Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny , Witam nowe Dziewczyny
Ale ruch u nas mi udało dziś się dodzwonić do Gosek, wizyta 23stycznia ze wszystkimi wynikami ufffff ciekawe co powie na gruczolaka i pozostałe wyniki, których wyników jeszcze nie mam.
Co do palenia papierosów, to ja też nie palę i na szczęście mój M też nie
Co do ćwiczeń, to ja też mam w mieszkaniu rowerek stacjonarny, czasami pokręce.. ale średnio mi wychodzi. Może zaraz wsiądę i pojeżdżę
Co robicie w piątkowy wieczór?
Rewelka doszedł żel?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 20:13
-
Jus1985 zabieram swoją część wirusków
Ja mam pracę "na nogach"..chodzę, kucam, wchodzę na "stopę słonia", "biegam" :)Zdarza mi się chodzić pieszo do pracy jak mogę (30min)
Wiem, że to nie taki rodzaj sportu jak powinien być, ale zawsze to jakiś ruch )
A w piątkowy dzisiejszy wieczór...hm...
pomijając to że właśnie wróciłam z pracy..
chciałabym coś obejrzeć fajnego...i napić się szampana
Jest taka możliwość bo dziś 3dc nie wpłynie na temp hihihi -
Rewelka zauważyłam, że prawie w tym samym czasie straciłyśmy nasze Maleństwa.
Ja 20.02.2013 miałam robiony zabieg...byłby to 10tc.
A rozwój Gabrysia zatrzymał się na 8tc...
Dr nie był pewien na początku czy to mój puls czy dziecka i zwlekaliśmy 2 tyg... -
rewelka wrote:Całkiem fajnie, teraz Czarnula czekamy na Twoje wyniki, same się nie zrobią...
Jus a tak w ogóle to jak się czujesz? mdłości nie męczą? -
nick nieaktualnyOj mi się dziewczyny pięknie rozpisały
Ja jak pierwszy raz zaszłam w ciążę to byłam po utracie 20 kg i trochę się wtedy ruszalam. Teraz widzę po swoim ciele zę znowu zacyznam przybierać na wadze, gdzie staram się pilnować. W pracy mam takie zapierdziel, zę ciagle bieg, kucanie, wstawanie, schylanie, podnoszenie, no i biegiem biegiem biegiem, więc po te 10-12 godzin dziennie się ruszam...
Muszę iść do endo i zrobić porządek z hoirmonami może zacznę wagę gubić i wtedy jakos sie uda :] -
nick nieaktualny