Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kochane gratulacie kolejnych kropeczek
My wczoraj !ielismy ciezki dzien ale jakos sie trzymalismy maz nie uronil ani jednej lezki ale w domu jak emocje juz opadly nie ogl sie powstrzymac ryczelismy bardzo dlugo i tak nam brakowalo bliskosci ze na koncu wylondowalismy w luzku moze tesciowa nami tak kierowala hmm czas pokaze jeszcze nie dochodzi to do nas dzis z juleczka pojdziemy na grob babci pokazac jej gdzie jest teraz jej babcia .julci na ppgrzeb nie bralismy i bez tego od dnia smierci mamy nan sie moczy w nocy ale mam nadzieje ze to przejsciowe -
To stres dla dziecka pogrzeb w rodInie tym bardziej ze to babcia.moj synek po stracie czy babci czy dziadka bardzo przezywal do dzis wspomina czasem placze i teskni.to normalne.dzieci tez przezywaja i to bardzo.badzcie dla niej wyrozumiali z tym moczeniem tlumaczcie duzo i powinno minac.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Corcula gratuluję
niedługo będzie ciemna kreska
mnie w sierpniu czekają jeszcze tylko dni płodne
zmykam na wątek wrześniowy, a wpadać będę na 1 stronę żeby wiedzieć jak Wam idzie. Pozdrawiam!Corcula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaagaaa89 wrote:Widzę, że Ty masz bardziej czuły. Ja mam 25, to może kupie 10 i wtedy coś zobacze...?
a który Ty masz dziś dpo?
-
nick nieaktualny
-
Demsik wrote:Czemu morwa mowisz ze gorszy?zawsze ysalam.ze kepszy skoro bardziej czuly?
-
Nie nie kupuje mam jeszcze czas ale rzeczywiscie zawsze kupowalam 10 ludzac sie ze szybciej cos wykaże a tu okazuje sie ze jednak niekoniecznie.dobrze wiedziec dziekiDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik wrote:Nie nie kupuje mam jeszcze czas ale rzeczywiscie zawsze kupowalam 10 ludzac sie ze szybciej cos wykaże a tu okazuje sie ze jednak niekoniecznie.dobrze wiedziec dzieki
teraz tylko dopisz "Ciąży"
Demsik, ojejku lubią tę wiadomość
-
BitterSweetSymphony wrote:Emerald u mnie też raczej po owu o ile pęcherzyk pękł
Jedziemy na tym samym wózku. Będziesz szła na monitoring by sprawdzić stan jajcorów?
Nie, nie sprawdzam. Mam nadzieję, że ciąża potwierdzi, że pęcherzyk pękłZajrzałam na Twój wykres. U Ciebie naprawdę ładnie to wygląda. Wszystko na dobrej drodze, żeby już niedługo było tak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/167d77cea5a9.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 15:35
ZakreconaŻona, BitterSweetSymphony lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;