Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki za artykul o magnezie i b6. Lece zaraz do apteki. Zawsze szybko mi sie wyplukiwal magnez i odczuwalam skurcze. Ostatnio nawet serce zaczelo mi gorzej pracować. A jak jeszcze niedobor ,agnezu i b6 moze miec wplyw na moje plamienia i co za tym idzie płodność - na pewno bede suplementowac!
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny mam pyyanko co !myslicie na temat dwuch kreseczek na tescie owu przed okresem ? Ja juz mialam jedna kreseczke a od wczoraj pojawia sie druga dzis mocniejsza jak wczoraj test ciazowy zrobie pierszy jutro rano bo niby ovu mi tak wyznaczylo za na drugiego sierpnia powinna byc @zobaczymy jak na razoe brzuch mni nie boli a zawsze bolal na dzien przed okresem no ale ja wyliczylam ze powinnam dostac 6 sierpnia zobaczymy w lipcu dostalam 5 dni wczesniej wiec cierpliwie czekam
-
Wiara,Nadzieja i M wrote:Hej dziewczyny mam pyyanko co !myslicie na temat dwuch kreseczek na tescie owu przed okresem ? Ja juz mialam jedna kreseczke a od wczoraj pojawia sie druga dzis mocniejsza jak wczoraj test ciazowy zrobie pierszy jutro rano bo niby ovu mi tak wyznaczylo za na drugiego sierpnia powinna byc @zobaczymy jak na razoe brzuch mni nie boli a zawsze bolal na dzien przed okresem no ale ja wyliczylam ze powinnam dostac 6 sierpnia zobaczymy w lipcu dostalam 5 dni wczesniej wiec cierpliwie czekam
-
nick nieaktualnyWiara,Nadzieja i M wrote:Hej dziewczyny mam pyyanko co !myslicie na temat dwuch kreseczek na tescie owu przed okresem ? Ja juz mialam jedna kreseczke a od wczoraj pojawia sie druga dzis mocniejsza jak wczoraj test ciazowy zrobie pierszy jutro rano bo niby ovu mi tak wyznaczylo za na drugiego sierpnia powinna byc @zobaczymy jak na razoe brzuch mni nie boli a zawsze bolal na dzien przed okresem no ale ja wyliczylam ze powinnam dostac 6 sierpnia zobaczymy w lipcu dostalam 5 dni wczesniej wiec cierpliwie czekam
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja w pierwszej ciazy nic noe czulam juz odpuscilam czekalam na malpe a tu niespodzianka ) objawow sie nie ma co doszukiwac nie zawsze sa )
My zatestujemy okolo 25 siepnia chociaz pewnie szybciej mnie podkusi
Bety raczej nie zrobie, wole sie nie stresowac. Jak test wyjdzie pozytywny to umowie sie do gina kolo 6-7 tygodnia
Jezuu czy tylko ja jeszcze przed serduchowaniem zakladam juz ciaze ? :ddd
AJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja w pierwszej ciazy nic noe czulam juz odpuscilam czekalam na malpe a tu niespodzianka ) objawow sie nie ma co doszukiwac nie zawsze sa )
My zatestujemy okolo 25 siepnia chociaz pewnie szybciej mnie podkusi
Bety raczej nie zrobie, wole sie nie stresowac. Jak test wyjdzie pozytywny to umowie sie do gina kolo 6-7 tygodnia
Jezuu czy tylko ja jeszcze przed serduchowaniem zakladam juz ciaze ? :ddd
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:LH jest hormonem występującym w ciąży , więc jego odpowiedni poziom jest mile widziany, ale równie dobrze możne nie oznaczać nic. Testy lh nie są wyznacznikiem ciąży tak samo jak wysoki poziom progesteronu , także lepiej sikać na test ciążowy niż na owulacyjny jak cierpisz na nadmiar kasy i sprawia Ci to przyjemność to sikaj na owulacyjne, bo tej przyjemności nikt Ci nie odbierze najkorzystniejsza i tak będzie beta jak @ nie pojawi się w terminie
-
nick nieaktualnyWitam! wiem, że to nie miejsce, ale udziela się tu dużo kobiet więc i większe doświadczenie. Odebrałam wyniki badania histopatologicznego po poronieniu. Rozpoznanie: Krew, endometrium z przmianą doczesnową.
Czy mogłaby mi któraś wyjaśnić co to jest? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Zyrcia ja odkąd przyszła @ też mam dobre przeczucia... Może przez Potforka... Nagadała mi że do urodzin będę w ciąży i o! Nastawiła mnie na fasolkę i nie mogę przestać o tym myśleć... A został mi miesiąc
U mnie 4 dzień po owu, dziś czułam ból jajnika, takie ciągnięcie w ty, z którego ona była:) Znaczy to ciałko żółte pracuje nie? B cóż innego ? Ono sobie tam będzie nawet jak ciąży nie ma , nie?
AJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Witam! wiem, że to nie miejsce, ale udziela się tu dużo kobiet więc i większe doświadczenie. Odebrałam wyniki badania histopatologicznego po poronieniu. Rozpoznanie: Krew, endometrium z przmianą doczesnową.
Czy mogłaby mi któraś wyjaśnić co to jest?Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny