Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję Jus1985!
Właśnie to wizyta na NFZ - więc chodzi mi o darmowe badanie i ew. skierowanie na badania. Zadzwonili do mnie z Centrum i przełożyli wizytę z maja na styczeń to chyba się opłaca jeżeli Pani dr coś zleci. A możecie polecić w miarę niedrogiego i dobrego fryzjera? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pisellini wrote:A ja bylam dzis na zakupkach;-) kupilam piekna zielona kurteczke i inne ciuszki ale tez dobrze zmarzlam
Ponadto oficjalnie zaczelam urlop i z rana zrobilam progesteron, wyniki w poniedzialek
Tak na przyszłość jakbym potrzebowała
-
nick nieaktualny
-
rewelka wrote:jeżeli się stara o dziecko to najlepiej współżyć od pierwszego dnia po @ do owulacji, aby napędzić jajniki, żeby one poczuły, że ten nasz samiec chce nam dziecko zrobić i aby one zaczęły dobrze funkcjonować jajeczko się wydostać pęknąć itp
Całkiem przyjemne leczenie
Ja po pracy ogarnęłam chałupę, teraz siedzę z farbą na głowie. Dziś mamy dzień leniucha, jutro imieniny u szwagra i tu jest problem. Ma nas zabrać przy okazji drugi szwagier, ale wtedy wypadałoby żebym piła skoro nie muszę prowadzić, a nie chcę w okresie intensywnych starań tykać alko. Ale jak powiem że nie piję, od razu będą domysły. Będę musiała wziąć nasz samochód i robić za kierowcę. Za nic nie wydam nas że majstrujemy dzieciątko!