Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:Czesc dziewczyny )
Goscilam juz kiedys na tym forum bylam sierpniowa staraczka dwa lata temu wtedy udalo sie za drugim podejsciem we wrzesniu Moj Leon ma juz 14 mcy i nadszedl czas na rodzenstwo )
Dzis przyszla mam nadzieje ostatnia malpa i dzialamy
A to moj Leoncjo
Mam nadzieje ze teraz uda nam sie wycudowac mu siostrzyczke
Trzymam za Was kciuki ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka corcie nie sa lepsze hehe mam 4 latke masakra choc jest naszym malym chodzacym cudem czasami nie mamy sily ma takoe yekstu ze sami nie wiemy skad ona to bierze nam sie marzy synus
Jeszcze troszke i testowanie zobaczymy jak na razie cycki mnie bola coraz bardziej swedza mam mega nerwa szczegolnie na meza dobrze ze juz od poniedzialku idzie do pracy bo oszaleje do tego mam dziwne uczucie w podbrzuszu yaki dziwny delokatny bol cholera wie o co chodzi layam tez co chwile siku i caly dzien bym spala ale co bedzie to bedzie zobaczymy -
nick nieaktualnyDokladnie byule zdrowe i szczesliwie donosic my marzymy o synku ale osyaynio maz powiedzial ze jakny byla druga yaka corcia choc w polowie yak cudowna jak julka yo bedzie szczeslowy no a ja mam jednak madzieje na sunusia mamisi naszego malego kibusia on ma coreczke tatusia yo ja chce syneczka mamusi
-
Moja mama tak mówiła tacie że będzie synuś będzie na pewno synuś (mój tato wolał córkę, w końcu już 3były;) ) no i jedzie na porodówkę a tu córa I to nie skromnie mówiąc najkochańsza ^^
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 23:25
Wiara,Nadzieja i M lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyA ja zawsze chcialam blizniaki, brat i siostra mojego taty to bliznieta, liczylam po cichu ze u nas tez tak bedzie ale Leon dal mi popalic wiec dwoch takich sobie nie wyobrazam
Jasne ze bede sie cieszyc jak bedzie chlopiec ale wolalabyn corke bo nie chce mi sie probowac po raz trzeci :d
Obecnie jestem tak zdesperowana ze wierze nawet w chinski kalendarz
Mam juz nawet jedna sukienke wiec niestety ale moj malz nie ma wyjscia. Niech nawet nie wypuszcza meskich plemnikow
AJA_S lubi tę wiadomość
-
Sprawdzony masz termometr? Wyglada na to że chce iść w górę obiecałam sobie, że nie bede badać tempki i co zmierzyłam około 7:50 i było 36,54 21dc myślałam że bedzie wyżej, ale nie wiem jak powinno byc i sie zestresowałam - głupia wiedziałam aby tego nie robic wczoraj bolał brzuch i dzis ciut mniej, ale to dopiero poranek miałam biegunkę nie wiadomo od czego pewnie podświadomy stres :p i dlatego zmierzyłam temp heh dzis postaram sie zrelaksować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 08:54
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171