Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje. Ja w tym cyklu nie nastawiam sie na nic. Dzis rano byl pierwszy nasz raz w nowym cyklu nie bylo czasu ochoty wczesniej i wiecie co mam to gdzies!
Biore drugie opakowanie castagnusa i widze duze zmiany Chociazby duzo sluzu ochota na sex i w srodku jest tak ciasno przyjemnie naprawde roznica jest na plus][/url] -
Widzę, że jestem wpisana na 1 sierpnia, ale niedawno z wakacji wróciłam. Okres dostałam już 29 lipca. Mało tego. Przed wyjazdem w 20dc byłam u gina tylko po luteinę, zrobił mi USG i okazało się, że mam pęcherzyk 20mm niepęknięty. Mówię zdarza się. Teraz jak wróciłam, znowu poszłam w 20dc i znowu pęcherzyk niepęknięty, tym razem 13mm. Przepisał mi CLOSTILBEGYT. Ogólnie? Jestem załamana. Tego się nie spodziewałam..... A bromergon to kazał mi wyrzucić, bo nie mam żadnej hiperprolaktynemii. Co lekarz to opinia. Świruję!!!Termin na 14 października
-
Hej dziewczyny!
Kejsi gratulacje
Ja się w sumie nie stresuję, na lajcie podchodzę,ale ciekawi mnie mój cykl, bo nie wiem jaką mam długość, testy negatywne były na tygodniu a dziś 40dc, przed ciążą miałam zazwyczaj 33dc, więc jakby tydzień @ się spóźnia, we wt mam endo i może we wt zrobię test,żeby wiedzieć co i jak. Z córeczką w sumie udało się za 1 razem, był to 2 cykl starań, bo w 1 cyklu używaliśmy żelu Durexa a on spowalnia plemniki, więc pewnie dlatego się nie udało, odstawiłam i od razu w 2 cyklu się udało,więc liczę,że za 1 razem, zobaczymy teraz.Najlepiej wyluzować -
nick nieaktualnyKejsi brawo ja póki co nie powtarzam bety do @. Modlę się aby nie przyszła...pokolenia mnie podbrzusze i piersi jakby czasami piekly... Raz miałam taki przypadek ale już dawno że beta wyszła 17 a po 2 dniach 13...więc cierpliwie czekam.
Kejsi na kiedy masz termin? Mi ovu wyliczył na 5.05 -piękna data -
Dziewczyny powiedzcie mi jakie macie endometrium po owu? Bo mi lekarz coś mówił, że moje jest dość grube (12 mm wydawało mi się że nie jest grube) i że to może powodować moje długie @
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Dziewczyny może Wy będziecie wiedziały, dziś mam 40dc i śluz mega sliski,przezroczysty, wczoraj miałam bóle podbrzusza i śluz biały, lepki. Co to może oznaczać? nie wiem kiedy miałam ovu i czy w ogóle miałam, rok po porodzie dostałam dopiero pierwszy okres ( 13 lipca ), zaczęliśmy starania zaraz po okresie. Robiłam testy, ostatni w 38dc negatyw, sama już nie wiem co o tym myśleć.
-
nick nieaktualnyKate mi w tym cyklu ani 1 owulacyjny nie wyszedł pozytywnie.. Miałam te z allegro. Ale przeczytałam ostatnio coś takiego ze owulacja najczęściej jest w pierwszym dniu po takim właśnie sluzie plodnym.. Zawsze myślałam że jak jest szczyt takiego śluzu. I nie bardzo bym się przejęła tą informacją gdyby nie to że u mnie dokładnie to tak wyglądało..dlatego cykl spisalam na straty bo starania były tylko w pierwszy dzień wystąpienia kremowego śluzu po plodnym.. Nie wiem,może to bzdura ale u mnie tak właśnie było noże więc coś w tym jest?
-
elli wrote:Kejsi brawo ja póki co nie powtarzam bety do @. Modlę się aby nie przyszła...pokolenia mnie podbrzusze i piersi jakby czasami piekly... Raz miałam taki przypadek ale już dawno że beta wyszła 17 a po 2 dniach 13...więc cierpliwie czekam.
Kejsi na kiedy masz termin? Mi ovu wyliczył na 5.05 -piękna data
Ovu wyznaczył na 2 maja, tak więc będziemy się wspierać na porodowceWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 15:47
-
Ja ogladam ale tylko sie przerwa zaczela i juz jestem na of nalezy im sie braz ale musza trafiac bramkiDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny