Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Farmaceutka trzymam kciukasyyy Ale super. Będzie kolejna ciążunia!
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
U mnie @ pełna para. Tekla moje cykle tak wyglądają bo jestem po porodzoe. (mały ma prawie 10 miesiecy) i karmie piersi. Płodność dopiero do mnie wraca więc nie ma sensu robienie badań bo i tak nic z tym nie zrobię. Muszę być cierpliwa.
Farmaceutka trzymam kciuki! -
sandri_1 wrote:Wiec ja zrobilam dzis ten drugi test i biel az razi. Wiec spokojnie czekam na @. I zachodze w Turcji w następnym cyklu Wiec pozytywnie!
Póki nie ma @ nic nie jest pewne a nawet jeśli wredna przyjdzie to kolejny urlopowy będzie zielony!!♡ -
nick nieaktualnyAle tu sie dzieje!!
Farmaceutka kciuki za bete!
Przebijecie moj lipcowy watek. Ale to nic nie szkodzi pozwalam
Dajecie taka pozytywna energie ze jak mi sie w sierpniu nie udało to we wrześniu musi! innej opcji nie ma!
Omon, AJA_S, vitae13 lubią tę wiadomość
-
Marmurkowa wrote:Cześć dziewczyny ale się dzieje Farmaceutka czekam, czekam
Dobre kobiety co to jest fioletowa strona bo jaj jakaś chyba z drzewa się urwałam i nie wiem....
Jak odnotujesz pozytyw na wykresie to wchodzisz na stronę belly best friend (ma fioletowe tło) i wtedy zaczyna się odliczanie do porodu itd. Wejdź sobie na forum w ciąży i zobaczysz fioletowa stronę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfarmaceutka77 wrote:Wyniki bety bede miala dopiero po 17:) ale nie gwara, ze wrzucę je od razu, bo mam 20km do lab, ale wrzucę, nawet jak beda same zera:)
jakie zera, jakie zera???!!!!! Dziewczynoo, tutaj same wysokie bety beda w tym miesiacu, wiec Ty zerami nie strasz :p
No więc czekamy na wpis tak szybko jak sie da!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia_80 wrote:jakie zera, jakie zera???!!!!! Dziewczynoo, tutaj same wysokie bety beda w tym miesiacu, wiec Ty zerami nie strasz :p
No więc czekamy na wpis tak szybko jak sie da!!!!!
Dokładnie!! na mojej osobie na liscie @ sie zakończyły. wyczerpalam limit!! -
farmaceutka77 wrote:Corcula ja badam profilaktycznie, bo mialam niedoczynnosc cialka żółtego. W momencie kiedy mialam mieć ovu dostawalam plamien, potem krwawienia czyli druga faza cyklu dla mnie nie istniała.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnys1985
podaje się progesteron w II fazie, np. duphaston
tez mam niedomogę (mimo dobrego progesteron) i plamiłam, nawet tydzień przed okresem, a nawet zdarzały mi się w II fazie krwawienia po
Corcula
czasem zbyt niski progesteron moze spowodować poronienie, wiec jak wyjdzie ci ciaża i dramatycznie niski prog, od razu gin coś przepisze na podtrzymanie -
Farmaceutka, dajesz czadu z betą, trzymam kciuki!
Tekla, Omon, a ja tu razem z Wami
Ojejku- ddziękuję za suwsuwaczek:) Mam dwa kocury łobuzy, badałam się na tokso, jak zaczynaliśmy starania i ani nie przechodziłam, ani nie miałam. W międzyczasie przygarneliśmy małą i muszę powtórzyć badania. Trochę się martwię, bo duża nagonka jest na posiadanie kotów przez ciężarne.