Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
O to nie tylko ja mam zły humor, jak miło, pozabijałabym wszystkich, a jeszcze niektórzy tak irytują.... grrrr wrrrr... a na domiar złego kurde no wszyscy z dziećmi przyłażą... a ja już jestem w takim stanie, że jak dziecko widzę to łzy w oczach.
A jeszcze dziś dałam, zapomniałam recepty na CLO i jak wrócę do domu to muszę jeszcze pójść do apteki bo od jutra biorę, ale może krótki spacer mnie zrelaksuje.
Lucy w weekend to trzeba do Galerii na Grycana iść a nie płakać... -
Zbiorowy pms? Burza hormonów?
Nie dość żem zła, to jeszcze wywaliło mi bolesne podskórne gule. Jezu nie miałam takich od liceum. Wyglądam jak debil.
Ścięłam sie w pracy z kobieta jedną. Baba w wieku mojej matki, a tak jej wyjechałam, że się skuliła. Zapomniałam w tym wszysktim że nie jesteśmy na Ty
No ale co, wyskoczyła do mnie z ryjem, że cos źle zrobiłam, podczas gdy to nie była moja robota, tylko innej osoby. I nawet stare pudło nie przeprosiło.
Naucyzłam ją troszkę kultury.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 16:34
-
Witaj w klubie. Ja to też mam "szczeście" całe życie.. to co wszystkim przychodzi jako normalne u mnie powoduje wielki problem, uczulona jestem niemal na wszystko co możliwe (od leków, po sztuczne futerko w butach), nie ma tygodnia żeby mi coś się w domu nie popsuło.. w sumie od zawsze wiedziałąm, ze bede miała klopoty z zaciążeniem, bo ja po prostu pechowa jestem.. nie wiem jakim cudem udało mi się skonczyc studia, znaleźć męża i pracę w zawodzie - do tej pory nadziwić się nie mogę
-
Anika... wygrałaś ja aż tak pechowa nie jestem, ale widzisz masz też trochę szczęścia, w ciążę też zajdzesz tak jak my wsystkie i będziemy Cię z wózkami odwiedzać, żeby świerzego powietrza powdychać. A takie nasze humory i gadanie to na pewno przez ciśnienie i brak słońca:)
Troszkę się boję tego CloAnikaX lubi tę wiadomość
-
Rewelko, no ja po przejściach z nim teraz tez już bym się bała. To niewątpliwie dobry lek, ale wymaga ścisłej kontroli.
Ale powiedz Ty mi, jakie masz wyjście? Nie masz, musisz spróbować, musimy wszystkiego spóbowac, żeby się dowiedziec co na nas działa a co nie.. Zatem trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 20:07