Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
Demsik gratuluję! też jestem z wykształcenia nauczycielem,ale niestety nie mogę znaleźć pracy w szkole, 7 lat minęło od studiów i niestety w szkole nie ma miejsc dla młodych.
Co do picia różnych rzeczy, to ja od połowy kwietnia piję folik tylko no i codziennie magneb6,ale to od zawsze biorę, ziółek nie piję, mąż bierze androvit dla wzmocnienia, zobaczymy. Z córeczką w sumie udało się za 1 razem, oby i teraz tak było. U mnie dziś 42dc, jutro robię test,akurat 3 rocznica ślubu jutro
Trzymam kciuki za testujące!
Demsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Haha jestem wyjątkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 10:05
Ania-nowa lubi tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Siemka z rana.
Czytałyście?
http://www.towsrodku.pl/home/a-czy-dzis-znowu-wpatrywalas-sie-w-jedna-kreske-na-tescie-ciazowym/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Mona_M wrote:Ja też sikam jak już muszę, ale wolę betę - raz a dobrze się po twarzy wynikiem dostaje i nie da się go ogladac z różnych stron
haha raz a dobrze po pysku - wyzsza szkola sado maso u mnie roznie - raz dostaje porzadnie po pysku beta a raz jak masochistka stopniowo dozuje rozczarowanie sikajac codziennie chyba nie ma testu, ktorego nie probowalam! kocury znacza teren a ja patyki
hej dziewczyny, jestem nowa ale bardzo fajna!
co miesiac jestem w ciazy urojonej, tak juz od 11 cykli w gratisie dwa biochemy za mna aaaa i aktualnie jestem w ciazy spozywczej - to juz piaty miesiac bo na plusie 5 kilo
nie zapiszje sie na liste bo nie chce wam psuc statystyks1985, Morwa, Demsik, Isia93 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Serce gdybym tak tego dziecka nie pragnęła i nie wierzyła w to ,że kiedyś i mi się uda spełnić marzenia to byłoby kiepsko. No i od czasu do czasu dobrym paliwem jest też wino polecam za dużo w życiu miałam tych złych chwil a równowaga musi być ,więc kiedyś to się wyrówna
pieknie napisane...
moj maz mowi zawsze, ze na zbudowanie ferrari limited edition trzeba minimum kilkunastu miesiecy - no wiec czekam, wierzac ze to moje ferrari kiedys do mnie dojedzieMorwa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybita_smietana wrote:haha raz a dobrze po pysku - wyzsza szkola sado maso u mnie roznie - raz dostaje porzadnie po pysku beta a raz jak masochistka stopniowo dozuje rozczarowanie sikajac codziennie chyba nie ma testu, ktorego nie probowalam! kocury znacza teren a ja patyki
co miesiac jestem w ciazy urojonej, tak juz od 11 cykli w gratisie dwa biochemy za mna aaaa i aktualnie jestem w ciazy spozywczej - to juz piaty miesiac bo na plusie 5 kilo
nie zapiszje sie na liste bo nie chce wam psuc statystyk
Za mną mąż chodzi i mówi, ze jestem w ciąży urojonej ale mu powtarzam że mu udowodnię pod koniec tygodnia i tak co miesiąc A ciąża spozywcza tak u mnie zaawansowana, że ludzie ustępuja mi miejsca w autobusie i nie wiem czy się śmiać czy płakać
A kiedyś w poczekalni przed usg z monitoringiem owulacji pani zapytała który to miesiąc i kiedy rodze hahaha
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Hahaha witaj.
Za mną mąż chodzi i mówi, ze jestem w ciąży urojonej ale mu powtarzam że mu udowodnię pod koniec tygodnia i tak co miesiąc A ciąża spozywcza tak u mnie zaawansowana, że ludzie ustępuja mi miejsca w autobusie i nie wiem czy się śmiać czy płakać
A kiedyś w poczekalni przed usg z monitoringiem owulacji pani zapytała który to miesiąc i kiedy rodze hahaha
a mialas juz kiedys taki test? bo ja co miesiac!
Mona_M, s1985, Demsik, ojejku, Morwa, Luz Maria, Jagah, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bita_smietana wrote:haha raz a dobrze po pysku - wyzsza szkola sado maso u mnie roznie - raz dostaje porzadnie po pysku beta a raz jak masochistka stopniowo dozuje rozczarowanie sikajac codziennie chyba nie ma testu, ktorego nie probowalam! kocury znacza teren a ja patyki
nie zapiszje sie na liste bo nie chce wam psuc statystyk
Doczekasz się swojego ferrari ja czekam na wypasionego jeep'a by udźwignął dużą ilość dziedziców to tak jakbym lubiła duże... samochodybita_smietana, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny dzieki za mile przyjecie!
podgladalam was niczym zboczeniec przez ostatnie dni zza krzaka wiec wiem, ze jestescie jajcary
luz w dupie - tego mi trzeba!
aaa zapomnialam, gratuluje kazdej zaciazonej teraz i w najblizszej przyszlosciMadziulla, Mona_M, Jagah, Kjopa3, s1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybita_smietana wrote:dziewczyny dzieki za mile przyjecie!
podgladalam was niczym zboczeniec przez ostatnie dni zza krzaka wiec wiem, ze jestescie jajcary
luz w dupie - tego mi trzeba!
aaa zapomnialam, gratuluje kazdej zaciazonej teraz i w najblizszej przyszlosci
Przydasz nam się tamMona_M, bita_smietana, kate88:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane, dawno mnie nie było, ale nie dlatego ze zaciazyłam i olałam tak wspaniały wątek, o nie nie!
Chciałabym powysyłać Wam zaraźliwe wirusy ale chyba na to za wcześnie.
Dwie bety pod rzad eleganckie, trzecia marniutka. Był juz lekarz, który na razie nie widzi zarodka, cos tam jest ale nie wie co. No i czekanie do kolejnego tygodnia, konkretnie do środy.
Także jeśli bedzie co, to bede wysyłać, a póki co, gratuluje kolejnych ciąż , cieszę sie z Wami i oby ominęły Was stresy jakie mam ja .
Na fiolecie na razie tez sie nie udzielam, chociaz watek luzu w dupce jest dla mnie idealny, ale wole na razie nie przyzwyczajać się do fioletowej strony.
Tak więc wybaczcie "niebywanie", ale na razie staram się jak najbardziej odciac od tematów ciążowych dla własnego zdrowa psychicznego.
Trzymajcie kciuki... -
nick nieaktualny