Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrobilam sobie drzemke pobpoludniu i w sumie n ie dawno wstalam. Mialam strasznie dziwny sen. Snilo mi sie ze chodzilam do liceum i podrywal mnie chlopak w swetrze takim jakby rozviagnietym.. Chyba sie w dawne czasy przenioslam ale malo wazne jak to wyszlo miedzy mna a nim.. Chodzi mi o to ze w polowie snu zaczelam plakac i plakalam az sie obudzilam.. Nagle w snie zaczal bolec mnie lewy jajnik i od razu mialam na mysli ze znow sie tam zagniezdza i prosilam by sie tak nie dzialo. A najgorsze ze ten bol mnie obudzil.. Na prawde mne boli ;( oby sie ta sytuacja nie powtorzyla bo ten bol jest tylko troche lzejszy.. Poprzednim razem 8 dpo wyladowalam w szpitalu myslac ze to wyrostek czy cos. Jak sie okazalo nic tam nie bylo beeta tez ujemna a po 3 dniach bardzo wyrazny test ciazowy, jak po tyg zobaczylam plamki okazalo sie ze ciaza jest w tym jajowodzie wlasnie u wyjscia do macicy.. Nie przedostal sie do srodka a zostal przy wylocie.. Kazdy bol mnie teraz przeraza... A ten sen o wszystkim mi przypomnial...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 18:07
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
no i stało się teściowa odeszła we śnie nie cierpi już i mimo że bylsmy a to przygotowani łzy same cisna sie do oczu już nie usłysze jej kurwowania jej wyzywania znałam ja 13 lat i była super teściową na zawsze bedzie w moim sercu i zrobie wszytko by Julka o niej nie zapomniala
-
rosa biedna.... trzymaj się, będzie dobrze, po takich przejściach musi być dobrze!🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
Rosax za dużo myślisz o tym, będzie wszytko dobrze. Ja też nie mam lekkich wspomnień i nawet jak zaskoczę to będzie dla mnie raczej jeden wielki strach i udręka przeplatana z małą nutą radości.
Karola przykro mi, trzymaj się mocno Cię przytulam. -
Karola przykro mi
Tekla piękny przyrost.Ja brałam Dupka 1 tabl. a teraz kazała mi brać 2x1 tabl. to biorę rano i wieczorem. Mnie już chwilami mdli po Dupku. Odebrałam progesteron mam 78,04nmol/l ale nie mam norm na pierwszy trymestr tylko Faza lutealna 5,82-75,9. -
dzięki dziewczyny dobrze że wam mogę się wyagdać jestem sama z julka mąz w pracy jeszcze nic nie wie powiem mu jak wróci z pracy po 22 w głowie kłebi sie tysiac mysli co teraz niby wiedzielismy co i jak modlilismy sie by odeszła a teraz ....
-
Dziekuję za miłe przyjecie i gratulacje. Odebrałam wyniki bety iiiiii 59,52 U/l teraz martwię się o kolejny wynik... juz tak mam o coś muszę się martwić
Co do bólu piersi to właśnie on był główny powodem zrobienia testu 5 dni przed terminem @farmaceutka77, Madziulla, ojejku, pati87, Morwa, Kjopa3, Demsik, emaj, Marteczka93, Migracja, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Luz Maria wrote:Dziekuję za miłe przyjecie i gratulacje. Odebrałam wyniki bety iiiiii 59,52 U/l teraz martwię się o kolejny wynik... juz tak mam o coś muszę się martwić
Co do bólu piersi to właśnie on był główny powodem zrobienia testu 5 dni przed terminem @
Oooo coś mnie ominęło Witaj Luz i gratuluję
-
Luz Maria wrote:Dziekuję za miłe przyjecie i gratulacje. Odebrałam wyniki bety iiiiii 59,52 U/l teraz martwię się o kolejny wynik... juz tak mam o coś muszę się martwić
Co do bólu piersi to właśnie on był główny powodem zrobienia testu 5 dni przed terminem @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny