Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia_80 wrote:Ja niestety nie mam screenów, nie pomyslałam o tym, a własnie tego 5 sierpnia jak próbowałam wejść na swój wykres pojawił mi się inny. Okazało się, że miałam laparoskopie w tym cyklu
Także tak...
Do prywatnych wiadomości nie zagladałam, nie czytałam tez notatek. Wierzę, że moich notatek i wiadomości tez nikt nie czytał, choc jakiś specjalnych sekretów nie mam. Jedno jest pewne. Jeśli sytuacja się powtórzy, kasuję konto.na jakims wykresie..
przegiecie totalne wtedy bylo haha
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Luz Maria wrote:Cześć dziewczyny, przyznaje że czytam Was praktycznie codziennie od początku, ale jak to ja nie miałam odwagi się odezwać. Wasze pozytywne testy bardzo dodają mi 7 i tym razem przyzekałam sobie, że ze swoim poczekam do dnia @.... nie wytrzymałam bo strasznie bolą mnie piersi i 5 dni przed zrobiłam test po pracy i były widoczne dwie kreski
Jutro rano powtórzę i idę na betę... Jak większość z Was miałam różne przejścia i nie wiem jak skończy się tym razem, ale wiem że jak czytałam takie historie u innych forumowiczek to mi jakoś tak wiary przybywało
Stosunkowo udanego wieczoru Wam życzę. Jak będziecie ktoś ciekaw co daje to chętnie napisze.
Ps. Czytam też na filetowej stronie "kwietniowe szczęścia" i potwierdzam to co która tu pisała, że szybko musicie tam przechodzić by rozruszać towarzystwo. Ja jeszcze poczekam ze 2 tygodnie jak się pewniej poczuje i uwierzę ze będzie dobrze.
Trzymam kciuki za wysoką betę. Daj znać koniecznie
-
a właśnie Landryneczka możesz mnie przepisać na 13?
wtedy mam termin @ bo 11 to rejczel nic nie wyjdzie:) w dodatku nie zignorowałam tempki kiedy piłam alkohol, jak już to zrobię to przesuwa mi owulkę na 21dc więc dziś miałabym 8dpo:) ale już nie kombinuję, będę potulnie czekać
-
Corcula wrote:O wlasnie Farmecuetka czy po kazdej ilosci alko trzeba ignorowac temp? Bo ja czesto strzelam wieczorem lampke wina
Corcula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
farmaceutka77 wrote:myślę, że lampka wina aż tak bardzo nie zakłóci temperatury:) oczywiście wszystko zależy od organizmu:) ja wtedy wypiłam z 10 kieliszków wódżitsu, więc to na pewno miało wpływ
U mnie to samo, temperatura wystrzeliła w kosmos po dobrej imprezie u teściowej... Zignorowałam ją na wykresie -
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj sie poryczalam.
Wiem ze to moze nie miejsce na moje glupie problemy.
Zrobilo sie zimno wiec nalozylam dzis spodnie jeansowe ale ledwo w nie weszlam. A teraz mnie cisną, siedze w pracy z rozpietym guzikiem. Problem w tym ze ja od kilku misiecy jem malo tzn okolo 1200 kcal dziennie ostatni posilek okolo 18ej a klade sie spac po 22ej. zamiast chudnac to tyje. Ograniczenia wprowadzilam wiosna bo po zimie przytylam 3kg. Do maja zrzucilam te 3kg. Ale nadal trzymalam diete bo zimowej oponki i boczkow niezrzucilam. Nie wazylam sie ostatnio bo nie mialam czasu. Ale widze ze tyje w oczach.
Dziewczyny czy w czasie staran mozna cwiczyc np Chodakowska? Czy ona ma za ciężkie ćwiczenia?
Teraz to nie wiem czy sie zmieszcze w suknie slubna bo mierzylam miesiac temu.
A slub za 2 tygodnie wiec ja nie wiem wczym pojde jak sie nie zmieszcze. W 2 tygodnie tez chyba nie schudne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 09:27
-
nick nieaktualnyHej widzę, że jestem zapisana na 13.08 na testowanie, ale chyba nic z tego,bo mój cykl w tym miesiącu jest pogmatwany i od 3 dni wychodzą mi pozytywne testy owulacyjne.. Znowu?! W każdym razie, jeżeli owulacja wystąpiła bądź dopiero wystąpi to klapa bo teraz nie ma na nic czasu ze względu na wyjazd do Polski i wielkie pakowanie
także chyba pozostaje mi czekać na @. Gratuluję nowym młodym mamusiom! ;* i trzymam kciuki za kolejne fasolki i groszki
-
Pati87 - ja od chodakowskiej tyłam. A w zasadzie to centymetry leciały a na wadze nic, bo ona rozbudowuje mięśnie. Co do ćwiczenia w ciąży to ja bym tego nie robiła, no chyba że jej program "sekret" bo to jest pilates na macie i po nim się nie jest zmęczonym w ogóle. Tylko mięśnie rozciągnięte
ale zdecyduj sama
pati87 lubi tę wiadomość
-
pati87 wrote:A ja dzisiaj sie poryczalam.
Wiem ze to moze nie miejsce na moje glupie problemy.
Zrobilo sie zimno wiec nalozylam dzis spodnie jeansowe ale ledwo w nie weszlam. A teraz mnie cisną, siedze w pracy z rozpietym guzikiem. Problem w tym ze ja od kilku misiecy jem malo tzn okolo 1200 kcal dziennie ostatni posilek okolo 18ej a klade sie spac po 22ej. zamiast chudnac to tyje. Ograniczenia wprowadzilam wiosna bo po zimie przytylam 3kg. Do maja zrzucilam te 3kg. Ale nadal trzymalam diete bo zimowej oponki i boczkow niezrzucilam. Nie wazylam sie ostatnio bo nie mialam czasu. Ale widze ze tyje w oczach.
Dziewczyny czy w czasie staran mozna cwiczyc np Chodakowska? Czy ona ma za ciężkie ćwiczenia?
Teraz to nie wiem czy sie zmieszcze w suknie slubna bo mierzylam miesiac temu.
A slub za 2 tygodnie wiec ja nie wiem wczym pojde jak sie nie zmieszcze. W 2 tygodnie tez chyba nie schudne.
A hormony jak u Ciebie? Przebadana jesteś? Tarczyca, insulina?