Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję wszystkim za odp.
Przypomnialam sobie o aerobiku w wodzie nie wiem czy cos daje. Ale nawet kobiety w ciazy moga cwiczyc. moze na cellulit pomoga chociaz. Tylko u mbie w miescie zajecia od września beda.
A cwiczenia tez jakies zaczne. -
nick nieaktualnyHeh dawno mnie nie było na forum ale co ja tu widzę więcej brzdąców niż małp u mnie niestety cykl pójdzie w zapomnienie... Za mało starań bo jak tylko niemąż wrócił to ja w delegację...
Aja miałaś rację z tą moją owulacją.. Przyszła sobie znowu w okolicy 10dc. Jeśli przychodziła tak wcześniej a tylko faza lutealna był długa to nic dziwnego że z ciąży nici jak oszczedzalismy wojsko do 14go
Czekam na kolejne dobre wieści -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pati87- 1200 kcal, to jest głodówka, a nie dieta. Takie ostre ograniczenie kalorii może powodować bunt organizmu, który zaczyna gromadzić na zapas, stąd pomimo ograniczenia kalorii następuje wzrost wagi. O ćwiczeniach Chodakowskiej czytałam dużo złych opinii. Obciążają stawy, jest duże ryzyko niepoprawnego ich wykonywania i kontuzja gotowa. Bardzo polecam Ci blog qchenne-ispiracje (przepraszam, jeśli takie polecenie jest niemile widziane), masa wpisów, ułożona dieta na cały rok, wszystko podane na tacy, a kobitka naprawdę wie o czym pisze.
Dodatkowo- czasami nie zdajemy sobie z tego sprawy, ale alkohol, nawet 2-3 razy w tygodniu ogromnie może utuczyćSusannaDean, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O ktoś mnie uprzedził z zakładaniem wątku;)
Elica proponuję zasadę którą sama stosuję/stosowałam przez 2 cykle... A mianowicie co 2dzień przez cały cykl... ja też przy @...
Od dziś codziennie póki libido nie spadnieSusannaDean lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
SusannaDean wrote:Dziewczyny niestety wypisuję się z sierpniowego testowania czas założyć wrześniowe
Przykro mi:( 3mam kciuki za kolejny cykl ♡ ja czekam na wynik bety ale to tylko formalność temp poleciała i jutro @ przylezie więc też niebawem dołączę do was -
nick nieaktualnyja nie czuje sie dobrze psychicznie przy @. czasem sie zdarzy ze mysle ze juz sie skonczyla a po sie okazuje ze jeszcze plamienia drobne sa.
ja od jutra zaczynam staranka do wrzesniowego testowania.
nigdy nie czekam z do 14-15 dc zawsze zaczynam w zależności jak dluga @ do 7-8 dc i potem raczej co drugi dzien. ale wiadomo czasem i codziennie jest a czasem co 3
w tym cyklu nie myślę o niczym ani o tsetach owu ani ktory to dc. lues blues co ma byc to bedzie -
nick nieaktualnyAja u nas te co 2 dni to do tej pory ciężko.. Właściwie non stop byliśmy w rozjazdach.. Teraz jak wrócę do Pl to już ma być tak że kończymy z tymi wyjazdami więc zastosujemy waszą metodę ) wrzesień to dobry miesiąc na poczęcie mój urodzinowy i do tego mam przeczucie na bliźniaki o których marzę (z 1 jakby Pan Bóg forum czytał to też się ucieszę).
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:O ktoś mnie uprzedził z zakładaniem wątku;)
Elica proponuję zasadę którą sama stosuję/stosowałam przez 2 cykle... A mianowicie co 2dzień przez cały cykl... ja też przy @...
Od dziś codziennie póki libido nie spadnie -
A w kwestii diety. Ja bylam pewna, ze dziennie jem max 1200-1500. Zamowilam diete "pudelkowa" 1200kcal i okazalo sie, ze 1200 to mega malo a dziennie musialam wchlaniac jakies 2000 kcal, takze tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 11:00
-
WOW! ale bobasków przybywa Gratulacje dla kolejnych zaciążonych, jeśli coś mnie ominęło.
SusannaDean powdzenia we wrzesniu (nie dziękuj )
U mnie dzisiaj śluz rozciągliwy koloru mlecznego. Takiego to ja nawet nie miałam w przypuszczalnie dniach płodnych. Czytałam gdzieś, że mogą to być objawy niedomagania ciałka żółtego.
A może jednak owu? Z tym, że u mnie dość charakterystycznym objawem świadczącym o owulacji są wrażliwe piersi. Zawsze zaczynają dawać znać jak już jest po.
-
Karolczyk wrote:Pati87- 1200 kcal, to jest głodówka, a nie dieta. Takie ostre ograniczenie kalorii może powodować bunt organizmu, który zaczyna gromadzić na zapas, stąd pomimo ograniczenia kalorii następuje wzrost wagi. O ćwiczeniach Chodakowskiej czytałam dużo złych opinii. Obciążają stawy, jest duże ryzyko niepoprawnego ich wykonywania i kontuzja gotowa. Bardzo polecam Ci blog qchenne-ispiracje (przepraszam, jeśli takie polecenie jest niemile widziane), masa wpisów, ułożona dieta na cały rok, wszystko podane na tacy, a kobitka naprawdę wie o czym pisze.
Dodatkowo- czasami nie zdajemy sobie z tego sprawy, ale alkohol, nawet 2-3 razy w tygodniu ogromnie może utuczyć
Poszukam tego bloga. Dzieki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 11:05
-
nick nieaktualnyan.kie.tyk wrote:WOW! ale bobasków przybywa Gratulacje dla kolejnych zaciążonych, jeśli coś mnie ominęło.
SusannaDean powdzenia we wrzesniu (nie dziękuj )
U mnie dzisiaj śluz rozciągliwy koloru mlecznego. Takiego to ja nawet nie miałam w przypuszczalnie dniach płodnych. Czytałam gdzieś, że mogą to być objawy niedomagania ciałka żółtego.
A może jednak owu? Z tym, że u mnie dość charakterystycznym objawem świadczącym o owulacji są wrażliwe piersi. Zawsze zaczynają dawać znać jak już jest po.
U mnie zawsze rozciągliwy śluz przed @. I lekarz mi powiedział że to świadczy o spadku estradiolu i przygotowaniach organizmu do @.