Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Juz nastawiam gps;P
Ale w środę miałam piękny widok, bo jak jechalam z siostrą i babcią na ploteczki do kuzynki to po drodze na podmoklej łące bylo z 50 bocianów! Pięknie to wygladalo, żałuję, że nie mialam telefonu pod reka:) babcia mowila ze one tworza takie sejmiki jak na odloty, ale chyba jeszcze za wczesnie:) na drugi dzien tam jechalam to siedzialo juz tylko 8:)
Kuzynka mowila, że mieli już taką sytuację, wtedy naliczyla aż 51 sztuk!
Morwa, Teklaa lubią tę wiadomość
-
U mnie kurczę bociany nie latają ale wiem ze wasze do mnie przyleca ja jutro lece na krete i testu nie biore bo nie ma sensu ale za was trzymam kciukiDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
kinga1185 wrote:Dziewczyny, ja tam mysle, ze 500+ jest dobre i powinno byc na kazde dziecko, a nie tylko na drugie dziecko, itd. Prawie w calej Europie Zachodniej sa dodatki na dziecko, a kto jak spozytkuje te pieniadze, to jego sprawa. Fajnie, ze w Polsce tez w koncu jest cos takiego, a nie jakies smieszne pare groszy, ktore wczesniej sie dostawalo (w zaleznosci od wieku dziecka). Moim rodzicom sie nie przelewalo i przy takiej pomocy wiem, ze wszystkim byloby lepiej. Nawet jezeli kupuje sie lepszy sprzet AGD czy auto, to w koncu dla uzytku calej rodziny. A niektorzy niestety na to nie moga sobie pozwolic. Pozdrawiam
She86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny )
Goscilam juz kiedys na tym forum bylam sierpniowa staraczka dwa lata temu wtedy udalo sie za drugim podejsciem we wrzesniu Moj Leon ma juz 14 mcy i nadszedl czas na rodzenstwo )
Dzis przyszla mam nadzieje ostatnia malpa i dzialamy
A to moj Leoncjo
Mam nadzieje ze teraz uda nam sie wycudowac mu siostrzyczke
Trzymam za Was kciuki )Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 22:27
AJA_S, ojejku, Morwa, emaj, Teklaa, Marmurkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzyrcia wrote:Czesc dziewczyny )
Goscilam juz kiedys na tym forum bylam sierpniowa staraczka dwa lata temu wtedy udalo sie za drugim podejsciem we wrzesniu Moj Leon ma juz 14 mcy i nadszedl czas na rodzenstwo )
Dzis przyszla mam nadzieje ostatnia malpa i dzialamy
A to moj Leoncjo
Mam nadzieje ze teraz uda nam sie wycudowac mu siostrzyczke
Trzymam za Was kciuki )
Siadaj, a nie, lepiej nie siadaj tylko bierz sie do roboty czekamy na Twoje dwie kreski -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojejku wrote:Leo jest wspaniały
Siadaj, a nie, lepiej nie siadaj tylko bierz sie do roboty czekamy na Twoje dwie kreski
Na razie musze zwalczyc malpiszona.
Niestety po porodzie @ sa koszmarne...
Mam wrazenie ze kazda nastepna jest gorsza. Mam straszne bole krzyzowe,zzeran na raz nospe i ibuprom zeby w ogolw jakos funkcjonowac
Dlatego chetnie zapomne o niej na dluzszy czas
Stesknilam sie za ta strona forum ) !! -
nick nieaktualny