Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje
misKolorowy lubi tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
sandri_1 wrote:Ja raczej poczekam do terminu @ . I tak zawsze plamie przed wiec jak beda plamienia dzien lub dwa przed to bede juz wiedzieć ze @ przyjdzie.
Sandri... mam to samo! Plamienie przed okresem obowiązkowo! Jedyna niespodzianka jest taka, że nie wiem kiedy 3, 4 czy 5 dni przed @? Chyba nigdy nie zdarzyło mi się zrobić testu i z biciem serca czekać na wynik... Zawsze potwierdzałam tylko to co było wiadome... -
sandri_1 wrote:Roza, jak twoje staranka? Dlugo trwaja? Ile masz lat? Masz jakies dzieci?
Staranka na spokojnie. Zaczęliśmy wraz z rozpoczęciem nowego roku! Gdyby udało się za 1. razem to wkraczałabym właśnie w III trymestr A póki co cisza... W tym miesiącu idę do ginekologa, bo już czas, żeby się wesprzeć w tych staraniach.
Niedawno skończyłam 30 lat i staram się o pierwsze dziecko. Mój partner jest ode mnie starszy, więc już nam się spieszy
Plamienia mam od dawna, m.in. ze względu na nie dostałam Duphaston. Ale po nim jest chyba jeszcze gorzej! 10. sierpnia idę do gina i pewnie dostanę skierowanie na jakieś badania.
Może też spróbuję z tymi ziołami... na razie przeszłam na dietę bezmleczną, bo czytałam ostatnio o związku nietolerancji pokarmowych z niepłodnością. Poza tym chodzę z ciągłymi wzdęciami. Może pomoże... Zobaczę.
A Ty Sandi długo się starasz? -
nick nieaktualny
-
Roza, niezabezpieczamy sie od czerwca 2015. Ale po odstawieniu pigulek byl problem ze sluzem i stosowalismy żele durexa do października. Wtedy kaplam sie ze zabijaja plemniki. Później stosowalismy conceive plus. Pozniej pilam 3cykle ziola sroki i pojawil sie piekny sluz, ktoru sie wydluzal z kazdym miesiacem o dzien, dwa. Teraz mam miesieczna przerwe od ziol. Stosowalam borowine drugi cykl. Dzieki ziolom i borowinie odczuwam owulke i mam inne parametry płodności. Wcześniej przez piguly anty ich nie mialam. W piatek najprawdopodobniej mialam owulke. Ale chyba rano. A serduszkowanie bylo wieczorem wiec raczej sie nie łudze ze sie udalo w tym cyklu...
-
misKolorowy wrote:Hej ja nie wytrzymałam do terminu @ i testowałam w 25 dc jeszcze w lipcu, ku mojemu zdziwieniu pojawiły się dwie kreseczki więc zostałam w lipcowych staraczkach
Przesyłam do Was dobrą energię i będę zaglądać co u Was
Serdecznie gratuluję niech fasolka rośnie zdrowo:)♡misKolorowy lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:dziewczyny które są na liście, jeżeli dostaniecie @ dawajcie znać bo muszę latać po wykresach i szukać jeżeli nie będę miała inf w ciągu 2 dni od daty testowania usuwam z listy
A nowe testerki witam
Landryneczka u mnie wreszcie się owulka namyslila i postanowiła zawitać (27dc) więc proszę o wpisanie na 11 sierpnia:) -
Dołączam się do wpisów. Dzisiaj było testowanie i jest pozytywny wynik ostatnia miesiączka okazała się krwawieniem implantacyjnym. Mam nadzieję że tym razem wszystko będzie dobrze bo jestem już po 2 poronieniach ostatnie było w kwietniu.
misKolorowy, Karola - mama Julci i ... ?, VillemoVilo, AJA_S, Omon, emerald_m, aaagaaa89 lubią tę wiadomość