Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, ja będę testować 19 sierpnia. Jestem tu nowa na forum:)
AJA_S lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
[/url] -
Hej dziewczyny! Nieśmiało chcę się przywitać.
Robiłam od piątku testy ciążowe - blade kreski wychodziły. Okres powinnam dostać 4 dni temu i cisza. Poszłam na betę a tu 18. Boje się, że jest bardzo niska, że niestety ale nic z tego jak przez te 3 dni kreski wychodziły blade to znaczy że nic się nie zmieniało... Co myślicie? Dodam że robiłam testy za każdym razem innej firmy. W sobotę robiłam pink co wykrywa od 10 ale też była słabo widoczna kreska.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 15:49
AJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziulla marmurkowa- dziekuje za zyczenia urodzinowe.madziula mam nadzieje ze moje odczytalas?
Mi wyszlo jakieś uczulenie na rekach i nogach,pewnie od slonca.a jutro mamy jechac nad polskie morze tym razem.na 17 ide do lekarza.a powiem wam ze kreta po prostu piekna-polecamDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
k.k. wrote:Hej dziewczyny! Nieśmiało chcę się przywitać.
Robiłam od piątku testy ciążowe - blade kreski wychodziły. Okres powinnam dostać 4 dni temu i cisza. Poszłam na betę a tu 18. Boje się, że jest bardzo niska, że niestety ale nic z tego jak przez te 3 dni kreski wychodziły blade to znaczy że nic się nie zmieniało... Co myślicie? Dodam że robiłam testy za każdym razem innej firmy. W sobotę robiłam pink co wykrywa od 10 ale też była słabo widoczna kreska. -
hej dziewczyny jak to jest z tymi testami owu rano jak robiłam to była bardzi blada kreseczka po obiedzie jak robiłam to jest mocniejsza i wieczorem jeszcze mocniejsza arano kolejnego dnia nie ma nic i znou po południu jest kreseczka i tak w kółko
dziś dopiero 7dc a mi jajniki napieprzeja jak cholera i testy zaczynaja już być jakieś wyraźniejsze w poprzednim cyklu takie jasne kreseczki miałam dopiero od 9dc czyzby owu była wczesniej ?