Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
vitae13 wrote:Przykro mi Kate..
Powodzenia we Wrzesniu!!!
Kjopa, gratulacje, jedziemy podobnie
Ja właśnie dostałam moją drugą betę:
Beta z pon 68,93 (11dpo)
Beta z dzis 196,50 (13dpo)
Bączek rośnie
Dziękuję :*
I gratuluję niech rośnie zdrowo!!!!!vitae13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Wydawalo mi sie ze pisalas o Gamcie i ze jestes z okolic Czestochowy, wiec sadzilam ze to Gameta Rzgow, oni zazwyczaj wysylaja na NFZ do ICZMP, a wtedy moglabym Ci powiedziec dokladnie jak wygladaja przygotowania;) Ale widze ze w Krakowie bedziesz miala.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny kupilam nirmalny termometr i wyszlo 37,4 :o, sluz rozciagliwy wiec chyba cos sie swieci
Wpisuje to w wykres ale pewnie przez tamte tempki bedzie zaburzony. Ale jak do konca juz tym bede mierzyc to chyba okej??
Bella jestes z okolic Lodzi?
Ja rodzilam Diabla w Gamecie -
Cześć dziewczyny, dużo piszecie ciężko nadrobić a ostatnio nie miałam czasu siedzieć przed kompem...
Gratulacje dla zdobywczyń II
Z resztą które się nie doczekały łączę się w bólu i widzimy się na wrześniówkach.
Sandri dzięki za instrukcję odnośnie fioletowej strony
Wiesz że podobno gdzieś tu jest Żabcia z kafe?
Nie wiem jak u Was ale u mnie jest obrzydliwa pogoda... normalnie jesień
Jestem teoretycznie 7 dpo. i codziennie czuję takie dziwne ciągnięcie-ból z lewego jajnika z którego miałam ovulkę...jeśli chodzi o piersi to mam jakieś takie dziwne uczucie... jakieś takie twarde w środku jakby kamień, tak jeszcze nie było...
Ale jakoś tak się nie nastawiam, chociaż przed ovulką miałam niesamowicie pozytywne nastawienie. I dzisiaj pojawił się rozciągliwy mleczny śluz... więc chyba po ptakach z tego co piszecie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a to coś dziwnego lub groźnego, że mnie nigdy absolutnie nigdy nie bolały piersi? Przeważnie większość z Was zaznacza na wykresie, że wrażliwe, bolące albo inne. A u mnie nic. Tzn tylko jak mąz się zajmie to coś, ale żeby tak przed okresem albo co... no u mnie tego nie ma i to mnie martwi, skoro to takie powszechne...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkrzydlata wrote:Dziewczyny a to coś dziwnego lub groźnego, że mnie nigdy absolutnie nigdy nie bolały piersi? Przeważnie większość z Was zaznacza na wykresie, że wrażliwe, bolące albo inne. A u mnie nic. Tzn tylko jak mąz się zajmie to coś, ale żeby tak przed okresem albo co... no u mnie tego nie ma i to mnie martwi, skoro to takie powszechne...
-
nick nieaktualny
-
Marmurkowa wrote:Cześć dziewczyny, dużo piszecie ciężko nadrobić a ostatnio nie miałam czasu siedzieć przed kompem...
Gratulacje dla zdobywczyń II
Z resztą które się nie doczekały łączę się w bólu i widzimy się na wrześniówkach.
Sandri dzięki za instrukcję odnośnie fioletowej strony
Wiesz że podobno gdzieś tu jest Żabcia z kafe?
Nie wiem jak u Was ale u mnie jest obrzydliwa pogoda... normalnie jesień
Jestem teoretycznie 7 dpo. i codziennie czuję takie dziwne ciągnięcie-ból z lewego jajnika z którego miałam ovulkę...jeśli chodzi o piersi to mam jakieś takie dziwne uczucie... jakieś takie twarde w środku jakby kamień, tak jeszcze nie było...
Ale jakoś tak się nie nastawiam, chociaż przed ovulką miałam niesamowicie pozytywne nastawienie. I dzisiaj pojawił się rozciągliwy mleczny śluz... więc chyba po ptakach z tego co piszecie?
U mnie dzisiaj dokładnie takie objawy jak u Ciebie. Mleczny rozciągliwy śluz. Ciągnące podbrzusze na przemian kujace jajniki. Trzymam za kciuki