Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja przez 2 lata byłam na tabl anty, więc owulacji nie było, ten cykl jest pierwszym, w którym będę próbowała ją rozpoznać (w poprzednim owulowałam w okolicach mojego ślubu, więc nie miałam głowy w tym czasie wychwytywać takich zmian). Mąż chce majstrować berbecia w okolicy owulacji, bo oczywiście marzy mu się chłopiec. Ja szczerze mówiąc wolę zacząć wcześniej i regularnie min co 2 dni, byle się szybko udało.
-
Santocha ja przerabiałam w różnych dniach przed...po ovu, codziennie i co dwa dni...
i nic...
a niby zdrowa jestem...nigdy nie brałam środków antykoncepcyjnych...okres very regularny, owulacja jest..tylko nie wychodzi...
zwalam to na blokadę psychiczną...przez 10 miesięcy zalewałam się łzami po stracie Gabrysia i na wieść o kolejnych ciążach w rodzinie i u znajomych...
powiedziałam DOŚĆ i czuję że na nowo odżyłam od nowego roku...no i wróciłam na ovufriend -
nick nieaktualnyPowiem Wam że pierwszy raz coś takiego zobaczyłam ale do okresu jeszcze tydzień. Na razie nie nastawiam się - zobaczymy za tydzień. Jutro idę na badania progesteron i PRL zgodnie z zaleceniami lekarza - mam nadzieję że wyjdą dobrze. Trzymajcie kciuki !
Lucy krecha jak nic - niech fasolka rośnie jak szalona! -
Cześć Dziewczyny,
Mam wyniki nasienia, są tragiczne, nie chce mi się już nic
Ostatni stosunek przed 5 dniami.
Ilość w ml - 3;
pH 8,1.
Ilość plemników w 1ml 0-0-1 w polu widzenia ,
ilość ml 3;
Całkowita liczba plemników .............
Ruchliwość 40%,
brak w ruchu prawidłowym,
20% w ruchu chaotycznym,
20% w ruchu oscylacyjnym.
Barwienie z Eozyną 15% martwych. Leukocyty 0-1 w polu widzenia.
Komórki okrągłe 0-1 w polu widzenia. Aglutynacja (-).
Uwagi: teratospermia - niekształtne główki
Nie wiem tylko czemu nie jest wpisana całkowita liczba plemników... Lucy jak jest z tym u Ciebie?
Odebrałam też moje wyniki, również porażka
DHEA-SO4 337,60 (norma 99,8-340)
ANDROSTENDION 4,80 (norma 0,75-2,78)
17OH PROGESTERON 4,32 (norma 0,2-1,3)
Nie mam siły ;(
Przepraszam, że smęcę dziś ...