Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kejsi nie stresuj sie nie potrzebnie.wszystko jest w nalezytym porzadku.ja juz bym temp nie mierzyla wiedzac ze jestem w ciazy bo jakiekolwiek wahanie spedzalo by mi sen z powiek.
Eleni ja bylam na krecie w miejscowosci gouvesDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Kim ty sie uspokoj bo przyjade i ci po tyłku dam gdziekolwiek mieszkasz.LWD i tyle
Kim8 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Kim8, cisza i spokój mogą Cię uratować, ommmommmmm ommmommmmm
Co do snów i testów to w szczęśliwym cyklu śniło mi się, że wysikalam dwie kreski, tylko zamiast na teście to pokazały się na wałku do włosów, takim do kręcenia na gorąco Odczytałam to jako strojenie się przed wizytą gości, a tymczasem sen miał drugi przekazKejsi1988, Kim8, emerald_m, aaandzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKejsi1988 wrote:Hej dziewczyny
Mi dzis nieznacznie spadła temperatura i się wystraszyłam bo w nocy mi się śniło ze hcg nie urosło tak jak powinno, wiec z rana zrobiłam test i są dwie kreski, ale jak mi się dziś uda to idę powtórzyć krew
Mam nadzieję że jak wrócę to będzie długa lista nowo zafasolkowanych dziewczyn
Ale, sama dziś zmierzyłam i jak zobaczyłam znowu 36,9 to mi się to nie spodobało, jednak sądze, że to nie ma najmniejszego sensu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 09:32
-
Co do snów to ja miałam dziś okropny. Jakaś baba pokazywała mi na ekranie komórki nowotworowe. Świeciły na czerwono na monitorze komputera. Od 8 sierpnia do 25 sierpnia (bo taka data była w śnie) masakryczne się to wszystko namnożyło, a ja tak zaczęłam wyć we śnie ,że przeniosłam płacz na rzeczywistość bo obudziłam się zalana łzami. Głupie sny !!!
-
Siedzę właśnie w poczekalni laboratorium, mamy niedzielę godz 9:40 a przede mną 5 osób, kobiety które pobierają krew mają ruchy jak muchy w smole, a ja z newow chyba wykituje
Ojejku dziękuję za pocieszenie ale chyba dalej nie wierzę w to że jestem w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 09:45
-
nick nieaktualnyDziewczyny te sny to przez pełnię.
Ja dzisiaj miałam też taki sen popaprany, że nawet się go opisać nie da.
Morwa Tobie kolejny cykl potrzebny nie będzie
Ale u mnie ten cykl też miał być ostatni, ale daję sobie jeszcze jedną szansę z estrofemem i innym lękiem do stymulacji. -
nick nieaktualnyObczajalam moj stary cykl w ktorym siw udalo i prosze mi zmienic testowanie na 26go wtedy w 27 dc wpisalam negatyw bo tylko ja cien widzialam a pozytyw byl dopiero 28dc wiec teraz wczesniej nie testuje chyba ze bedzie @.
A brzuch jiz jak na malpe boli wiec raczej ta druga opcja
-
Morwa ja też myślę,że w ciąży jesteś Pobiłaś rekord swojego proga no i wpisana jesteś na 28 a to dzień moich urodzin- tylko nie ten miesiąc ale to nie ma znaczenia- więc innej opcji nie ma !!!!
Kejsi spokojnie. Kciuki za wyniki
Ja rozpoczęłam urlop. Wizyta u lekarza 2 września więc dobrze,że powstał LWD bo czytając inny wątek już się zastanawiałam czy lecieć na wizytę po niedzieliojejku lubi tę wiadomość
-
U mnie nadal @ nie ma... A śniło mi się że wysikałam dwie kreski... Jutro musze powtórzyć test jak nie przyjdzie ...
Corcula lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
Kejsi1988 wrote:I stalo się Wynik HCG po 48h wzrostło dp 419,70 czyli jest przyrost o 268%
Kejsi1988 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, glowy do gory, naprawdę nie nakrecajcie się (wiem, wiem latwo sie mowi). Ja przez 4 miesiace co miesiac widzialam u siebie ojawy ciazy, a poterm przychodzila @. W tym cyklu totalnie odpuscilam i nawet nie nastawialam sie na cuda... a jednak, udalo sie Wierzę w Was i wszystkie pod koniec sierpnia widzimy się po fioletowej stronie mocy ... oczywiscie w watku LwD (bo nie moze byc inaczej)