Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:a masz linka do tych testów
Proszę -
Farmaceutka, a jak temperatura? ja sobie sprawdzałam dla świętego spokoju popołudniu albo wieczorem, wiem że tak się nie robi, ale dzięki temu miałam nadzieję jeszcze przed zrobieniem testu, może kropek potrzebuje małej chwilki? obejrzyj dziś jakąś komedię romantyczną zrelaksuj się NIE SMUTAJ SIĘ ZAKAZ SMUTANIA! nie masz jeszcze @ więc myśli pozytywne! TULI MOCNO
AJA_S lubi tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
nick nieaktualny
-
Teklaa wrote:Farmaceutka, a jak temperatura? ja sobie sprawdzałam dla świętego spokoju popołudniu albo wieczorem, wiem że tak się nie robi, ale dzięki temu miałam nadzieję jeszcze przed zrobieniem testu, może kropek potrzebuje małej chwilki? obejrzyj dziś jakąś komedię romantyczną zrelaksuj się NIE SMUTAJ SIĘ ZAKAZ SMUTANIA! nie masz jeszcze @ więc myśli pozytywne! TULI MOCNO
sama się nakręciłam jak głupia...jeszcze ta smuga na teście...
już sobie obmyśliłam, że M nic nie powiem, dopiero jak zajedziemy na kwaterę dam mu malutkie skarpeteczki i test...ale nie nie jest mi to dane;/
jeszcze to TSH to mnie najbardziej dołuje;/ -
nick nieaktualny
-
Tsh się tak nie martw bardzo. Moja przyjaciółka tez takie miała, że zaczynała pracę nad fasola poszła do endo ta przed daniem jakichkolwiek leków zleciła powtórzyć Tsh i parę innych badań w tym betę tak na wszelki wypadek i jakież wielkie było jej zdziwienie jak odebrała wyniki a beta 39!! No i nie zdążyła wziąć leków:)
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
Farmaceutka bardzo mi przykro. Sciskam Cie mocno :*
Ja jeszcze miesiac temu mialam TSH 3.48. Po 4 tyg euthyroxu zeszlam na 1.8 i zaszlam w ciaze. Glowa do gory!
Ja tak jak Teklaa, mialam bobo testy. Polecam.farmaceutka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tam swemu pewnie nie będę jakoś specjalnie w bawełnę owijac. Za to z mama ogladalysmy buciki malutkie w jakimś sklepie i powiedziałam ze jak zajde w ciaze kiedys hen daleko (bo nie jest wtajemniczona) to jej takie małe wyśle.
To mnie pewnie będzie teraz co miesiąc pytac czy juz wyslalam. Bo ona bardzo chce mieć wnuki. -
nick nieaktualny