Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia, no weź ludzie są najmądrzejsi, i oni wiedzą wszystko najlepiej, i tak jak mówi mój kierownik "klienta trzeba szanować".... szlag trafia, ale ja się nauczyłam pięknie być opryskliwa, nadawałabym się do urzędu
santoocha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucy wrote:Ah to ja chyba przeoczyłam
No trudno, ich strata
A moge spytać czego oni tam wymagają że aż 2 etapy i wraz nic?
Podurnieli chyba dziś.
Najpierw wysyłasz cv - jak się spodoba to etap 1 rozmowa kwalifikacyjna przez telefon - jak jest ok to zapraszają na 2 etap - rekrutacja grupowa - małe grupy po max 5 osób dostają zadania na czas - układanie hasła reklamowego z pudeł, ukłądanie ciuchów z dupy wziętych na stole i wieszakach żeby miało ręce i nogi i romzowa z klientami i rozwiązywanie problemów w grupie
a trzeci etap to chyba krotka rozmowa i podpisanie umowyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 17:17
-
Dobra rekrutacja nie ma co... wymagania w tych czasach powalają...
Madzia i z takim podejściem trzeba od razu, niech się w dup.e pocałuje olewać klientów sztuczny uśmiech itp
A ja sobie w pracy dzwignęłam, bo mnie klient wkurzył i mnie teraz brzucho boli i plamka malusia była... więc nawet jakbym w ciąży jakimś cudem miała być to nie będę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam serdeczną prośbę!!! Wejdźcie w ten link:
http://maleprzedszkolaki.przedszkolowo.pl/publikacja/30387/dzien-pluszowego-misia
I zostawcie jakikolwiek komentarz na samym dole strony..
Dzieci z przedszkola od mojej teściowej walczą o jakąś nagrode i maja bardzo dużą szansę na wygranie.
Można zostawić jeden komentarz z jednego konta.
Będę bardzo wdizęczna za pomoc!! -
Olga, wolałabym się tak nie ujawniać za bardzo, bo tam trzeba się przez fb zalogować jeżeli chce ktoś wiedzieć kim jestem to zapraszam na priv, a jednak tutaj wszyscy wszystko widzą
Madzia farmaceutko Ty nasza, poleciłabyś coś fajnego odbudowującego florę bakteryjną pochwy? Po tej lutce chciałabym się jakoś wzmocnić, oczywiście nie przeszkadzającego w ewentualnej ciąży -
Jak Ci wyskoczyło, że jest złośliwe to cała prawda I mieszkam dość nie daleko (napiszę na priv), ale wątpię, żebyśmy z widzenia się znały, bo żadko tam bywam.
Olgę jako stała bywalczyni Maka oczywiście kojażę, i właśnie miałam dwa typy, i się sprawdziło