Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
Ponadto teraz kasza jaglana a wraca do łask
Robię np: pierogi z białym serem i kaszą jaglaną takie a'la ruskie i z męsem wołowym i kaszą jaglaną
o właśnie takie: http://welcome-to-groszkogrod.blogspot.com/2013/11/odcinek-12-pierogi-z-miesem-i-kasza.html -
nick nieaktualnyhej dziewczyny mam do Was pytanie otóż jestem 5- 6 dpo i zauważyłam dziś tak jakby plamienie - brązowe - parę kropek? bolą mnie bardzo piersi a poza tym nic nie odczuwam - żadnych bóli w podbrzuszu - cisza. Czy miałyście kiedyś widoczne plamienie implantacyjne? czy to możliwe już w tym okresie?
-
nick nieaktualny
-
MINIKA_31 wrote:hej dziewczyny mam do Was pytanie otóż jestem 5- 6 dpo i zauważyłam dziś tak jakby plamienie - brązowe - parę kropek? bolą mnie bardzo piersi a poza tym nic nie odczuwam - żadnych bóli w podbrzuszu - cisza. Czy miałyście kiedyś widoczne plamienie implantacyjne? czy to możliwe już w tym okresie?
z tego co mi wiadomo to plamienie implantacyjne może się pojawić 0d 6 do 12dpo -
nick nieaktualny
-
Witam was Kochane
Czytam cały czas tylko z odpisywaniem jest u mnie problem bo jak już nadrobie kilka postów to prawie śpie i mało się udzielam. Przed wizytami nie denerwuje się jeszcze, dobrze że to rano to się długo stresować nie będę no chyba że spać nie będę mogła
A co do plamienia impl. to w pierwszej ciąży nie miałam albo nie zauważyłam a teraz była to krew ciemna ale nie brązowa takie nitki w śluzie. Na wykresie mam zaznaczony dzień ale nie wiadomo kiedy owulka była Trzymam za Was kciuki żeby to jednak takie plamienie było .
A i teraz pamiętajcie zero sexu przez kilka dni po takim plamieniurewelka lubi tę wiadomość