Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eli gratuluję
Corcula to elegancki przyrost!! Zdrówka życzę przyszłym mamusiom
Cudownie wchodzić tutaj i czytać takie wspaniałe wieści.
Dżoan moim zdaniem zbyt wcześnie zrobiłaś test. Wydaję mi się, że może być fałszywie pozytywny. Oczywiście, życzę Ci małej fasolki, ale poczekaj jeszcze z tą betą jeszcze z co najmniej 3-4 doby.
Dla porównania za chwilkę umieszczę zdjęcie mojego testu z dzisiaj (8dpo po wstrzyknięciu Ovitrelle). Też wyszedł pozytywny, ale to na pewno jeszcze nie wskazuję na ciąże.Corcula, ojejku lubią tę wiadomość
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Elli gratulacje! super, który masz dc?
Ewa przykro mi,ale zobaczysz,że zaraz Ty będziesz zafasolkowana
Ja tak się zastanawiam co do bety,ale jeszcze poczekam, we wtorek idę do endo bo mam kontrolę i sama nie wiem co się dzieje z moim cyklem, zobaczę do wtorku. -
nick nieaktualny
-
Mój teścik z dzisiaj. Pięknie działa ten Ovitrelle. Przynajmniej mogę popatrzeć sobie na pozytywny test Za dwa dni zrobię znowu by sprawdzić jak ovitrelle ze mnie wietrzeje
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/jHG~n4dyrgTLtztjLgZjwCSxC6I9T2Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 17:56
ojejku lubi tę wiadomość
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny!! Potraficie podtrzymać na duchu
KATE- u mnie dziś 23dc, beta zrobiona wczoraj czyli w 22dc.
BITTERSWEETSYMPHONY- ale się zdziwisz!! Będziesz mamą 20go (?) sierpniowego brzdąca!!
Ja jak zawsze byłam nakrecona, tak teraz podchodzę do całej sytuacji z rozsądkiem. Czekam do terminu @ po tym zrobię betę i wtedy będę szaleć i dopiero wtedy poinformuję przyszłego tatusia chociaż dziś mnie skrecalo jak stwierdził przy robieniu kawy że bardzo by chciał mieć ze mną dzidzię ehhh chciałabym już móc się cieszyć ale mam za sobą 1 stratę więc... NA SPOKOJNIE
Która jutro nam objawi wesołą nowinę? Bo moja lista nadal do 17kiBitterSweetSymphony lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżoana91 wrote:Witajcie dziewczyny!
Wczoraj kupiłam test i dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam. Jestem dokładnie dziś tydzień po inseminacji, 17 dc. Lekarz kazał zrobić betę 25.08 także jeszcze trochę czasu... no ale zrobiłam dziś no i wyszła druga kreseczka blada ale jest... czyżby się udało... trudno mi w to uwierzyć.
Wklejam zdjęcie testu:
Na początku taka
https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/474898db83d9888212bfff4b85aa38d7.jpg
a po 2 minutach taka:
https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/2712ee33f85bd83f28f2caca638a18d7.jpg
Dżoana, moje gratulacje będzie dobrze!! Zaciskam kciuki!! -
nick nieaktualnyHej Landryneczko proszę mnie tu @ nie straszyć,bo nadal nie przylazła jestem teraz w Grecji na wczasach,dlatego sie nie odzywam. Rzadko mam dostęp do neta Pozdrawiam Was wszystkie i gratuluję kolejnym szczesciarom! Adio!;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 21:33
aciulka, Demsik, Corcula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEleni wrote:Hej Landryneczko proszę mnie tu @ nie straszyć,bo nadal nie przylazła jestem teraz w Grecji na wczasach,dlatego sie nie odzywam. Rzadko mam dostęp do neta Pozdrawiam Was wszystkie i gratuluję kolejnym szczesciarom! Adio!;*
-
nick nieaktualnyWiem,że bylam tak zapisana,bo wtedy powinnam dostać,ale nadal nic się nie dzieje. Jak wrócę do Polski i nic sie w tej kwestii nie zmieni to zrobię test. Trzymaj kciuki powrót 24.08 A test 25.08
ojejku, Landryneczka, Kjopa3, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Marcia MAJ jest nasz w tak pięknym miesiącu urodzimy że niech nam zazdroszczą
ja zamiast pić zioła i inofem to piwo otworzyłam hahahha ale tak mnie naszło że musiałam
haha ja to samo, piję piwko
no jasne! moja mama zaszła w maju a ja urodzę w maju i już ;p
ślub mi się marzył w maju, miałam w lipcu to dziecko urodzę w maju ;p -
nick nieaktualny
-
Piękna jest ta pierwsza strona. Bardzo urodzajny miesiąc . Gratuluje wszystkim nowym mamusiom, rośnijcie zdrowo!
Landryneczka zakładaj wątki na kolejne miesiące, bo ten udał Ci się wyjątkowo szczęśliwy.
Trzymam kciki za te które będą jeszcze testowały, z pozostałymi które nie zobaczyły niestety upragnionych dwóch kreseczek pewno spotkam się na wrześniówkach.