Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochałam się z chłopakiem 1 i 2 sierpnia, ostatnią miesiączkę miałam 20 lipca, owulacja potwierdzona na USG (widoczne ciałko żółte 20dc), ale nie wiem, kiedy do niej doszło (swoją drogą ile czasu po owu widac ciałko żółte )) ?) mniej więcej od środy boli mnie podbrzusze, mam tkliwe piersi, mdli mnie i jestem ciagle zmęczona, jednak test wykonany wczoraj (23dc) o czułości 10 był negatywny
-
ojejku wrote:Morwo, mam nadzieję, że wiesz co wysikać, nie może byc tak, że ja będę z brzuchem łazić a Ty szczuplutka jak zawsze Mogę chodzić przeprana za virusy przez kolejne dwa tygodnie, korzystaj
-
nick nieaktualny
-
cheerbabe wrote:Kochałam się z chłopakiem 1 i 2 sierpnia, ostatnią miesiączkę miałam 20 lipca, owulacja potwierdzona na USG (widoczne ciałko żółte 20dc), ale nie wiem, kiedy do niej doszło (swoją drogą ile czasu po owu widac ciałko żółte )) ?) mniej więcej od środy boli mnie podbrzusze, mam tkliwe piersi, mdli mnie i jestem ciagle zmęczona, jednak test wykonany wczoraj (23dc) o czułości 10 był negatywny
-
nick nieaktualny
-
marciaa wrote:mąż mówi że @ idzie bo mam jej wszystkie objawy ;p
-
Kjopa3 wrote:Morwo pomożesz?
Chciałam zmienić awatar. Przycięłam zdjęcie ale nie chce załadować mi OF bo "Nieprawidłowe rozszerzenie pliku". Możesz mi coś doradzić ? -
Morwa wrote:Podobne humorki są w ciąży ,więc niech mąż przyszykuje się na to ,że Twój pms może potrwać 9 miesięcy a po porodzie zjazd hormonów też bywa ciekawy , więc jeszcze wszystko przed nim :p
haha gdyby się dowiedział że jestem w ciąży
to byłby i szczęśliwy z pms'u
tak bardzo chce ; p
a tak poważnie,
serio po ciąży bywa ciekawie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2016, 23:25
-
marciaa wrote:haha gdyby się dowiedział że jestem w ciąży
to byłby i szczęśliwy z pms'u
tak bardzo chce ; p
a tak poważnie,
serio po ciąży bywa ciekawie?cookiemonster lubi tę wiadomość
-
Kjopa3 wrote:Morwo pomożesz?
Chciałam zmienić awatar. Przycięłam zdjęcie ale nie chce załadować mi OF bo "Nieprawidłowe rozszerzenie pliku". Możesz mi coś doradzić ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 00:08
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Dziękuję Już zajarzyłam ja miałam jpg a zmieniło mi chyba na bmp. Robiłam na photo filtre. Znalazłam na necie inny program i online wykadrowałam. Jeszcze raz dzięki za pomoc.
emerald_m lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamy kolejny cien!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/22533b71fe5f.jpg
Nie wiem czy cos tu widac, ale cien jest .Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 09:02
ojejku, emerald_m, Kjopa3, ZakreconaŻona, cookiemonster, She86, VillemoVilo, Morwa, emaj, s1985, farmaceutka77, Teklaa, Migracja lubią tę wiadomość