Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
A może macie jakiegoś lekarza do polecenia bo na moją dotychczasową chyba się nie zdecyduje jest nią Klimowicz.
Udało się ale strasznie się boję co będzie dalej. Niedawno poroniłam i strach jest ogromny.
Zostawiam wszystkim siedlczankom wirooski ciążowe i życzę powodzenia żeby wam się udało jak najszybciej -
nick nieaktualnyNa pewno odradzam Demczuka, strasznie wspominam początek ciazy u niego. Polecam Kamontową, ona mi ciążę prowadzila i byłam zadowolona, dodatkowo pracuje w Szpitalu na Starowiejskiej. Podgórzakowa też jest fajna, Klimowicz z tego co słyszałam. Podgórzakowa tak jak Kamontowa pracuje w Szpitalu, jest tam nawet z-cą ordynatora. Ale ona prywatnie tylko przyjmuje.
Nie polecam również Sprawki, ten to tylko dobry jest do zaciażania a nie prowadzenia ciaży.
Ja osobiście chodzę do Makowskiego do Wojskowej przychodni na Wałowej. Zadowolona jestem z niego, też pracuje na Starowiejskiej. Bardzo konkretny, dużo rozmawia i tłumaczy, bardzo sympatyczny.
http://www.znanylekarz.pl/ginekolog/siedlce
http://www.rankinglekarzy.pl/lekarze/ginekolog/siedlce/
Tutaj też poczytaj o lekarzach :]
łązukę i Zydlewskiego też nizbyt wspominam, miałam z nimi stycznośc... -
rewelka wrote:Moim zdaniem to jest tak, co osoba to opinia, musisz niestety sama zadecydować który lekarz będzie dla Ciebie najlepszy.
Ja jak ostatnio w ciąży byłam, to tyle się opinii naczytałam, że już głupiałam od wybor a poszłam tam gdzie znajomi, nie masz kogoś bliskiego komu już jakiś lekarz prowadził ciążę?
A macie może jakieś laboratorium gdzie robią szybko bete? Bo u mnie trzeba czekać TYDZIEŃ @ A to trochę przy długo -
rewelka wrote:A na Sokołowskiej nie zrobią Ci na ten sam dzień?
Odnośnie lekarzy, ja polecam Zydlewskiego a np. Czarnula nie
Mam jeszcze pytanie w którym miesiącu poroniłaś? wiesz dlaczego?
12tc brak przyczyny jak mòwili lekarze poprostu, tak sie zdarza, natura wie co robi itd -
nick nieaktualnyJus betę ja robiłam w Medice, płaciłam 40zł nastepnego dnia był wynik.
Do Makowskiego są w miarę szybko terminy, góra 2 tygodnie,usg dopochwowe robią, ktg zdaje się też, poza tym super połozna tam pracuje taka naprawdę do rany przyłóż. I sug robi podgórzakowa właśnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie w przychodni czasami tylko mówią, że np na nastepny miesiąc doktor nie powiedział dokłądnie jeszcze jak będzie przyjmował i proszę zadzwonić np. za dwa dni, terminy zazwyczaj sa szybciutko do niego :] ja zazwyczaj ustawiam sobie termin dwa tygodnie wcześniej