Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
A więc jestem po wizycie u Gosek. Mam skierowanie do szpitala bielańskiego, nie podobały jej się niestety moje i wyniki i obraz usg.. 10lutego będę w wawie, to od razu podjadę ze skierowaniem się zapisać. Podejrzewam, że z początkiem nowej @ mnie położą (bo wtedy też musiało to być na samym początku cyklu). Cieszę się, może coś się w końcu ruszy..
Co do M, to powiedziała, że aż dziwne, że przy jego trybie pracy i życia, te wyniki wyszły takie słabe. Poleciła kurację 3miesięczną Proxeen plus, jednak my zdecydujemy się na Profertil. Nie tylko ze względu na cenę, 3 miesięczna kuracja Proxeenem - 1200zł, a Profertilem - 600zł, ale też opiniami na forum. Po tych 3 miesiącach mamy powtórzyć badanie nasienia, ale już nie w Salusie. Wybierzemy się do wawy. Tak więc u nas teraz min. 3 miesiące leczenia. Oby tylko to coś dało...
Jus1985, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Androgeny powyższone : DHEA-SO4 337,60 (norma 99,8-340)
ANDROSTENDION 4,80 (norma 0,75-2,78)
17OH PROGESTERON 4,32 (norma 0,2-1,3) i ten spory gruczolak na lewym nadnerczu, sprawca podwyższenia tych hormonów Już mnie kiedyś Gosek tam skierowała, wtedy pomogli, teraz podejście nr dwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 18:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny