Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Machał rączkami i nóżkami, kręcił się, pokazał główkę od góry i pupkę. Ale chyba dopiero co się obudził bo się wyciągał przeciągał...
Dziewczyny życzę każdej z was żeby już wkrótce przeżyła coś takiego
santoocha, MINIKA_31, Lucy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiee chyba nie. Tak sie zastanawialam ze nie wiem czy bym sie nadawala do takiego sklepu
Madzia prosbe mam. Podpowiedz jakies cos dobre z witamina B12. Najlepiej takie zeby nie bylo zbyt wielu dodatkow.do.tego i w niezbyt duzej cenie. Bo musze w koncu kupic -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Niee chyba nie. Tak sie zastanawialam ze nie wiem czy bym sie nadawala do takiego sklepu
Madzia prosbe mam. Podpowiedz jakies cos dobre z witamina B12. Najlepiej takie zeby nie bylo zbyt wielu dodatkow.do.tego i w niezbyt duzej cenie. Bo musze w koncu kupic
Z firmy Naturell jest ok. I kosztuje ok 20złCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Ja przepraszam ale muszę się wyzalic!
Kurwicy dostane w tej robocie! Co za ludzie, ja pierdziele!
Aż się dziś popłakałam:'(
A tak jeśli chodzi o mój cykl to wczoraj pojawił się rozciągłiwy śluz!
Lał nie wiem tylko po czym? Może po nagietku? Pije raz na dzień, do tego ocet dwa razy dziennie i wieśiolek. Ale po nim to napewno nie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rewelka wrote:Magda, ale klienci czy współpracownicy? Ja jak na razie mam dobry dzień, bo mój "ulubiony" klient jeszcze dziś nie dzwonił
dzisiaj i jedni i drudzy
!
a pierdziut...z takim charakterkiem to trzba na prawdę tego czegoś żeby się urodzić!!!
ludzie mówić nie umieją tzn wypowiadać się...gdyby było inaczej nie byłoby takich sytuacji...
jestem dziś padnięta wszystko mnie boli głowa plecy nogi... -
Czarnula87 wrote:Starałam się o prace do H&M, byłąm na dwóch etapach rekrutacji ale niestety dalej nie przeszłam :]
No trudno, ich strata
A moge spytać czego oni tam wymagają że aż 2 etapy i wraz nic?
Podurnieli chyba dziś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 16:56