Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:Hejka kurcze jak mnie boli prawy jajnik masakra zawsze go czulam ale teraz to juz przegiecie az do nogi mi promieniuje kurcze a moze tak ma byc ? Testy owy negatywne tzn jest druga kreseczka ale jeszcze bardzo slaba zobaczymy jak bedzie jutro bedzie to 8 dc2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dziołuszki. Nadrobilam was. Gratuluję kolejnych bobasków!
Ja poszlam dzis kupic test ciążowy. I żałuję strasznie ze mieli te tanie za 2,50 zl bo kupilam dwa i oczywiście skusilam sie zeby siknąć. A byla godz 19. No i oczywiste negatyw! Wiec jutro na pewno juz nie testuje. Zatestuje w terminie @. Albo nawet dwa dni po terminie. Czyli nie zatestuje bo pewnie @ przyjdzie. -
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Dziołuszki. Nadrobilam was. Gratuluję kolejnych bobasków!
Ja poszlam dzis kupic test ciążowy. I żałuję strasznie ze mieli te tanie za 2,50 zl bo kupilam dwa i oczywiście skusilam sie zeby siknąć. A byla godz 19. No i oczywiste negatyw! Wiec jutro na pewno juz nie testuje. Zatestuje w terminie @. Albo nawet dwa dni po terminie. Czyli nie zatestuje bo pewnie @ przyjdzie.
justyna14 wpisuje @ bo nie dajesz znać co i jak. Marcjanna u ciebie widzę że jeszcze nie testowałaś więc czekam daj znać jak coś
Potforku ty również.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 00:29
-
sandri_1 wrote:Dziołuszki. Nadrobilam was. Gratuluję kolejnych bobasków!
Ja poszlam dzis kupic test ciążowy. I żałuję strasznie ze mieli te tanie za 2,50 zl bo kupilam dwa i oczywiście skusilam sie zeby siknąć. A byla godz 19. No i oczywiste negatyw! Wiec jutro na pewno juz nie testuje. Zatestuje w terminie @. Albo nawet dwa dni po terminie. Czyli nie zatestuje bo pewnie @ przyjdzie.
Weź się uspokój! Żadnej @ nie będzie!!!!17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:Dzieeeeeeeń dobry jak tam kolejne testujące? wysikane II ? ja zamawiam okłady z ciążowych wirusów
normalnie tutaj jak w realu, gdzie nie spojrzę, tam jakas w ciaży jest
udanego wtorku, do dlugiego weekendu pozostało nam 4 dni
ZakreconaŻona, Kjopa3, vitae13, Mona_M, Canti 90, Teklaa, Morwa, AJA_S, Migracja, Marmurkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry. Czytam Was i podglądam Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za testujące. Jestem mamą 13 msc smyka i staramy się o rodzeństwo ☺ W związku z tym 13 sierpnia zamierzam testować
vitae13, Morwa, Kjopa3 lubią tę wiadomość