Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyw molekinie jest od razu k2mk7 wiecinnego k2mk7 nie biorę, a magnez biorę mega dawkę Chela MagB6 forte 250 z Olimpu
ed. na sól opisywaną przez Imprę tez się czaję
Impra, wskoczyła Ci wczoraj 9 na suwaczkuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 07:23
AJA_S, Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Corcula wrote:Hej ho! Idę dzisiaj na powtórkę bety i juz stres mnie pożera!!!
Corcula lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Corcula wrote:Hej ho! Idę dzisiaj na powtórkę bety i juz stres mnie pożera!!!
Corcula lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
hejka!
Elli miej litość dla nas umieramy z ciekawości!
U mnie dziś 39dc i duużo białego, lepkiego śluzu nadal, bóle podbrzusza, ból miednicy i rano cały czas temperatura 37 równo, póki co czekam. Odnośnie różnicy wieku, to chciałam zawsze 2-3latka, córeczka skończyła roczek a że jest grzeczna, nie było kolek, spała do 5 miesiąca całe noce, to nas nie zmęczyła każdy mówi,że jak takie dzieci by były to by każdy chciał od razu następne sam fakt,że teraz mogę czytać książki, bo mała się sama bawi
Co do wagi to mam też 169cm jak s1985 i chyba mamy tyle samo lat, ważę teraz 51kg, przed ciążą ważyłam 57kg, przytyłam w ciąży 11kg, bo się pilnowałam,ale od zawsze biegam i ćwiczę, po ciąży jeszcze bardziej się zawzięłam i schudłam do 51kg, ćwiczyłam 3 razy w tyg i biegałam 2 razy w tyg, zaczęłam dopiero pół roku po porodzie z racji,że miałam mega ciężki sn. Tydzień po porodzie miałam 1 kg na plusie, więc nie miałam co zrzucać,ale że marzyłam o 51kg to dążyłam do tego i się udało Mam umięśniony brzuszek taki jak chciałam i rok po porodzie da się!
Trzymam kciuki CorculaCorcula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem jestem Wczoraj byłam tak zmęczona że padłem jak mucha zaraz po odczytaniu wyniku
BETA 36
No nie za wiele jej ale jest. Nie wiem czy ja powtórzę w poniedziałek.. Poczekam do terminu @ chyba..Co by moje rozczarowanie było mniejsze w razie wu ))
Czy dziś już pojawił się nowy brzdąc? ) albo 2?ZakreconaŻona, aciulka, Arwi, Morwa, ojejku, Demsik, Impresja, Kjopa3, emikal123, kate851 lubią tę wiadomość
-
Witajcie!
Ja dzisiaj też zatestowałam, wczoraj zrobilam betę i niestety oba testy negatywne....
A juz myslalam ze cos z tego cyklu bedzie ((
I plamienie mialam, i objawy zupełnie inne niz w poprzednich cyklach a tu negatyw...
No cóż... Teraz musimy porzucic starania na kilka miesięcy....
Elli serdeczne gratulacje!!!!
Czytam Wasz wątek i strasznie się cieszę z każdego pozytywnego testu!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 10:35
Staramy się....