Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucy wrote:Ale ja wiem że tak jest, od zawsze tak było Nie to mnie ziwi, to jest akurat normalne.
Mnie dziwi, że jak chcę zajść po sam wynik to słyszę termin MAJ.
W maju to te wyniki juz będa dawno nieaktualne
Zgodnie z zasadami określonymi w rozdziale 7 ustawy z dnia 06-11-2008 r. o Prawach Pacjenta i Rzeczniku Praw Pacjenta, pacjent (lub osoba upoważniona przez pacjenta)ma prawo do dostępu do dokumentacji medycznej, która może być udostępniania w formie odpisu, wyciągu, kopii, na nośniku elektronicznym oraz do czasowego wykorzystania w formie oryginalnej. Pacjent ma prawo do dokumentacji z chwilą jej wytworzenia, zatem uzależnienie wydania od decyzji lekarza jest niedozwolone. Pacjent musi napisać wniosek o wydanie dokumentacji - wynik badania diagnostycznego powinien być wydany niezwłocznie. Świadczeniodawca nie może stawiać żadnych warunków poza tymi, które wynikają z przepisów prawa. W przypadku odmowy udostępnienia kopi wyników badań sugeruję skierowanie sprawy do Rzecznika Praw Pacjenta:).
A więc wystarczy tupnąć nogą i zasugerować, że zna się swoje prawa.rewelka, santoocha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
W jakim sensi ebardziej czujesz owulację?
Jest dużo droższy, i inny skład też mają, myślę, że ten INOFOLIC jest bardziej specjalistyczny, a ten ProConceptio to taki suplemencik wzbogacający naszą dietę. Mnie urzeka tekst:
"Magnez i witamina B6 zapewniają właściwą równowagę emocjonalną kobiety, a zawarte w produkcie „endorfiny szczęścia” (sproszkowana papryka chili i kakao) poprawiają samopoczucie i pozytywny nastrój kobiety."Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 19:55
santoocha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
dupa blada
może weź ten przepis...powiedz że masz męża prawnika i że to co robią jest niezgode z prawem..powiedz o konsekwencjach zwlekania..przecież możesz być poważnie chora! i niby masz czekać do maja?
ja bym się kłóciła...
w centrum...wydają wyniki bez gadania na drugi dzień...chyba że badanie robi się dłużej!
trzymam kciuki!Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Lucy wrote:łee dobra masz tempkę, ładnie się utrzymuje na stałym poziomie
w pierwszej fazie miałas jeszcze niższą,jest wyraźny skok, jest dobsz
dzięki Lucy...
a no i poważnie mówię żeby zawalczyć o wyniki...ja bym nie wytrzymała do maja..poza tym to do maja może się wszystko zmienić o 180 stopni ( wyniki mam na mysli)