Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
s1985 wrote:Jak dziś kolejny dzień zwątpienia ;(
Arwi, s1985, Corcula, Mosia, Mona_M, Kim8 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:W 8 dpo możesz zbadać proga a nie sikańca robić :p przeca Malinka się dopiero mości w macicy , a że jest wstydliwa to trzeba poczekać jeszcze kilka dni aby zrobić kolejny test kolejny będzie już pozytywny tego Ci życzę z całego serca :*:* zaraz wyślę Ci pod wykres magicznego kota ,który przyniesie szczęście2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:Kto ciebie wspiera, skąd masz tą siłę
emerald_m, Madziulla, ojejku, emikal123, Mona_M, elli, bita_smietana, Kjopa3, Marteczka93, Ania-nowa lubią tę wiadomość
-
Roza86 wrote:Dziewczyny, czy któraś pije inofolik? Co lepsze: inofolik czy inofem? Macie doświadczenie? Ginekolog zaproponowała mi też ovarin - to tabletki, ale dodatkowo mają wit. z grupy B.
-
nick nieaktualny
-
Eleni wrote:Hej kochane... Niestety @ przylazła. Po 11 dniach spóźnienia i złudnych nadziejach..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Eleni- ale małpa zdradziecka
Demsik, gratuluję awansu! Ja w czerwcu stałam się nauczycielem kontrastowym, pierwsze koty za płoty. Już nie mogę się doczekać tej oszałamiającej podwyżki
Gratuluję zafasolkowanym! Na resztę czekam z niecierpliwością, dajcie czadu na koniec miesiąca:)
A ja mam takie głupie sny od kilku nocy... Zmarli, papież, strach co będzie dalejDemsik lubi tę wiadomość
-
Karolczyk wrote:Eleni- ale małpa zdradziecka
Demsik, gratuluję awansu! Ja w czerwcu stałam się nauczycielem kontrastowym, pierwsze koty za płoty. Już nie mogę się doczekać tej oszałamiającej podwyżki
Gratuluję zafasolkowanym! Na resztę czekam z niecierpliwością, dajcie czadu na koniec miesiąca:)
A ja mam takie głupie sny od kilku nocy... Zmarli, papież, strach co będzie dalej
To chyba efekt ciąży bo ja tez codziennie mam takie sny, że włos na glowie się jeży -
nick nieaktualny
-
A ja wczoraj z mezem wypilam dwa drinki z okazji awansu i spalam jak mopsik zero przebudzen zero snow...musze czesciej picDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Serce gdybym tak tego dziecka nie pragnęła i nie wierzyła w to ,że kiedyś i mi się uda spełnić marzenia to byłoby kiepsko. No i od czasu do czasu dobrym paliwem jest też wino polecam za dużo w życiu miałam tych złych chwil a równowaga musi być ,więc kiedyś to się wyrówna
ŚWIĘTE SŁOWA!!!
Demsik-gratulacje!!!Demsik lubi tę wiadomość
-
U mnie jendak @. Opóźniona była o 2 dni.
Zaczął się mój 2cs. Teraz będę ładnie mierzyć temp., pić wiesiołek i siemię.
Zobaczę, jak będzie tym razem. Jeżeli też się nie uda, to wtedy pójdę przebadać hormony. Tylko będę musiała tu przetrzepać trochę tych wątków, żeby wiedzieć które przebadać i o jakiej porze W sumie nigdy nie miałam badanych hormonów, może się przydać.
Życzę sobie tutaj dzisiaj i codziennie porządnej garści II testów.
Powodzenia, Kobietki.
Edit: niepokalanek mnisi też mnie zainteresował Może się skuszę. Ogólnie lubię ziółka i naturalne środki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 08:33
-
nick nieaktualny