Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
MINIKA_31 wrote:DZIĘKI LUcCY
a w jakiej cenie jest badnie?? bo oprócz tego mam zrobić jeszcze progesteron?
W Salusie 20 zł
W związku z tym, że mój lekarz nie ma podpisanej umowy z NFZ, płacę za badania u niego, bo ma chyba z nimi umowę podpisaną... -
nick nieaktualny
-
Lucy a czy my łatwo trafimy do tej Pani z nasieniem? Nigdy nie byłam w Salusie, wiem tylko z wizytówki, że mam wejść wejściem E, a co dalej? Mamy pół godziny na dowiezienie materiału i ja, jak to ja, już mam czarne wizje, że albo korki albo nie będziemy mogli znaleźć drzwi
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Lucy zza pamięci sobie wpiszę numer tej babki do telefonu
Jeżeli chodzi o czytanie, to ja w chwili obecnej jestem w próżni, ponieważ nastawiona jestem na pisanie pracy dyplomowej, więc wszystkie dodatkowe zajęcia od siebie odpycham, a z pisaniem i tak jestem w lesie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa licencjata napipsałam w tydzień :} za to magisaterka mi się przeciągnełą. Niby studia uzupełniajace 2-letnie a w sumie wyszło około 4 lata Na ostatnim semestrze promotor mi i dwóm koleżankom cofnął prace, więc trzeba było semestr powtarzać, a ze ja miałam termin porodu w trakcie to wzięłąm dziekankę więc rok z głowy, plus kolejne pół roku semestr a zanim napisałam pracę to się zeszlo bo pracowalam już w maku po te 10-12 godzin. Ale obroniłam się i mam już spokój
-
nick nieaktualnyJakbyście chciały to macie tutaj link:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/troche-prawa-w-okresie-ciazy-i-rodzicielstwa,1584.html
Załozyłam wątek z prawami pracowniczymi w trakcie ciąży i okresie rodzicielstwaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 11:43