Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane, dziękuję za wszystkie gratulacje :*
Ja od samego początku zakładałam sobie, że się uda i nie ma innej opcji!
I coś mnie podkusiło, żeby 10dpo zrobić test Powiedziałam sobie, że jak wyjdzie to super, a jak nie wyjdzie to nikomu się nie przyznam Oczywiście nie wyszedł, więc nawet Wam się nie chwaliłam
11dpo był spadek i tu całe moje pozytywne nastawienie opadło, byłam już pewna, że się nie uda.
No ale wczoraj wchodzę pod prysznic, patrzę w lustro i coś mi nie pasuje. Moje cycki. Przecież ja jestem płaska jak deska a od wczoraj mam cycki Aż męża spytałam czy to nie zwidy
Więc dziś rano temperatura 36,81 i już same widziałyście co wysikałam
Serio byłam w szoku, że taka wyraźna kreska bo 3 dni wcześniej biel wizira. No ale fakt, że test inny, bo robiłam taki za 1 zł, który był z owulacyjnymi A ten, który pokazałam to już z apteki. A z tego samego moczu z ciekawości zrobiłam ten tani i wyszedł cień
Miałam dziś jechać na betę, ale rano nie mogłam znaleźć mojej karty klienta do laboratorium Diagnostyka i stwierdziłam, że dziś poszukam tej karty i jutro pojadę, bo przy takiej grubej kresce to pewnie formalność A w diagnostyce mając kartę klienta jest o tyle fajnie, że wyniki na necie można zobaczyć i już tam zostają, więc nawet jak się zgubi to wystarczy się zalogować i zobaczyć albo wydrukować. No i wszystkie wyniki w jednym miejscu -
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:Sluchajcie a możliwe jest że jeszcze nie miałam owu? Aktualnie 22 dc z głupoty zrobiłam test i wyszła dość ciemna 2 kreska.. normalnie zglupialam
ed. ja Tobie posty ucina, tpo edytuj pierwszym, zamiast dopisywać dalszą cześć w kolejnym nowymWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 14:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny