Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyProszę was o kolejne głosowanie :] ostatnim razem dzieci zdobyły nagrody teraz walczą zdaje się o nowe meble do przedszkola i mają dużą szansę - bardzo prosimy o jeden głosik na jeden dzień :]
http://jajunior.pl/konkurs_na_ulubione_przedszkole.php?ci=%C5%BBeliszew+podko%C5%9Bcielny#glosuj176
Głosowanie całkowicie anonimowe :] -
O to kiedys i ja zajrzę do Czarnej do maczka Ja tam za bardzo nie łażę, a skoro będzie w galerii to będzie bliżej, się skuszę zatem
Tempka mi spada a do @ jeszcze tak daleko. Ale dziwnie :>
No ale to moja pierwsza naturalna owulka, więc w sumie nie wiem jak to ma wyglądać u mnie
Do tej pory moje torbiele mi mega podnosiły tempkę. Może zatem to że jest niska to oznaka normalnościWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 15:03
-
Ładnie ci spadła, a czy dziwne to nie wiadomo, czy nie dziwnym jest mając idealny wykres i serduszkując nie ma się dziecka? więc w naszym orgamiźmie nic dziwnego nie ma, on jest po prostu popieprzony
Czarnula zagłosowałam, żeby nie byłoCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
No dla mnie ten cykl to jakby po raz pierwszy, więc nie wiem co normalne a co nie
Ale dzis mam już dobry humor. Stare pudło omija mnie szerokim łukiem. Amen.
Więc spokój w pracy.
A jest i dobra wiadomość dla staraczek, znajoma z forum, która 2 lata czekała na bejbi właśnie dziś odebrała betę i...nie może w to uwierzyć Ponad 400.
A miała kilka razy inseminację, nic. To teraz to była pierwszy próba in vitro. Załapała sie na rządową refundacje i cyk, jest ciążaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 16:21
karusia lubi tę wiadomość
-
Co tu tak cicho ostatnimi czasy?
Boli mnie łeb od 2 dni tak mocno, że wymiotowałam w nocy ;/
Jakiś napad migreny czy ki gwint. Oczywiście jakiś tam apap nie pomaga, a nic innego brać nie chcę. Choć mam w domu i ketonal i tramal, bym wzięła i by spokój był wrrrrr
-
Może jakiś wirus Cię złapał? dziwne, bo chyba nie bierzesz żadnych nowych leków ?
Ja jak na razie już po 3 tabletkach Clo i odpukać nic mi nie jest (tak mi się przynajmniej wydaje
A cisza czemu właśnie nie wiem ? może za dużo absorbujemy, przestrzeni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 17:12
-
Nie raczej nie wirus. Wygląda mi na jakiś napad migrenowy, bo mam też wstręt na świało i głosy. W pracy to najlepiej żeby nikt nic do mnie nie móił, bo mi brzęczy
W zaciszu domu jest duzo lepiej
No zobaczymy jak tam po clo będzie. Ja zaczynałam czuc jajniki pod koniec brania i w następnych dniach, aż do owulki.
-
Ja do 15 rzygałam, więc raczej o ile się da, to leżę w pracy. Też mnie głowa boli, ale to na pewno z głodu i wysiłku przy wymiotach.
Na szczęście migreny dawno nie miałam, oby się nie pojawiła, bo nie wiem co bym brała na ból....
Lucy, natrzyj sobie skronie amolem, ponoć działa. -
Lucy warto z tym amolem spróbować
Mnie głowa chyba w życiu nie bolała, więc nie wiem co to jest
Santocha nie masz może jakiejś pomocy, żeby za Ciebie z dzień porobiła? bo to można się wykończyć, jjesz jakiś imbir migdały czy coś? I Banany są świetne na wymioty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 17:31