X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Sierpień- testujemy!
Odpowiedz

Sierpień- testujemy!

Oceń ten wątek:
  • farmaceutka77 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla zakończy sierpień dwoma kreseczkami, albo rozpocznie szczesliwie wrzesień :* innej opcji nie ma!

Madziulla, Sylwia_80 lubią tę wiadomość

xnw4krnt7935gj3w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    farmaceutka77 wrote:
    Madziulla zakończy sierpień dwoma kreseczkami, albo rozpocznie szczesliwie wrzesień :* innej opcji nie ma!

też mam taka nadzieje :)

• farmaceutka77 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak bedzie i koniec kropka!:)

Madziulla, Sylwia_80 lubią tę wiadomość

xnw4krnt7935gj3w.png
  • emaj Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:04

Omon lubi tę wiadomość

• Omon Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, dziękuję za wszystkie gratulacje :*

Ja od samego początku zakładałam sobie, że się uda i nie ma innej opcji!
    I coś mnie podkusiło, żeby 10dpo zrobić test :O Powiedziałam sobie, że jak wyjdzie to super, a jak nie wyjdzie to nikomu się nie przyznam :D Oczywiście nie wyszedł, więc nawet Wam się nie chwaliłam :P
    11dpo był spadek i tu całe moje pozytywne nastawienie opadło, byłam już pewna, że się nie uda.

No ale wczoraj wchodzę pod prysznic, patrzę w lustro i coś mi nie pasuje. Moje cycki. Przecież ja jestem płaska jak deska a od wczoraj mam cycki :D Aż męża spytałam czy to nie zwidy :D
    Więc dziś rano temperatura 36,81 i już same widziałyście co wysikałam :D

Serio byłam w szoku, że taka wyraźna kreska bo 3 dni wcześniej biel wizira. No ale fakt, że test inny, bo robiłam taki za 1 zł, który był z owulacyjnymi :P A ten, który pokazałam to już z apteki. A z tego samego moczu z ciekawości zrobiłam ten tani i wyszedł cień :P

Miałam dziś jechać na betę, ale rano nie mogłam znaleźć mojej karty klienta do laboratorium Diagnostyka i stwierdziłam, że dziś poszukam tej karty i jutro pojadę, bo przy takiej grubej kresce to pewnie formalność ;) A w diagnostyce mając kartę klienta jest o tyle fajnie, że wyniki na necie można zobaczyć i już tam zostają, więc nawet jak się zgubi to wystarczy się zalogować i zobaczyć albo wydrukować. No i wszystkie wyniki w jednym miejscu :)

x7g1xzdvlebraz19.png
    Aniołek 12.2015 - 7tc
    zem3x1hp3fae2ksw.png
  • Omon Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dosłownie przed sekundą dostałam sms z krwiodawstwa, że potrzebują mojej grupy. Dobrze, że dziś test zrobiłam, bo pewnie bym pojechała oddać, ale teraz to dzidziuś potrzebuje mojej krwi :)

x7g1xzdvlebraz19.png
    Aniołek 12.2015 - 7tc
    zem3x1hp3fae2ksw.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie a możliwe jest że jeszcze nie miałam owu? Aktualnie 22 dc z głupoty zrobiłam test i wyszła dość ciemna 2 kreska.. normalnie zglupialam

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe że to przez wyjazd? Albo prze to że w lipcu miałam 2 razy ?

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ucina mi posty miało być 2 razy @

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    Sluchajcie a możliwe jest że jeszcze nie miałam owu? Aktualnie 22 dc z głupoty zrobiłam test i wyszła dość ciemna 2 kreska.. normalnie zglupialam
    wszystko jest możliwe, nie widzimy Twojego wykresu, a testy owulacyjne wychodzą często również po owulacji, dlatego należy je robić mniej więcej od 5 dni przed przewidywanym terminem wystąpienia owulacji wg statystyk, czyli jakieś 18-20 dni przed Okresem. Jak długie masz zazwyczaj cykle?

ed. ja Tobie posty ucina, tpo edytuj pierwszym, zamiast dopisywać dalszą cześć w kolejnym nowym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 14:33

• Corcula Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omon w diagnostyce nie musisz fizycznie miec karty. Znajda Cie po peselu.

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle mam ok. 30 dniowe. Dziękuje za sugestię w sprawie postów

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula wrote:
    Omon w diagnostyce nie musisz fizycznie miec karty. Znajda Cie po peselu.

Potwierdzam raz nie miałam karty i prosili o pesel

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Potwierdzam raz nie miałam karty i prosili o pesel
    ja nigdy nie mam karty ale znajdują mnie po peselu i naliczają zniżkę ;)

• Omon Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to tego nie wiedziałam, dzięki, na przyszłość będę pamiętać :)

x7g1xzdvlebraz19.png
    Aniołek 12.2015 - 7tc
    zem3x1hp3fae2ksw.png
  • Goha Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane pomocy...czy testy mogą wychodzić negatywne? Jestem prawie pewna że się udało...robiłam test ale jedna kreska

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goha wrote:
    Hej kochane pomocy...czy testy mogą wychodzić negatywne? Jestem prawie pewna że się udało...robiłam test ale jedna kreska
    a skąd ta pewność?

• Goha Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brak @ piersi nabrzmiale lecz miękkie sutki swedzialy mnie ale teraz pieką i chodze taka pod denerwowana wczoraj dostało mu się za to ze kawę mi za dużo poslodzil A poslodzil tyle co za wsze tylko dla mnie było za slodkie

• Goha Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuch mnie pobolewal kilka dni tak jak na @ latała do wc bo myślałam że już dostałam A tu nic jedynie pelno sluzu

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób badanie beta hcg ono się nie myli.

ojejku lubi tę wiadomość

‹‹ 102 103 104 105 106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ