Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
OMG, po co tyle krwi oddałaś? nie można tak to Twoje!!! niech zwracają!!!
Madzia nie ma co się stresować.
A jeszcze taka ciekawostka, dziś w nocy 3 razy miałam sen o testach ciążowych, w jednym mi wyszło pozytyw, w drugim negatywny, a w trzecim miałam takie mądre testy, że raz mi pokazało, że nie było jajeczkowania, a za drugim razem, że mam problemy z zajściem w ciążę -
Witajcie wieczorkiem
właśnie po wizycie wróciłam...
otóż poszłam z moimi wynikami progesteronu...gienek mnie wita uradowany" Co tam słychać Pani Magdo?' (był pewnie pewien że udało się), a ja go zabiłam słowami: "bez zmian Panie Doktorze"...następnie szybko się zapytał, czy mam wykresy...zerknął, powiedziałam z czym przychodzę...zmazał mi wykres z poprzedniego miesiąca i oświadczył : NIEDOMOGĘ LUTEALNĄ!
Po czym zerkną na wykres z tego cyklu i zaprosił na usg...w międzyczasie poinformowałam, go jaką szkołę zgotowały mi jajniki...
zerknął we mnie i oświadczył, że owulacja była z lewego jajnika..dodał nawet że na 100%, pogadałam z nim jeszcze o wit. D
przepisał mi luteinę 100mg 2x1, za dwa tyg na kontrolę, a za miesiąc robimy badanie wit. D - dał mi skierowanie...
ufff...spokój czuję...coś się dziejeCzarnula87, santoocha, Lucy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny