Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Kochana ja nie pomogę bo nie znam się. SPytaj na wątku o poronieniach. Kiedy wizyta u dr ?
-
Czy kiedyś ktoras z was tak miała że jeden z testów wyszedł pozytywny robiony z porannego moczu a następnego dnia test zrobiony pod wieczór był negatywny? Pogubiłam się i nie wiem czy jestem w ciąży czy nie przy ostatnich ciazach nie wazne o której robiłam test zawsze był pozytywny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 20:55
-
Pierwszy test który wyszedł pozytywny to test najtańszy firma marketowa zrobiłam go bo on jako pierwszy wykrył poprzednie ciążę. Drugi test który wyszedł negatywnie to clearblue digital chciałam sprawdzić jaki to mniej więcej tydzień. Mieszkam za granicą i na opakowaniach nie pisze jak bardzo są czułe. Ja na ogół mało pije więc nie sądzę żebym za dużo wypila wody w ciągu dnia okolo 700ml ale to wystarczy żebym częściej chodziła do toalety.
-
Natiii203 wrote:Pierwszy test który wyszedł pozytywny to test najtańszy firma marketowa zrobiłam go bo on jako pierwszy wykrył poprzednie ciążę. Drugi test który wyszedł negatywnie to clearblue digital chciałam sprawdzić jaki to mniej więcej tydzień. Mieszkam za granicą i na opakowaniach nie pisze jak bardzo są czułe. Ja na ogół mało pije więc nie sądzę żebym za dużo wypila wody w ciągu dnia okolo 700ml ale to wystarczy żebym częściej chodziła do toalety.
Mi tez kiedys na pregnafix (zwykly sieciowy test) wyszedl pozytyw (o ile mozna go tak nazwac.. Bardzo slabiutki cien byl) a clearblue digital negatywny. Ciazy nie bylo.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja, że tak powiem, dwie godziny temu wstrzyknęłam ovitrelle, mam 4 jajka do pęknięcia, dziś robię dziedzica, chwalę się nim za dwa tygodnie
widzę, że pomponów pod dostatkiem, zatem nie pozostaje nic innego jak sprostać zadaniu
Teklaa, AJA_S, zyrcia, Kjopa3, Morwa, farmaceutka77, Mona_M, Marteczka93, Kim8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:Dziewczyny ja w pierwszej ciazy nic noe czulam juz odpuscilam czekalam na malpe a tu niespodzianka ) objawow sie nie ma co doszukiwac nie zawsze sa )
My zatestujemy okolo 25 siepnia chociaz pewnie szybciej mnie podkusi
Bety raczej nie zrobie, wole sie nie stresowac. Jak test wyjdzie pozytywny to umowie sie do gina kolo 6-7 tygodnia
Jezuu czy tylko ja jeszcze przed serduchowaniem zakladam juz ciaze ? :dddzyrcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś znalazłam kleszcza na udzie...malutki był ale jednak. Nie wyrzuciła go. Jadę z nim do lekarza i pokazać ślad po ugryzieniu...mam nadzieje ze nie będzie potrzebny antybiotyk... ale jeśli lekarz będzie kazał trudno będzie trzeba łykać.... ;(