Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
O to sytuacja jak u mnie haha czasem tez padam. W sumie ostatnimi czasy moglismy tylko w weekendy. Taka praca. Ale ostatnio udalo sie co dzien, a jak mi sie tak mocno oczy zamulily to w lep i dalej chrapie
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:No wlasnie prosto widze jakis przeswit ale to pierwsze testy tej firmy i sie nie przygladam, co ja gadam. Ogladalam go juz pod kazdym katem haha czas spalic go. Bo jak wyrzuce pewnie wyciagne i nadal paczec bede haha nie, nie bede patrzec sikne rano ostatni raz. Pozniej dopiero hmmm moze po jutrze haha nie nie
Ahahaha, mam identycznie. Juz myslalam gdzie go zutylizowac, ale schowalam do toaletki bo przeciez niech sobie lezy. I teraz zagladam co 30min jakbym tam miala nagle 2 wyrazne kreski zobaczyc. Ehhh na to pewnie znalazlo by sie cos z ICD-10rosax3, zyrcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Abby na szczescie moglam bo inaczej bym sfiksowała. Dzieki kochana :*
Widze z wykresu, ze u Ciebie tez niestety cos poszlo nie tak jak powinno . Mocno tule.
Kolejny edit: jeju, 10tc ((((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 21:24
-
Izu93 wrote:czy ktoras z was brala castagnusa?
To noje pisze rwszy cykl z nkm od eczoraj pibolewa mnie podbrzusze jak na okres cykle mam 28-30 dni owu byla 15-16 dc dzis jest 26 pierwszy raz takie cos mam a moze cykl się sktoci i jutro bedzie @???
Nie brałam ale z tego co wiem to między innymi łagodzi pms - lek ziołowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 21:34
-
Izu93 wrote:czy ktoras z was brala castagnusa?
To noje pisze rwszy cykl z nkm od eczoraj pibolewa mnie podbrzusze jak na okres cykle mam 28-30 dni owu byla 15-16 dc dzis jest 26 pierwszy raz takie cos mam a moze cykl się sktoci i jutro bedzie @??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymewka87 wrote:u mnie koniec złudzeń... brązowe plamienie jak co miesiąc... ostatni dupek dziś był
K..wa wyć mi się chce ja już nie mam sił ....
Patrzę na Stelaża i zastanawiam się, czy byłby szczęśliwy bez dziecka, tak jak jest dziś... nam chyba jest nawet trudniej niż facetom ogarnąc życie bez dzieci. Próbuj to wszystko brać bardziej na chłodno. Wiem, Że nieźle się tutaj nakręcamy, po to tutaj jesteśmy, ale ja też nie mam złudzeń, dopóki nie poczuję ruchów dziecka, to żadna beta nie przekona mnie do tego, że jestem w ciąży, a co dopiero mówić o pseudo objawach, ciągnieciach w macicy, pulsowaniu jajników, ksiazkowych wykresach itp.
Przepraszam, nie chciałam urazić... -
nick nieaktualnyteraz poszłam do kibla i widzę brąz... jak zwykle dzień przed @
ojejku nie uraziłaś... staramy si 2 lata i 8 m-cy, w lutym pozamaciczna, teraz pierwszy cyk po powrocie do starań. Wszystkie badania idealnie, moje i R. jeden syn na koncie i niby nie ma przeszkód na więcej. A czemu nie ma????
Jak rodziłam małego wydawało mi się, że najgorszy czas. Mój pracował na umowę zlecenie, ja na wypowiedzeniu. Po porodzie nie było gdzie wracać. Teraz oboje dobra praca, bez kredytu na swoim. I co?? i dupa... -
nick nieaktualny