Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLucy wrote:ehhh szkoda
patrzę na Twój wykres no i masz te takie fale Dunaju, nieregularne
ale to co, nic tam zupełnie nie rosnie? jakie endometrium?
czasami owulka zaskakiwała dziewczyny i dziwnie przychodziła
Też myślę, że to od tego intensywnego myślenia o tym może być.
Ja w tym miesiącu jakoś spokojniej podchodzę. Robię sobie testy owu i czekam grzecznie, w trakcie trenując z mężem
W sumie nawet nie wiem czmeu jakoś tak mniej obsesyjnie o tym myślę
Opis usg:
trzon macicy w tyłozgięciu,prawidłowej wielkości, gr w dnie 40 mm. endometrium hyperechogeniczne gr 7mm z linijnym echem środkowym; jajnik prawy 36x20 mm, lewy 34`x20 mm, obydwa z drobnymi obwodowymi pęcherzykami o obrazie typowym dla pco
Ogólnie gin mi powiedziała, że ewidentnie cykl bezowulacyjny, brak pęcherzyka dominującego - u mnie tak zawsze, więc jesli chcę kiedyś w ciążę zajśc muszę dostać leki typowe na wymuszenie owulacji, wzrostu pęcherzyka itp:/ -
nick nieaktualnymi powiedziała wczoraj gin, że endo jest ok.
A u mnie w przychodni kto inny robi usg a kto inny przyjmuje. To jest ten minus wizytę u swojego gina mam dopiero 19 grudnia.
Ogólnie to ginek mi powiedział, że 3 cykle regulujemy cykl żeby miał mniej więcej równą długość - dlatego lutka, a potem dopiero coś zaczynamy konkretnie działać.
Ciekawa jestem jeszcze wyników krwi, bo mam za każdym razem coraz gorsze - ogólnie mam małe objętościowo krwinki, gin mówi że nie ma pojęcia czemu tak, więc jak teraz wyjdzie znowu kiepsko krew to da mi skierowanie do hematologa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny