Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:No czekałam 2 miesiące, mam nadzieję, że założy mi kartę ciąży i wizyty sam mi dalej wyznaczy.
Mi gin założyła kartę w 8 tyg. Podejrzewam, że najpierw zrobią ci usg i dopiero potem kartę. Tak czy inaczej powodzenia.
Miłego dnia kobietki -
nick nieaktualnyA teraz 100
Tak taki mobbing u nas, zarówno u poprzedniej kierowniczki jak i u tej. U poprzedniej u Marty ja nie odczuwałam nic. ALe u Mgady to jazda bez trzymanki. Najgorsze, że kontrola PIP nic nie wykazała, miesiąc wcześniej była zapowiedziana, więc papiery wszystkie mieli czas zrobić na idealne -
santoocha wrote:Ja rozbiłam na "dziewczynach starających się o pierwsze maleństwo" stronę nr 1000
Hehe tu tez ci się udało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak ja pracowałam w Macu, kierowniczka też była sucz, ale jakoś ja miałam z nią dobrze. Ale jak kogoś nie lubiła... o masakra!
I była instruktorka (szara koszulka- to instruktorka nie?) taka babka pod 60 lat. Ta to była menda...
Ale poza tym ekipa ok. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rewelka wrote:Piękna beta gratulacje, nie masz co się martwić Tylko z USG poczekaj tak do 7 tc, żeby się już ładnie dzieciaczek wykształcił
Odnośnie ciąży pozamacicznej, to ja to przeżywałam dwa miesiące temu chociaż w ciąży nie byłam... -
Lucy wrote:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=828669083817144&set=a.561724947178227.146444.560630557287666&type=1
Widziałam, widziałam, tylko nie wiem kim jest ta trzecia gwiazda może być ciekawe otwarcie, jak wszystko zrobią