Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry. U mnie @ w pełni. Ostatnia przez długi czas. Rodzę koniec kwietnia / początek maja
Tylko coś ten szczęśliwy cykl dziwnie się rozpoczął. Tempka spadła poniżej 36 stopni. Tego jeszcze nie grali. Czy któraś miała, ma takie niskie PTC?21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Cześć i czołem ! Witamy Sierpień, czas żniw jedzie pełną parą
także przeorajcie porządnie swe pole i koniecznie posadźcie fasola w odpowiednio przygotowanej uwcześnie macicy! Na wiosnę zbieramy plony
Marmurkowa, kate88:), emerald_m, misKolorowy, elica, rosax3, Karolczyk, VillemoVilo, ZakreconaŻona, ojejku, pati87, Omon, Kjopa3, AJA_S, Mona_M, Isia93, Teklaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emerald_m wrote:Dzień dobry. U mnie @ w pełni. Ostatnia przez długi czas. Rodzę koniec kwietnia / początek maja
Tylko coś ten szczęśliwy cykl dziwnie się rozpoczął. Tempka spadła poniżej 36 stopni. Tego jeszcze nie grali. Czy któraś miała, ma takie niskie PTC?ale mam za to swoją teorię
to oznacza ,że hormony fajnie ze sobą współpracują i solidnie wykonują swoją pracę
to będzie wasz szczęśliwy cykl i już
innej opcji nie bierzemy pod uwagę ,więc nie masz co rozdrabniać i się zamartwiać, bo wszystko jest jak należy i tego się trzymajmy
emerald_m lubi tę wiadomość
-
farmaceutka77 wrote:O widzę pan kierownik pola już pięknie pilnuje;)
Wiesz fasola moge zasadzic, tylko kto mi go bedzie nawozil jak chlop caly czas w delegacji gania:O kurde mac!działaj do momentu aż ziemia porządnie napiję się owego nawozu
Edit : a tak w ogóle to ja bardzo lubię planowaćzrobiłam sobie nawet małą wizualizację pierwszego zdjęcia moich przyszłych dzieci! Tak na sam początek w postaci dwóch dorodnych pęcherzyków (koniecznie na prawym jajniku)
a będę wyglądać mniej więcej tak ,przynajmniej mam taką nadzieję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 09:56
rosax3, Karolczyk, ZakreconaŻona, farmaceutka77, emerald_m, Omon, kate88:), AJA_S, misKolorowy, Marmurkowa, Mona_M, Isia93, Teklaa lubią tę wiadomość
-
Witam Was moje miłe poweselnie i w trakcie przeprowadzki:)
Nasz miesiąc się rozpoczął, mobilizacja do testowania pełna!!!
Do bociana dorzucamy jeszcze spadającą gwiazdę na szczęście;) Siedzimy z mężem przed salą weselną, mówi do mnie "patrz,p atrz w niebo!". Podnoszę głowę, a tam spada gwiazda. Oczywiście wzruszona, mój mąż taki romantyk, a on " patrz, patrz dalej, coś tam miga". Taaa... Samolot lecący mi pokazywał, a nie spadające gwiazdy;-)
Miłego dnia!ojejku, Morwa lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Musicie nawozić na zaś. Jak tylko dowiesz chłopa to nie wypuszczaj za szybko
działaj do momentu aż ziemia porządnie napiję się owego nawozu
Edit : a tak w ogóle to ja bardzo lubię planowaćzrobiłam sobie nawet małą wizualizację pierwszego zdjęcia moich przyszłych dzieci! Tak na sam początek w postaci dwóch dorodnych pęcherzyków (koniecznie na prawym jajniku)
a będę wyglądać mniej więcej tak ,przynajmniej mam taką nadzieję
Wiesz zalezy jaki mamy nawoz czy jakis o przedluzonym dzialaniu, czy krotkoterminowy:) musze chyba nad jego skladem popracowac:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emerald_m wrote:Dzień dobry. U mnie @ w pełni. Ostatnia przez długi czas. Rodzę koniec kwietnia / początek maja
Tylko coś ten szczęśliwy cykl dziwnie się rozpoczął. Tempka spadła poniżej 36 stopni. Tego jeszcze nie grali. Czy któraś miała, ma takie niskie PTC?
Edycja: w kwietniu miałam PTC: 35,74 :>>>Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 11:15
-
aaagaaa89 wrote:Mi na pewno testowanie przesunie się z 13 na co najmniej 15 sierpnia...owulka nie chce przyjść !!!
A tak mogliśmy się w tym miesiącu idealnie zgrać, a tu jajo się nie pojawiło
Cierpliwości niebawem się pojawi:) mnie też w tym miesiącu zrobiła w balona ale wreszcie raczyła się zjawić w 27 dc;) 3 mam kciuku:)aaagaaa89 lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:a chyba też sobie zamówię, za drogo mnie wynosi sikanie codziennie na patyki z rossmana
Ja stwierdziłam że to naprawdę nieopłacalne z tymi patykami i pewności nigdy nie ma dlatego teraz latam rano na betę a w południe juz mam wynik jasny i klarowny( u mnie beta 28 zł) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny