Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Qasha wrote:A ja się ciągle wacham... Bo jutro 6 dpo (ale mysle, ze owu mialam dzien wczesniej po poludniu), wiec w sumie 6,5 dpo. Chcialam robic wtedy progesteron + bete, ale ta beta chyba bez sensu. Na to samo wyjdzie jak zrobię wtedy sikańca o czułości 10, mam rację?
Z tego co ja sie orientuję Beta we krwi występuje zdecydowanie szybciej
Ja np 10 dpo rano zrobilam test o czulosci 10 i byla slaba druga kreska, polecialam na bete i wyszlo mi 156,10 wiec roznica jest ogromna
Ale wydaje mi się, że 7 dpo to za wczesnie na robienie bety -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
elli wrote:QASHA twoja dzidzia może jeszcze wędrować.. Zagniezdzenie ksiazkowo może być do 12 dni nawet od zapłodnienia..
Kejsi- mam nadzieję... Jest już na fioletowej stronie wątek majowych mam na 2017? bo patrzyłam i nie widziałam.
a wiesz, ze z tego wszystkiego nie pomyslalam, zeby to sprawdzic
jestem tylko na LwD, bo mnie trochę dziewczyny nastraszyly z tymi wariatkami tam
Ale po przejrzeniu watkow nie znalazlam majowek 2017 pewnie dlatego ze nalezymy do grona pierwszych majowekWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 17:20
-
Kejsi1988 wrote:Ovu wyznaczył na 2 maja, tak więc będziemy się wspierać na porodowce
Gratuluję wszystkim którym się udało!!! Przepiękną wiosnę będziecie miały
Dziewczyny a we mnie jeszcze tli się płomyk nadzieii -jak myslicie mam jeszcze jakies szanse na pozytywny test?
Dzisiaj mam 28 dc -wczoraj robiłam test a przedwczoraj betę -oba wyniki negatywne...
Czy moge się keszcze łudzić ze się udało???
Kejsi1988, Corcula lubią tę wiadomość
Staramy się.... -
nick nieaktualnyMoj malz urodzil sie 5.05. To dziecko szczescia :"D jakby sie jednak udalo w tym cyklu to bym miala termin wymarzony na 7.05 a Leo urodzil sie 28.05. Tyllo ja odstaje bo z pazdziernika
Chodze zrezygnowana tym cyklem to mi nalz kupil Thermomix to jak sie nie uda orzez miesiac bede miala co robic zeby nie myslec -
aciulka wrote:Kejsi piękny przyrost, Gratuluję
Coś mnie się zdaje ze dziś bardzo spokojnie na naszym wątku
Dziewczyny czekamy na kolejne pozytywne wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 20:03
aciulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo moj malz czasem ma gest :d
Lubie siodemko ale u mojego R same 5.
Urodzony 5.05 w piatek o 5.55, nr szpitalny 5555
No to musi byc dziecko szczescia
A na thermomix choruje juz ze 3 lata ;d wczesniej nie bylo nas stac ale teraz mozemy sobie pozwolic. Ciesze sie bo orzy Leonie stanie przy garach srednio wychodzi.Morwa, Corcula lubią tę wiadomość