Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
sandri_1 wrote:Jej, takiej to dobrze. Ale szybko strasznie wysikane. Fajnie. Ciekawe ile dni po owulacji?
Dziekuje za wszystkie mile słowa :*
Natii203 Gratulacje!!! trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrzeZakreconaŻona, Roza86 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny niby jestem 13 dpo zrobiłam dzis test ciązowy ten z allegro negatyw ale pierwszy termin @ tak jak wyliczyło mi ovu mam na 2 sierpnia bo ja wyliczyłam na 6 zobaczymy mam jeszcze 2 allegrowskie poczekam do tego 2 i zrobie jeszcze raz a jak do 6 @ nie bedzie to wtedy kupie z apteki bo testy owu były cały czas już negatywne nie pokazywały nawet cienia 2 kreseczki a dzis pokazała sie bladziutka hmm zobaczymy co z tego bedzie dziś nawet mąż mi się spytał czy nie jestem w ciąży bo zachowuje się tragicznie na dodatek czuje zapachy na odległośc masakra na kolacje mąż kupi sobie kopytka śmierdziały jak cholera nadal czyje perfumy jego kumpla który był u nas w piatek nadal bola mnie piersi delikatnie podbrzusze dziś boi mnie głowa i jak wczoraj posząłm spać koło 23 to dziś wstałam o 10 i cały dzień sobie drzemałam do 6 juz nie daleko wytrzymam ale jakos nie wierzę że się mogło udać
-
Landryneczka wrote:dziewczyny które są na liście, jeżeli dostaniecie @ dawajcie znać bo muszę latać po wykresach i szukać jeżeli nie będę miała inf w ciągu 2 dni od daty testowania usuwam z listy
A nowe testerki witam
Takze od 15 sierpnia bede na pewno pisala.
Pozdrawiam i 3mam kciuki za testujace.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 19:44
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
pati87 wrote:Karola ja w 1ciazy bylam wrazliwa na zapachy.
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:hej dziewczyny niby jestem 13 dpo zrobiłam dzis test ciązowy ten z allegro negatyw ale pierwszy termin @ tak jak wyliczyło mi ovu mam na 2 sierpnia bo ja wyliczyłam na 6 zobaczymy mam jeszcze 2 allegrowskie poczekam do tego 2 i zrobie jeszcze raz a jak do 6 @ nie bedzie to wtedy kupie z apteki bo testy owu były cały czas już negatywne nie pokazywały nawet cienia 2 kreseczki a dzis pokazała sie bladziutka hmm zobaczymy co z tego bedzie dziś nawet mąż mi się spytał czy nie jestem w ciąży bo zachowuje się tragicznie na dodatek czuje zapachy na odległośc masakra na kolacje mąż kupi sobie kopytka śmierdziały jak cholera nadal czyje perfumy jego kumpla który był u nas w piatek nadal bola mnie piersi delikatnie podbrzusze dziś boi mnie głowa i jak wczoraj posząłm spać koło 23 to dziś wstałam o 10 i cały dzień sobie drzemałam do 6 juz nie daleko wytrzymam ale jakos nie wierzę że się mogło udać
Mi ostatnio test wyszedł dopiero 4 dni po terminie @. Też na początku robiłam allegrowym i myślałam, że są kiepskie, ale nawet apteczny nic nie pokazał. Szansa zawsze jest.
-
Hej dziewczyny.
My wyskoczyliśmy sobie wczoraj wieczorem na piwko żeby się trochę wyluzować-ten cykl będzie totalnie na luzaka w piątek robimy wypad na cały weekend
U mnie bociany od 3 lat po podwórku się lansują ale jakoś żaden nie rzucił propozycji "zrzutu". Chyba czas zacząć sadzić kapustę, słyszałam że część dzieci właśnie z tego oto warzywa wyciągają ;)Chociaż konopi nie sadziłam a Filip wyskoczył
Jak Wam mija weekend?Kjopa3, Morwa, s1985, Omon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wczoraj nagotowalam gar kapuchy obzeralam sie jeszcze dzisiaj to moze podziala w ten sposob
Gratuluje pozytwow !!
Alez tu beda emocje
A weekend u nas sredni, mecza nas zebiska, trojki i czworki na raz wiec Leo ma focha na caly swiat mnie malpa wykancza, na szczescie jutro oezykezdza na tydzien moja babcia to mnie troche odciazy
A w piatek wybywam na pierwsze od porodu takoe dlugie wychodne do Wawy na kocert Rihanny -
nick nieaktualny
-
MisKolorowy, Natii gratulacje dziewczyny :* :*
Karola oby to było To
Chociaż z drugiej strony ja miałam tak jeszcze 6cykli temu i to 2cykle pod rząd. Zła od ok 6dpo, bolące piersi, wrażliwa na zapachy i migreny... A do tego sen "zimowy"... Nadzieje wielkie, a @ strasznie bolesne...
A teraz @ bardzo dziwna... 2 dni krwawienia i 3dni pojedyncze na cały dzień plamienia... Chciał nie chciał chyba będę musiała zrobić badania jeśli jutro znów będę miała plamki na bieliźnie Znów mi coś w organizmie nawala... Dlatego od dziś ćwiczenia;)17.11.17-poronienie całkowite -
Pisałyście o plamieniach przed okresem, więc mam coś interesującego. Polecam przeczytać też dziewczynom z krótką fazą lutealną, endometriozą, zespołem napięcia przedmiesiączkowego! Ważne rzeczy!
Dziękuję Elarii za namiary na ten artykuł:
http://npr.pl/index.php/content/view/207/44/ -
Roza86 wrote:Pisałyście o plamieniach przed okresem, więc mam coś interesującego. Polecam przeczytać też dziewczynom z krótką fazą lutealną, endometriozą, zespołem napięcia przedmiesiączkowego! Ważne rzeczy!
Dziękuję Elarii za namiary na ten artykuł:
http://npr.pl/index.php/content/view/207/44/17.11.17-poronienie całkowite -
s1985 wrote:Dziewczyny jakie testy polecacie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej,
Proszę o skreślenie mnie z 1.08. Moje cykle (te jak w zegarku 31 dniowe) szlag jasny trafił i @ przylazła sobie 5 dni wcześniej.. SZOK! Pierwszy raz w życiu coś takiego..
Teraz już nie wiem czy mi się cykl skrócił z 31 na 27 czy to jednorazowy przypał..Macie pomysł w którym dc powinnam zacząć testować owulacyjnymi? Teraz w tym cyklu pisałm nawet że miałam takie bóle i czułam że owulacja była wcześniej..no ale nie zawsze te bóle są
ZOstaję na ostatni dzień sierpnia. Choć szanse niewielkie bo będziemy się z niemężem mijać dość często