Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
rewelka wrote:Pisellini, mój mąż bardzo chciał mieszkać wysoko, niestety ja nie.
Powiedz mi jak sobie radzicie z takim wiatrem jaki jest? bardzwo wieje tak wysoko??
Wieje
Dzieki Bogu mamy szczelne, nowe okna i głów nam ni urywa
Ale jak dziś rano usłyszałam wiatr, to nie chciało mi się rano wychodzić do pracy...w efekcie ubrałam najcieplejszą kurtkę z szafy i okzało się że nie taki wiatr straszny jak go słyszą -
My mieszkamy w mieszkaniu teściów...miało być nasze, ale w ubiegłym roku zaczęliśmy budować domek )
Ja niezwykłam mieszkać w bloku...brakuje mi powierza i przestrzeni...ogródka...spokoju...jak mam dzień wolny i za bardzo nie mam co robić to głupoty się czepiają głowy...a przy domu zawsze jest coś do zrobienia -
Co Wy na to, żeby założyć nowy wątek...taki o życiu codziennym, żeby nie myśleć w kółko o jednym...
Bo jak się za mocno chce i myśli to nie wychodzi...coś o tym wiem...bo generalnie nic mi nie dolega...a tak jakoś nam nie wychodzi.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucy dziekuje! Co do Twojego endo to wiesz dziewczyna udaje sie i przy małym, z biologia lekarze nie wygraja. Ja lecze sie w klinice, i Pan doktor mowił ze moje endo moze byc jedna z kilku, albo jedyna przeszkoda w zagniezdzeniu. Najgorsze miało 6.97mm, najlepsze teraz 8mm i dopiero przy 8mm powiedział ze jest w porządku (12 dawek GonalF) I pierwszy raz nie przepisał mi estrofemu wlasnie na endo, bo powiedział ze nie ma potrzeby, wiec wierze ze jest ok. Mowil rowniez ze nie tylko mm sie licza, a jakosc. Czyli musi byc zdolne zeby odżywić zarodek, i czasem te male sa lepsze od tych duzych, "ale lepiej gdy jest ono grubsze" Dziewczyna sie udaje z takim małymi.
Ja stosowałam milion naturalnych wspomagaczy mi nic nie pomagalo, ale moze spróbuj, stosowalam wszystko
-orzechy, migdaly
-kompleks vitamin
-300 mg magnezu
-olej z wiesiołka
-czerwone wino (duzo wina)
- rybki
efekt= nigdy nie zjem migdałów