Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCorcula wrote:Dziewczyny tak przy okazji dlaczego warto badac progesteron na poczatku ciazy? Co daje wiedza o jego poziomie i kiedy jest dobry a kiedy zly?
http://www.mjakmama24.pl/ciaza/przebieg-ciazy/progesteron-podtrzymuje-ciaze-powstrzymuje-poronienie-i-porod-przedwczesny,538_2356.html
a to, czy jest dobry czy nie, to już chyba przy indywidualnej ocenie lekarza.Corcula lubi tę wiadomość
-
farmaceutka77 wrote:Czekam w kolejce na bete i progesteron
A kiedy beda wyniki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 09:28
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyJezu dziewczyny, jak bym chciała w tym miesiacu Wam napisać, "JEST DRUGA KRESKA, lece na bete"
Nie wiem dlaczego az tak sie nakreciłam. Wiem, ze to nie ma az takiego znaczenia, ale naprawde zawsze marzyłam o porodzie w miesiacach wiosennych, przedletnich -
Ale ja się dzisiaj fatalnie czuję w żołądku ssa jakbym nie jadła z miesiąc. Wciągłam podwójne śniadanie i jeszcze bardziej mi niedobrze. Mdli jak cholera , nadal czuję się głodna i we łbie mi się kręci. Bromek to najgorszy wybór ćpania jaki miałam do tej pory a żeby objawów nie było mało to boli mnie kręgosłup , drętwieją mi nogi i czuje ból w okolicy lewej nerki także zamiast pytongować w okolicy owulacji to urządzę sobie chyba taką sjestę ...
Corcula, farmaceutka77, Marmurkowa, Demsik, Marteczka93, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia_80 wrote:Ojj, bidna Morwa, a pewnie nie mozesz sobie wolego wziąć? Nic tak nie pomaga jak dzien spedzony na lenistwie
Sylwia_80 lubi tę wiadomość