Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry. U mnie @ w pełni. Ostatnia przez długi czas. Rodzę koniec kwietnia / początek maja
Tylko coś ten szczęśliwy cykl dziwnie się rozpoczął. Tempka spadła poniżej 36 stopni. Tego jeszcze nie grali. Czy któraś miała, ma takie niskie PTC?21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Cześć i czołem ! Witamy Sierpień, czas żniw jedzie pełną parą także przeorajcie porządnie swe pole i koniecznie posadźcie fasola w odpowiednio przygotowanej uwcześnie macicy! Na wiosnę zbieramy plony
Marmurkowa, kate88:), emerald_m, misKolorowy, elica, rosax3, Karolczyk, VillemoVilo, ZakreconaŻona, ojejku, pati87, Omon, Kjopa3, AJA_S, Mona_M, Isia93, Teklaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emerald_m wrote:Dzień dobry. U mnie @ w pełni. Ostatnia przez długi czas. Rodzę koniec kwietnia / początek maja
Tylko coś ten szczęśliwy cykl dziwnie się rozpoczął. Tempka spadła poniżej 36 stopni. Tego jeszcze nie grali. Czy któraś miała, ma takie niskie PTC?emerald_m lubi tę wiadomość
-
farmaceutka77 wrote:O widzę pan kierownik pola już pięknie pilnuje;)
Wiesz fasola moge zasadzic, tylko kto mi go bedzie nawozil jak chlop caly czas w delegacji gania:O kurde mac!
Edit : a tak w ogóle to ja bardzo lubię planować zrobiłam sobie nawet małą wizualizację pierwszego zdjęcia moich przyszłych dzieci! Tak na sam początek w postaci dwóch dorodnych pęcherzyków (koniecznie na prawym jajniku) a będę wyglądać mniej więcej tak ,przynajmniej mam taką nadzieję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 09:56
rosax3, Karolczyk, ZakreconaŻona, farmaceutka77, emerald_m, Omon, kate88:), AJA_S, misKolorowy, Marmurkowa, Mona_M, Isia93, Teklaa lubią tę wiadomość
-
Witam Was moje miłe poweselnie i w trakcie przeprowadzki:)
Nasz miesiąc się rozpoczął, mobilizacja do testowania pełna!!!
Do bociana dorzucamy jeszcze spadającą gwiazdę na szczęście;) Siedzimy z mężem przed salą weselną, mówi do mnie "patrz,p atrz w niebo!". Podnoszę głowę, a tam spada gwiazda. Oczywiście wzruszona, mój mąż taki romantyk, a on " patrz, patrz dalej, coś tam miga". Taaa... Samolot lecący mi pokazywał, a nie spadające gwiazdy;-)
Miłego dnia!ojejku, Morwa lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Musicie nawozić na zaś. Jak tylko dowiesz chłopa to nie wypuszczaj za szybko działaj do momentu aż ziemia porządnie napiję się owego nawozu
Edit : a tak w ogóle to ja bardzo lubię planować zrobiłam sobie nawet małą wizualizację pierwszego zdjęcia moich przyszłych dzieci! Tak na sam początek w postaci dwóch dorodnych pęcherzyków (koniecznie na prawym jajniku) a będę wyglądać mniej więcej tak ,przynajmniej mam taką nadzieję
Wiesz zalezy jaki mamy nawoz czy jakis o przedluzonym dzialaniu, czy krotkoterminowy:) musze chyba nad jego skladem popracowac:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emerald_m wrote:Dzień dobry. U mnie @ w pełni. Ostatnia przez długi czas. Rodzę koniec kwietnia / początek maja
Tylko coś ten szczęśliwy cykl dziwnie się rozpoczął. Tempka spadła poniżej 36 stopni. Tego jeszcze nie grali. Czy któraś miała, ma takie niskie PTC?
Edycja: w kwietniu miałam PTC: 35,74 :>>>Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 11:15
-
aaagaaa89 wrote:Mi na pewno testowanie przesunie się z 13 na co najmniej 15 sierpnia...owulka nie chce przyjść !!! A tak mogliśmy się w tym miesiącu idealnie zgrać, a tu jajo się nie pojawiło
Cierpliwości niebawem się pojawi:) mnie też w tym miesiącu zrobiła w balona ale wreszcie raczyła się zjawić w 27 dc;) 3 mam kciuku:)aaagaaa89 lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:a chyba też sobie zamówię, za drogo mnie wynosi sikanie codziennie na patyki z rossmana
Ja stwierdziłam że to naprawdę nieopłacalne z tymi patykami i pewności nigdy nie ma dlatego teraz latam rano na betę a w południe juz mam wynik jasny i klarowny( u mnie beta 28 zł) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny