Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona mówisz ? Sama nie wiem No ale pokazała się w czasie jaki jest w ulotce ok 3-5 min. a jak mnie oszukał to po czasie coś tam było. No to trzymajcie kciuki Jaa wpłynie wypłata to pojadę na krew.
-
nick nieaktualny
-
Omon wrote:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wierzę!
http://pokazywarka.pl/597pfm/ Zdjęcia
I Zycze 9 nudnych i zdrowych miesiecy ciąży:)
Omon lubi tę wiadomość
-
Jeden dzień nie zaglądałam i takie wieści Gratulacje dla zafasolkowanych. U mnie chyba owulacja była tak jak przypuszczałam w ok 10dc. Dzień później zaczęły cycuchy dawać o sobie znać. Liczę na to, że z serduchem trafiliśmy Niestety mam zapas testów ciążowych (kuszą cholernie). No i oczywiście nie wytrzymałam, a później plułam sobie w brodę. Zrobiłam, ale nie z porannego bo jeszcze rano byłam twarda! Jednak kolejna wizyta w toalecie okazała się chwilą słabości i zrobiłam. Wynik testowania = blada kreska po 10 min. I po co mi to było.
Stara a głupia i uczę swoje dzieci cierpliwości haha.
Pozdrawiam dziewczyny! Dzięki, że mogę wylać swoje smutki i żale -
nick nieaktualnySylwia_80 wrote:Ojejku , a jak tam Twoje trojaczki?
I tak gadam, gadam aż wykraczę sobie te ciążę mnogą i dopiero będą jaja. Sikam najwcześniej w niedzielę, ale po ovitrelle lepiej chyba do terminu Ridża zaczekać.Sylwia_80, Omon lubią tę wiadomość
-
Gratuluję kolejnych bobasków! Wspaniale! Bardzo sie ciesze!
Ja chyba bede musiala szybciej testować bo ekipa chce juz rezerwować wczasy bo jest dobra oferta. Wiec moze jutro zatestuje? Ale dzis juz 11 dzien po owulce wiec moze juz cos wyjdzie. Generalnie nie nastawiam sie i w ogóle nie kusi mne testowanie bo wiem ze potwierdzi moje przypuszczenia. ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 09:27
SusannaDean, Omon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Ja jestem wpisana na jutro ale jak mnie wywołałaś Sylwia to... Temp. dziś skoczyła dość mocno i na Pinku jest cień. Tylko,że ja Pinkom nie wierzę bo już raz miałam cień ale na Pinkach z internetu z apteki. Dziś ostatni dzień Dupka więc może pójdę na betę.
Widzisz, bo ja wyczuwam takie rzeczy, wiedziałam, kiedy Cię wywołać:p
No to co, beta i po południu pozytywne wieści tak?Kjopa3, Omon lubią tę wiadomość
-
Sylwia_80 wrote:Widzisz, bo ja wyczuwam takie rzeczy, wiedziałam, kiedy Cię wywołać:p
No to co, beta i po południu pozytywne wieści tak?
Na razie jestem w pracy. Może później się wyrwę albo dopiero po pracy ok.17. -
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Gratuluję kolejnych bobasków! Wspaniale! Bardzo sie ciesze!
Ja chyba bede musiala szybciej testować bo ekipa chce juz rezerwować wczasy bo jest dobra oferta. Wiec moze jutro zatestuje? Ale dzis juz 11 dzien po owulce wiec moze juz cos wyjdzie. Generalnie nie nastawiam sie i w ogóle nie kusi mne testowanie bo wiem ze potwierdzi moje przypuszczenia. ...
No Sandri, oby się te przypuszczenia potwierdziły Będę trzymać kciuki -
nick nieaktualnyA ja Wam powiem, że w tym miesiącu zaklinałam rzeczywistość. Że będzie ciaza i już!
Ale oczywiście od dnia owulacji juz moj entuzjazm opadł . Póki byłam na urlopie, czyli do wczoraj, jeszcze było ok, dzis juz sobie mysle ze pewnie sie nie udało znowu. Nie mam zadnych objawów, a to przeciez juz 3dpo!
Troche jajcory ciagną, ale nie ciagle, troszke z rana, potem jest cisza, potem znowu lekko. No i tyle. Także tak...Staram się ciagle powtarzam mantre że w tym miesiącu sie uda, w tym miesiącu się uda. Tylko mnie nie wyśmiejcie jak na koniec poproszę o wpisanie @
Oczywiście, ponieważ załozyłam ciaze na 100% w tym miesiacu juz nawet wyliczyłam sobie kiedy był rodziła no i wyszła piekna data 24 kwiecień. Mężu kibicuje, mówi ze piekna data , a nasza cora wtedy skonczy juz 2,5 roku wiec będzie luz
Nie wiem jak u Was, pewnie tak samo, ale mnie najbardziej wykańcza to odliczanie, czekanie, stres. No i tyle na początek dniaOmon lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, gratuluję! Oby ta tendencja utrzymała się
U mnie też po ogrodzie chodzi bocian, już chciałam złapać i zatrzymać na szczęście (no w końcu chyba skądś wzięło się przekonanie, że bociany przynoszą dzieci .
Sylwia, będzie dobrze :-*Sylwia_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny