Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyProszę was o kolejne głosowanie ostatnim razem dzieci zdobyły nagrody teraz walczą zdaje się o nowe meble do przedszkola i mają dużą szansę - bardzo prosimy o jeden głosik na jeden dzień
http://jajunior.pl/konkurs_na_ulubione_przedszkole.php?ci=Żeliszew+podkościelny#glosuj176 -
rewelka wrote:Poczekaj aż normalnie plamić zaczniesz, może po prostu się zadrapałaś i zabarwiło jeszcze wcześnie na plamienie u Ciebie.
To nie mogło być zadrapanie, zebrałam śluz spod szyjki i w nim była krew.
Ale skoro dziś nie ma to oj tam oj tam
Minął mój ból łba, minęły bóle w brzuchu, tylko wczoraj na noc było mi tak zimno, że poszłam spać w polarze
Już myślałam że mnie coś bierze, ale nieee, chyba jest ok. Zatem trza się szykowac na miasto
Miłego dnia!
-
nick nieaktualny
-
Obeszliśmy trochę tę galerię.
Bosz, wydaliśmy ponad 600zł
Głównie mój, bo kupił sobie 4 kosuzle, 2 t-shirty i buty.
Ja tylko 2x spodnie
Ale się ciesze, bo mój to jets taki, że się daje na zakupy wyciągnąć raz na 3-4 lata. Ostatnie zakupy ropbił przed naszym slubem, a to było w 2010 roku
Skorzystałam więc z dzisiejszego dnia i go ponamawiałam na trochę rzeczy
-
Oj my tez dużo wydaliśmy.
Wreszcie męża namówiłam męża na nowe okulary a sobie kupiłam zegareczek Jeszcze jutro idę z bratanicą w Sinseyu coś kupimy na pewno
Fajnie wymyślone te dobre smaki, będziemy z mężem na pewno tam jeść, no chyba że jest nie dobre -
nick nieaktualny
-
cześć dziewuszki! nas też naszło i wczoraj i dzisiaj na galerię kurcze... tłumy masakryczne! aczkolwiek cieszę się przeogromnie, bo aż miło było popatrzeć na tych wszystkich ładnie postrojonych ludzików, którzy wylegli licznie na ulice naszego miasta rewelka, jeśli mogę Ci coś doradzić, to za zegarkiem rozejrzyj się w SWISS'ie, jest na parterze, bo tam mają dużo różnych zegarków, jest duża rozpiętość cenowa, a przede wszystkim mają tam zegarki znanych i wiodących producentów zegarków,a zegarków z apartu nie polecam... oni się po prostu w tym nie specjalizją i te zegarki mają słabsze mechanizmy, a ceny porównywalne... zobacz sobie http://www.swiss.com.pl/ pytałam czy będą mieli marca jacobsa zegarki i okazało się, że tak, a ja sobie wypatrzyłam jeden do kolekcji tak czy inaczej, mąż mnie wyposażył w elegancki łańcuszek i kolczyki w YES'ie więc wyprawa do galerii udana
Czarnula87 lubi tę wiadomość