Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kochane gratulacie kolejnych kropeczek
My wczoraj !ielismy ciezki dzien ale jakos sie trzymalismy maz nie uronil ani jednej lezki ale w domu jak emocje juz opadly nie ogl sie powstrzymac ryczelismy bardzo dlugo i tak nam brakowalo bliskosci ze na koncu wylondowalismy w luzku moze tesciowa nami tak kierowala hmm czas pokaze jeszcze nie dochodzi to do nas dzis z juleczka pojdziemy na grob babci pokazac jej gdzie jest teraz jej babcia .julci na ppgrzeb nie bralismy i bez tego od dnia smierci mamy nan sie moczy w nocy ale mam nadzieje ze to przejsciowe -
To stres dla dziecka pogrzeb w rodInie tym bardziej ze to babcia.moj synek po stracie czy babci czy dziadka bardzo przezywal do dzis wspomina czasem placze i teskni.to normalne.dzieci tez przezywaja i to bardzo.badzcie dla niej wyrozumiali z tym moczeniem tlumaczcie duzo i powinno minac.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Corcula gratuluję niedługo będzie ciemna kreska
mnie w sierpniu czekają jeszcze tylko dni płodne
zmykam na wątek wrześniowy, a wpadać będę na 1 stronę żeby wiedzieć jak Wam idzie. Pozdrawiam!Corcula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaagaaa89 wrote:Widzę, że Ty masz bardziej czuły. Ja mam 25, to może kupie 10 i wtedy coś zobacze...? a który Ty masz dziś dpo?
-
nick nieaktualny
-
Demsik wrote:Czemu morwa mowisz ze gorszy?zawsze ysalam.ze kepszy skoro bardziej czuly?
-
Nie nie kupuje mam jeszcze czas ale rzeczywiscie zawsze kupowalam 10 ludzac sie ze szybciej cos wykaże a tu okazuje sie ze jednak niekoniecznie.dobrze wiedziec dziekiDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik wrote:Nie nie kupuje mam jeszcze czas ale rzeczywiscie zawsze kupowalam 10 ludzac sie ze szybciej cos wykaże a tu okazuje sie ze jednak niekoniecznie.dobrze wiedziec dzieki
Demsik, ojejku lubią tę wiadomość
-
BitterSweetSymphony wrote:Emerald u mnie też raczej po owu o ile pęcherzyk pękł Jedziemy na tym samym wózku. Będziesz szła na monitoring by sprawdzić stan jajcorów?
Nie, nie sprawdzam. Mam nadzieję, że ciąża potwierdzi, że pęcherzyk pękł Zajrzałam na Twój wykres. U Ciebie naprawdę ładnie to wygląda. Wszystko na dobrej drodze, żeby już niedługo było tak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/167d77cea5a9.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 15:35
ZakreconaŻona, BitterSweetSymphony lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;