X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Sierpień- testujemy!
Odpowiedz

Sierpień- testujemy!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    S1985 musimy myśleć pozytywnie, to jest bardzo ważne;) ja czekam i nam nadzieje :) będzie dobrze;*

s1985 lubi tę wiadomość

• Demsik Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    S1985 glowa do gory i cyc do przodu, musi byc dobrze :-)

s1985 lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • emikal123 Znajoma

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, grunt to pozytywne myślenie. :) Ja już chętnie bym zatestowała, bo się nakręciłam po odebraniu wyników progesteronu, ale jednak powtarzam sobie, żeby poczekać jeszcze chociaż ze 2 dni. :)

s1985 lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    Jak dziś kolejny dzień zwątpienia ;(
    W 8 dpo możesz zbadać proga a nie sikańca robić :p przeca Malinka się dopiero mości w macicy , a że jest wstydliwa to trzeba poczekać jeszcze kilka dni aby zrobić kolejny test ;) kolejny będzie już pozytywny tego Ci życzę z całego serca :*:* zaraz wyślę Ci pod wykres magicznego kota ,który przyniesie szczęście ;)

Arwi, s1985, Corcula, Mosia, Mona_M, Kim8 lubią tę wiadomość

• s1985 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    W 8 dpo możesz zbadać proga a nie sikańca robić :p przeca Malinka się dopiero mości w macicy , a że jest wstydliwa to trzeba poczekać jeszcze kilka dni aby zrobić kolejny test ;) kolejny będzie już pozytywny tego Ci życzę z całego serca :*:* zaraz wyślę Ci pod wykres magicznego kota ,który przyniesie szczęście ;)
    Kto ciebie wspiera, skąd masz tą siłę

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z kotla czarownic :-)

s1985, ojejku lubią tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    hormony ok
  • Roza86 Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś pije inofolik? Co lepsze: inofolik czy inofem? Macie doświadczenie? Ginekolog zaproponowała mi też ovarin - to tabletki, ale dodatkowo mają wit. z grupy B.

3jgxikgnd94s7ub1.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    Kto ciebie wspiera, skąd masz tą siłę
    Serce :D gdybym tak tego dziecka nie pragnęła i nie wierzyła w to ,że kiedyś i mi się uda spełnić marzenia to byłoby kiepsko. No i od czasu do czasu dobrym paliwem jest też wino :D polecam ;) za dużo w życiu miałam tych złych chwil a równowaga musi być ,więc kiedyś to się wyrówna :D

emerald_m, Madziulla, ojejku, emikal123, Mona_M, elli, bita_smietana, Kjopa3, Marteczka93, Ania-nowa lubią tę wiadomość

• Arwi Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 13:40

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roza86 wrote:
    Dziewczyny, czy któraś pije inofolik? Co lepsze: inofolik czy inofem? Macie doświadczenie? Ginekolog zaproponowała mi też ovarin - to tabletki, ale dodatkowo mają wit. z grupy B.
    Wszystko to jedna swołocz, więc a bym wybrała to co dostępne i w przystępnej cenie ;) ja osobiście wspomagam się teraz miovarianem , miałam już inofolic i inofem a lekarka wciskała mi na ostatniej wizycie ulotkę właśnie z tym suplementem ovarin.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane... Niestety @ przylazła. Po 11 dniach spóźnienia i złudnych nadziejach.. :/

• s1985 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eleni wrote:
    Hej kochane... Niestety @ przylazła. Po 11 dniach spóźnienia i złudnych nadziejach.. :/
    mi dziś tempka opadła więc też czekam na @ ;/

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • Karolczyk Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eleni- ale małpa zdradziecka :(

Demsik, gratuluję awansu! Ja w czerwcu stałam się nauczycielem kontrastowym, pierwsze koty za płoty. Już nie mogę się doczekać tej oszałamiającej podwyżki :D

Gratuluję zafasolkowanym! Na resztę czekam z niecierpliwością, dajcie czadu na koniec miesiąca:)

A ja mam takie głupie sny od kilku nocy... Zmarli, papież, strach co będzie dalej :D

Demsik lubi tę wiadomość

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • Kejsi1988 Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolczyk wrote:
    Eleni- ale małpa zdradziecka :(

Demsik, gratuluję awansu! Ja w czerwcu stałam się nauczycielem kontrastowym, pierwsze koty za płoty. Już nie mogę się doczekać tej oszałamiającej podwyżki :D

Gratuluję zafasolkowanym! Na resztę czekam z niecierpliwością, dajcie czadu na koniec miesiąca:)

A ja mam takie głupie sny od kilku nocy... Zmarli, papież, strach co będzie dalej :D

To chyba efekt ciąży bo ja tez codziennie mam takie sny, że włos na glowie się jeży :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kejsi1988 wrote:
    To chyba efekt ciąży bo ja tez codziennie mam takie sny, że włos na glowie się jeży :)

Mnie się dziś śniło ze okradli mój dom...

• Demsik Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj z mezem wypilam dwa drinki z okazji awansu i spalam jak mopsik :-) zero przebudzen zero snow...musze czesciej pic :-)

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    hormony ok
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Serce :D gdybym tak tego dziecka nie pragnęła i nie wierzyła w to ,że kiedyś i mi się uda spełnić marzenia to byłoby kiepsko. No i od czasu do czasu dobrym paliwem jest też wino :D polecam ;) za dużo w życiu miałam tych złych chwil a równowaga musi być ,więc kiedyś to się wyrówna :D

ŚWIĘTE SŁOWA!!!

Demsik-gratulacje!!!

Demsik lubi tę wiadomość

• Kim8 Przyjaciółka

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jendak @. Opóźniona była o 2 dni. :)
    Zaczął się mój 2cs. Teraz będę ładnie mierzyć temp., pić wiesiołek i siemię.
    Zobaczę, jak będzie tym razem. Jeżeli też się nie uda, to wtedy pójdę przebadać hormony. Tylko będę musiała tu przetrzepać trochę tych wątków, żeby wiedzieć które przebadać i o jakiej porze :D W sumie nigdy nie miałam badanych hormonów, może się przydać.

Życzę sobie tutaj dzisiaj i codziennie porządnej garści II testów. :D
    Powodzenia, Kobietki.

Edit: niepokalanek mnisi też mnie zainteresował :D Może się skuszę. Ogólnie lubię ziółka i naturalne środki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 08:33

29cda20ec1493d2d93727d3e4822e8a0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemka z rana.
    Czytałyście?
    http://www.towsrodku.pl/home/a-czy-dzis-znowu-wpatrywalas-sie-w-jedna-kreske-na-tescie-ciazowym/

• Morwa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Siemka z rana.
    Czytałyście?
    http://www.towsrodku.pl/home/a-czy-dzis-znowu-wpatrywalas-sie-w-jedna-kreske-na-tescie-ciazowym/
    Haha jestem wyjątkiem :D

‹‹ 207 208 209 210 211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ