Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolczyk wrote:Pati87- 1200 kcal, to jest głodówka, a nie dieta. Takie ostre ograniczenie kalorii może powodować bunt organizmu, który zaczyna gromadzić na zapas, stąd pomimo ograniczenia kalorii następuje wzrost wagi. O ćwiczeniach Chodakowskiej czytałam dużo złych opinii. Obciążają stawy, jest duże ryzyko niepoprawnego ich wykonywania i kontuzja gotowa. Bardzo polecam Ci blog qchenne-ispiracje (przepraszam, jeśli takie polecenie jest niemile widziane), masa wpisów, ułożona dieta na cały rok, wszystko podane na tacy, a kobitka naprawdę wie o czym pisze.
Dodatkowo- czasami nie zdajemy sobie z tego sprawy, ale alkohol, nawet 2-3 razy w tygodniu ogromnie może utuczyć -
nick nieaktualnyBella93 wrote:Miałam napisać to samo, wyprzedziłaś mnie. Ja ostatnio byłam na pomiarze tkanki mięśniowej, tłuszczowej itd i okazało się, że w spoczynku moj organizm potrzebuje ok 1240kcal (samo lezenie i oddychanie). Jeśli dostarcza się mniej kcal to organizm przechodzi w tryb oszczędzania i faktycznie można zacząć tyć.
-
nick nieaktualnyan.kie.tyk wrote:U mnie dzisiaj śluz rozciągliwy koloru mlecznego. Takiego to ja nawet nie miałam w przypuszczalnie dniach płodnych. Czytałam gdzieś, że mogą to być objawy niedomagania ciałka żółtego.
wiesz, ja tak mam właśnie, ok 10 dc pojawia mi się śluz rozciągliwy- przejrzysty, który po owulce mętnieje- jest biały, mleczny, ale wciąż rozciągliwy
i to właśnie jest niedomoga, dlatego biorę po owulce duphaston
-
Cześć u mnie dużo polepszyło się po Bromku mam śluz płodny , tak płodny ,że ciężko przegapić a nie robię nic w tym kierunku , nawet wody mało pijam. Także tego- jest super. Wyłączam się i działam , bo trzeba statystyki podciągnąć , taki przynajmniej mam plan :p życzę miłego dnia :* nadrobię was wieczorem
ojejku, Sylwia_80, Omon, potforzasta, Mona_M, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam wyniki.
Beta 202.2 zrobiona o 8.30,pierwsza 69.47 zrobiona o 13.20
TSH 1.37
Ft4 16.71 (12.1-19.6)
Progesteron dziś wieczorem.
Emaj powodzenia na wrześniówkach.ojejku, rosax3, Morwa, justyna14, Sylwia_80, VillemoVilo, vitae13, Migracja, ZakreconaŻona, potforzasta, Corcula, Mona_M, AJA_S, ktosiowa, Ania-nowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kjopa piękna beta!!! Wielkie gratulacje :*
Ja czekam na wyniki swojej chociaż wiem że nic z tego ale człowiek taki naiwny że jakaś odrobinka nadziei zawsze jest najbardziej mnie cycki zmylily większe bolące od tyg tak że dotknąć nie mogę ale to może przez niepokalankaKjopa3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Bella czemu pytałaś w jakim szpitalu mam mieć laparo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 12:59
-
Przykro mi Kate..
Powodzenia we Wrzesniu!!!
Kjopa, gratulacje, jedziemy podobnie
Ja właśnie dostałam moją drugą betę:
Beta z pon 68,93 (11dpo)
Beta z dzis 196,50 (13dpo)
Bączek rośnie
ZakreconaŻona, Corcula, Omon, Morwa lubią tę wiadomość