Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Super !!! Progesteronie naprawdę ładny powyżej 20 ng /ml gratulacje :*kciuki za wizytę :*:*
Zyrcia, Śmietana jeszcze raz gratuluję :*:*:*Morwa, ojejku lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
No nie dziewczyny wymiatacie !!! gratuluję kolejnym mamusiom ♥ a no i przykro mi ale wrzesień pobije sierpień w ilości fasolek heh nie ma innej opcji ♥♥
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 18:01
s1985, Teklaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bożesz ty mój!! Śmietana!! Mówiłam, że zrobię Ci dzidziusia! Ha, jestem the Best! .
Śmietana, Zyrcia wielkie gratulacje! :*
Gratulacje również dla dziewczyn które pominelam, starałam się czytać wszystko ale mogło mnie coś ominąć
No wow, super, że tyle tu zaciazonych.
U mnie ostatnio trochę stresów pracowo-urzędowych. Jutro urodziny męża na skromne 37 osob także tego... mam nadzieje, ze wszyscy lubią paluszki, wezmę tez na wszelki te bezglutenowe żeby nikt nie marudzil .
Jutro mam wizytę u gin, zastanawiam się czy prosić o usg bo to chyba jeszcze za wcześnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 18:19
-
Dżoana91 wrote:.myślisz że za wcześnie, lekarz tak mi kazał zrobić bete. A @ ma przyjść 1.09
Tak Ci kazał????Pewnie że mogła jeszcze nie wyjść!!!
edit: w 13 fl znajoma beta 37 a u Ciebie który 5,6 ?Patrząc na śluz po szczycie był skok to maks 6-7 dni....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 22:20
-
Agnieszka79r wrote:Tak Ci kazał????Pewnie że mogła jeszcze nie wyjść!!!
edit: w 13 fl znajoma beta 37 a u Ciebie który 5,6 ?Patrząc na śluz po szczycie był skok to maks 6-7 dni....
Tylko,że Dżoana jest 12 dni po inseminacji -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny