Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzoana ja mialam taka sama kreske w pierwszej ciazy nawet ten sam test robilam gratulacje!
Marciaa skoro czujesz owulacje to wg mnie nie ma snsu mierzenie temperatury.. ja pod koniec cyklu zmierzylam zeby spr czy nie spada i teraz tak sobie z ciekawosci mierzeDżoana91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKim8 wrote:Ja dzień po terminie miesiączki. Brak plamień, temp. 36,8.
Podbrzusze odrobinę opuchnięte, ale tak też miewam na @
Test robiony 3 dni temu negatywny, więc nie robiłam dzisiaj i jutro też nie mam zamiaru. Jak małpy nie będzie w ciągu 5 dni, to zrobię test
Dżoana91 gratulacje!
Mi w 10dpo wyszedl negatyw a w 13dpo juz dwie kreski objawy jak u Ciebie! PowodzeniaKim8, Dżoana91 lubią tę wiadomość
-
Kolejna fasolka jak slodko w sierpniu padnie rekord zafasolkowanych
Dżoana91, s1985 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Hej dziewczyny,
Gratuluję tym, ktore dzis zobaczyly dwie kreski i czekam na wiecej
Mi dzis druga kreska wyszla ladniejsza jak wczoraj, jutro jak sie uda lece na bete, zobaczymy jaki przyrost.
Zmeczenie niesamowite, nawet sie nie spodziewalam, ze mozna byc takim spiochem ;(
Trzymam mocno kciuki i czekam na same dobre wiadomosci -
nick nieaktualnyDżoana91 wrote:Witajcie dziewczyny!
Wczoraj kupiłam test i dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam. Jestem dokładnie dziś tydzień po inseminacji, 17 dc. Lekarz kazał zrobić betę 25.08 także jeszcze trochę czasu... no ale zrobiłam dziś no i wyszła druga kreseczka blada ale jest... czyżby się udało... trudno mi w to uwierzyć.
Wklejam zdjęcie testu:
Na początku taka
https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/474898db83d9888212bfff4b85aa38d7.jpg
a po 2 minutach taka:
https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/2712ee33f85bd83f28f2caca638a18d7.jpg
Podstawowe pytanie, czy podczas stymulacji i samej procedury inseminacji nie miałaś zastrzyku z pregnylu lub ovitrelle? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżoana91 wrote:Tak miałam dzień przed Ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka.
ed. u Ciebie minęło 8 dób z tego co widzę, a nawet nie, bo zastrzyk był wieczorem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 14:22
Impresja, Mona_M lubią tę wiadomość
-
Dżoana91 wrote:Witajcie dziewczyny!
Wczoraj kupiłam test i dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam. Jestem dokładnie dziś tydzień po inseminacji, 17 dc. Lekarz kazał zrobić betę 25.08 także jeszcze trochę czasu... no ale zrobiłam dziś no i wyszła druga kreseczka blada ale jest... czyżby się udało... trudno mi w to uwierzyć.
Wklejam zdjęcie testu:
Na początku taka
https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/474898db83d9888212bfff4b85aa38d7.jpg
a po 2 minutach taka:
https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/2712ee33f85bd83f28f2caca638a18d7.jpg2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Kejsi1988 wrote:Hej dziewczyny,
Gratuluję tym, ktore dzis zobaczyly dwie kreski i czekam na wiecej
Mi dzis druga kreska wyszla ladniejsza jak wczoraj, jutro jak sie uda lece na bete, zobaczymy jaki przyrost.
Zmeczenie niesamowite, nawet sie nie spodziewalam, ze mozna byc takim spiochem ;(
Trzymam mocno kciuki i czekam na same dobre wiadomosci2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dżoana gratulacje! Trzymam kciuki, żeby beta potwierdziła ciążę.
Ja zaraz wykorkuje! Od ponad godziny logujac się po winie bety mam komunikat "wynik wykonywany". Zejde za zawał.
Edit:
JEST!!!
15dpo 294
17dpo 825Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 14:29
Kim8, ojejku, Impresja, VillemoVilo, PaulaG, Kjopa3, Morwa, Jagah, emaj, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Corcula wrote:Diana gratulacje! Trzymam kciuki, żeby beta potwierdziła ciążę.
Ja zaraz wykorkuje! Od ponad godziny logujac się po winie bety mam komunikat "wynik wykonywany". Zejde za zawał.
Nie denerwuj sie bo zlosc pieknosci szkodzi
a napewno wszystki jest OK -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję nowym zafasolkowanym
Landryneczko wykreśl mnie z listy, w tym cyklu testowania nie będzie a w przyszłym też bez starań. Musimy najpierw poprawić swoje wynikiaciulka lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Corcula wrote:Dżoana gratulacje! Trzymam kciuki, żeby beta potwierdziła ciążę.
Edit:
JEST!!!
15dpo 294
17dpo 825Corcula, Ania-nowa lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18