Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia_80 wrote:Ja niestety nie mam screenów, nie pomyslałam o tym, a własnie tego 5 sierpnia jak próbowałam wejść na swój wykres pojawił mi się inny. Okazało się, że miałam laparoskopie w tym cyklu
Także tak...
Do prywatnych wiadomości nie zagladałam, nie czytałam tez notatek. Wierzę, że moich notatek i wiadomości tez nikt nie czytał, choc jakiś specjalnych sekretów nie mam. Jedno jest pewne. Jeśli sytuacja się powtórzy, kasuję konto.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Luz Maria wrote:Cześć dziewczyny, przyznaje że czytam Was praktycznie codziennie od początku, ale jak to ja nie miałam odwagi się odezwać. Wasze pozytywne testy bardzo dodają mi 7 i tym razem przyzekałam sobie, że ze swoim poczekam do dnia @.... nie wytrzymałam bo strasznie bolą mnie piersi i 5 dni przed zrobiłam test po pracy i były widoczne dwie kreski Jutro rano powtórzę i idę na betę... Jak większość z Was miałam różne przejścia i nie wiem jak skończy się tym razem, ale wiem że jak czytałam takie historie u innych forumowiczek to mi jakoś tak wiary przybywało Stosunkowo udanego wieczoru Wam życzę. Jak będziecie ktoś ciekaw co daje to chętnie napisze.
Ps. Czytam też na filetowej stronie "kwietniowe szczęścia" i potwierdzam to co która tu pisała, że szybko musicie tam przechodzić by rozruszać towarzystwo. Ja jeszcze poczekam ze 2 tygodnie jak się pewniej poczuje i uwierzę ze będzie dobrze.
Trzymam kciuki za wysoką betę. Daj znać koniecznie
-
a właśnie Landryneczka możesz mnie przepisać na 13? wtedy mam termin @ bo 11 to rejczel nic nie wyjdzie:) w dodatku nie zignorowałam tempki kiedy piłam alkohol, jak już to zrobię to przesuwa mi owulkę na 21dc więc dziś miałabym 8dpo:) ale już nie kombinuję, będę potulnie czekać
-
Corcula wrote:O wlasnie Farmecuetka czy po kazdej ilosci alko trzeba ignorowac temp? Bo ja czesto strzelam wieczorem lampke wina
Corcula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
farmaceutka77 wrote:myślę, że lampka wina aż tak bardzo nie zakłóci temperatury:) oczywiście wszystko zależy od organizmu:) ja wtedy wypiłam z 10 kieliszków wódżitsu, więc to na pewno miało wpływ
U mnie to samo, temperatura wystrzeliła w kosmos po dobrej imprezie u teściowej... Zignorowałam ją na wykresie -
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj sie poryczalam.
Wiem ze to moze nie miejsce na moje glupie problemy.
Zrobilo sie zimno wiec nalozylam dzis spodnie jeansowe ale ledwo w nie weszlam. A teraz mnie cisną, siedze w pracy z rozpietym guzikiem. Problem w tym ze ja od kilku misiecy jem malo tzn okolo 1200 kcal dziennie ostatni posilek okolo 18ej a klade sie spac po 22ej. zamiast chudnac to tyje. Ograniczenia wprowadzilam wiosna bo po zimie przytylam 3kg. Do maja zrzucilam te 3kg. Ale nadal trzymalam diete bo zimowej oponki i boczkow niezrzucilam. Nie wazylam sie ostatnio bo nie mialam czasu. Ale widze ze tyje w oczach.
Dziewczyny czy w czasie staran mozna cwiczyc np Chodakowska? Czy ona ma za ciężkie ćwiczenia?
Teraz to nie wiem czy sie zmieszcze w suknie slubna bo mierzylam miesiac temu.
A slub za 2 tygodnie wiec ja nie wiem wczym pojde jak sie nie zmieszcze. W 2 tygodnie tez chyba nie schudne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 09:27
-
nick nieaktualnyHej widzę, że jestem zapisana na 13.08 na testowanie, ale chyba nic z tego,bo mój cykl w tym miesiącu jest pogmatwany i od 3 dni wychodzą mi pozytywne testy owulacyjne.. Znowu?! W każdym razie, jeżeli owulacja wystąpiła bądź dopiero wystąpi to klapa bo teraz nie ma na nic czasu ze względu na wyjazd do Polski i wielkie pakowanie także chyba pozostaje mi czekać na @. Gratuluję nowym młodym mamusiom! ;* i trzymam kciuki za kolejne fasolki i groszki
-
Pati87 - ja od chodakowskiej tyłam. A w zasadzie to centymetry leciały a na wadze nic, bo ona rozbudowuje mięśnie. Co do ćwiczenia w ciąży to ja bym tego nie robiła, no chyba że jej program "sekret" bo to jest pilates na macie i po nim się nie jest zmęczonym w ogóle. Tylko mięśnie rozciągnięte ale zdecyduj sama
pati87 lubi tę wiadomość
-
pati87 wrote:A ja dzisiaj sie poryczalam.
Wiem ze to moze nie miejsce na moje glupie problemy.
Zrobilo sie zimno wiec nalozylam dzis spodnie jeansowe ale ledwo w nie weszlam. A teraz mnie cisną, siedze w pracy z rozpietym guzikiem. Problem w tym ze ja od kilku misiecy jem malo tzn okolo 1200 kcal dziennie ostatni posilek okolo 18ej a klade sie spac po 22ej. zamiast chudnac to tyje. Ograniczenia wprowadzilam wiosna bo po zimie przytylam 3kg. Do maja zrzucilam te 3kg. Ale nadal trzymalam diete bo zimowej oponki i boczkow niezrzucilam. Nie wazylam sie ostatnio bo nie mialam czasu. Ale widze ze tyje w oczach.
Dziewczyny czy w czasie staran mozna cwiczyc np Chodakowska? Czy ona ma za ciężkie ćwiczenia?
Teraz to nie wiem czy sie zmieszcze w suknie slubna bo mierzylam miesiac temu.
A slub za 2 tygodnie wiec ja nie wiem wczym pojde jak sie nie zmieszcze. W 2 tygodnie tez chyba nie schudne.
A hormony jak u Ciebie? Przebadana jesteś? Tarczyca, insulina?