Sierpniowe bzykanko jak dwa komary 🦟🦟, a wiosną do dziecka wstanie już Stary 🙋♂️.
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziq6 wrote:Witam nowe koelzanki rozgosccie się byle nie długo 🤗🤗
Dziewczyny przypomnijcie mi jak wstałam wcześniej to mam dodać 0.05 z każdej 30min?chodzi o temp bo dziś dziecko wstało godzinę wcześniej i niewiem czy wklepac temp i ustawić że była inna godz czy przekalkulować to ale zapomniałam zasadę🙈🙈
Tak, dodać ☺️Madziq6, A-6 lubią tę wiadomość
-
szafirek wrote:Hej,
Pewnie niewiele osób odniesie się do mojej wiadomości... ale nie chce zniknąć z forum bez wyjaśnienia. Miałam ciężki psychicznie weekend, podłamałam się mocnoPrzerwa od forum dobrze mi zrobiła, bo czytanie sprawiało, że sama się nakręcałam, szukałam objawów, zamartwiałam czy się w tym cyklu uda czy nie, czułam że nakładam presję sama na siebie. Tak bardzo chciałabym (i pewnie nie tylko ja), żeby i mi było dane zobaczyć upragnione dwie kreski
Trzymam kciuki z całych sił za Was wszystkie, będę co jakiś czas podczytywać forum ale jeśli ktoś chciałby ze mną utrzymać jakiś kontakt, to chętnie popiszę w wiadomościach. Co jakiś czas dam znać co u mnie jeśli ktoś będzie chciał w ogóle wiedzieć.. Dziękuję Wam za wszystkie rady jakie mi dałyście
Mam nadzieję, że nie zrozumiecie mnie źle. Forum jest cudowne, ale w czasie kiedy jestem w dołku - źle na mnie wpływa. Muszę dość do siebie, żeby tu wrócić na dobre.
A jeśli chodzi o cykl..to u mnie dziś 23dc. Czy była owulacja? Nie wiem, bardzo bym chciała. Wczoraj wieczorem zaczęłam źle się czuć (duże osłabienie) i dziś rano obudziłam się z ogromną opryszczką pod nosem. Także siedzę właśnie w pracy z pudrem na buzi zeby wyglądać jak człowiekChyba czymś się zatrułam - tylko gdzie? Ale rano na śniadanie zjadłam musli z jogurtem i po jakimś czasie coraz gorzej mi smakowało. Zrobiłam sobie kawę, to musiałam wylać do zlewu. Z herbatą to samo. Wszystko smakuje mi tak metalicznie.. Psychicznie raczej pogodziłam się z tym, że w tym cyklu raczej nic z tego, dziś zamówię Ferstistim żeby brać zamiast Ovarinu. I cierpliwie poczekam na miesiączkę. Może w kolejnym cyklu się uda, jedziemy wtedy na wakacje na Chorwację
Gdyby któraś chciała popisać w wiadomościach od czasu do czasu to będzie mi naprawdę miło, bo czuję się ostatnio osamotniona w tym temacie.... koleżanki w ciąży, siostra od męża we wrześniu rodzi drugie dziecko i tak jakoś mi trudno w tym się odnaleźć
Gratuluję wszystkim dwóch kresek, niech bejbiki zdrowo rosnąTrzymajcie się i dobrego dnia Kochane.
Szafirku odezwij się od czasu do czasu, wysłałam Ci też zaproszenie, jakbyś chciała pogadać od czasu do czasu 😉szafirek lubi tę wiadomość
👩30👨35 WROCŁAW
długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
10.12 beta: 481 mlU/mL
12.12 beta: 1162 mlU/mL
21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
28.02 🍀 -
Różyczka954 wrote:Cześć dziewczyny, dzisiaj test już wyraźniejszy wiec zaczęłam już w to wierzyć 🙈❤️
https://zapodaj.net/c61f50f26e7f8.jpg.html
Rano byłam na becie, wieczorem będą wyniki 🙈
Życzę wszystkim ⏸ i zarażam was fasolkami 🦠🦠🦠 żeby Wam tez się udało ❤️❤️❤️Kciuki za betę
Madziq6 lubi tę wiadomość
38 lat
02.2019 👧🏼 cc i 10.2020 👦 cc
30.08 Beta-HCG 4,81 🙈 Prog 19,8 ( 9dpo)
31.08 Beta-HCG 8,10 ( 10dpo)
01.09 Beta-HCG 16,59 Prog 31,78 ( 11dpo)
03.09 Beta-HCG 30,5 prog 29,57(13dpo)przyrost87,5%🙏🏼🥺
05.09 Beta-HCG 44,34 prog 28,99, (15 dpo) przyrost 47,6%
07.09 Beta-HCG 89,08 prog 31,70 (17dpo) przyrost 102%
09.09 Beta-HCG 230,70 prog 29,89 (19dpo) przyrost 158%
10.09 Beta-HCG 341 (20 dpo) przyrost 120%
12.09 Beta-HCG 883,60 ( 22dpo) przyrost 158,9%
16.09 Beta- HCG 3871 przyrost 109,4%
13.09 pęcherzyk ciążowy 4mm ❤️🥹
24.09 Kropek 0,59mm z bijącym serduszkiem ❤️❤️❤️❤️
27.09 Kropek ma już 1 cm/ krwiak w macicy
04.10 Mały człowiek ma już 16,6 mm i ❤️ bije 172/m
31.10 Badania prenatalne. Ryzyka niskie ❤️❤️❤️❤️
14.11 wynik Sanco - zdrowy chłopczyk 💙😍💙
23.02. Usg 3 trymestru 1524 g zdrowego chłopczyka 28t3d
-
Madziq6 wrote:Witam nowe koelzanki rozgosccie się byle nie długo 🤗🤗
Dziewczyny przypomnijcie mi jak wstałam wcześniej to mam dodać 0.05 z każdej 30min?chodzi o temp bo dziś dziecko wstało godzinę wcześniej i niewiem czy wklepac temp i ustawić że była inna godz czy przekalkulować to ale zapomniałam zasadę🙈🙈Madziq6 lubi tę wiadomość
38 lat
-
Dziewczyny na nowy tydzień kolejna porcja ciążowych wirusków, łapcie 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Trzymam za Was kciuki😉Emka06, ForgetMeeNot, Madziq6, SandraH.97, Paulina666, okejka, Mart768, Kil, Agn1000, Poziomka9204, hypatia92, Kasiaaa.97, Livka, Anett93, Czytoto, RoZyCzK4, pluto_nova, Ilaria lubią tę wiadomość
-
Szafirek.. rozumiem Cie. Odpocznij sobie, zregeneruj i wróć do nas jak będziesz ready
Dzisiaj też mnie jakoś podłamało. Po tym jak gin znalazł polipa na usg, nie było ciałka żółtego to jestem prawie pewna że z tego cyklu nici.. Czekam już tylko na okres żeby iść ponownie na usg i umówić się na zabieg usunięcia polipa 😔szafirek lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
Czytoto wrote:Tak, dodać ☺️
A jak wstanę o 9 to muszę odjąć do 36.65?Czytoto lubi tę wiadomość
-
ForgetMeeNot wrote:Dokładnie tak. Przynajmniej taka jest zasada. 0,05 dodajemy jak wstajemu pół h wcześniej. Chociaż ja osttanio zaznaczyłam w apce wartość z termometru i zaznaczyłam faktyczną godzinę pomiaru i w tym cyklu tak będę również robiła, chociaż u mnie zazwyczaj pomiar i pobudka o 5:30 o zgrozo
-
Madziq6 wrote:Właśnie jak ja wbijam np raz o 8 raz że o 9 to mi wyskakuje ciągle że brak stałej godziny pomiaru🙄i raz te kółeczko wypełnione raz nie i dlatego chcę to korygować jakoś jeżeli tak można. Niestety ustawienie budzika na godzinę wczesna powodowało że go wyłączalam i tyle z tego było a jak mała ze mną spala to ja budził o i tyle z tego było🤦🏽♀️
Czyli zaznacza takie kółeczka jak nie ma stałej godziny pomiaru? U mnie zazwyczaj jest stała, więc nawet nie zwróciłam na to uwagi.38 lat
-
Dziewczyny moje kochane, tak sobie mysle ze chyba pora Was opuscic 😞Los kolejny raz mnie pokaral, nie wiem za co... Od dwoch lat moje zycie to pasmo cierpien, od roku zylam dodatkowa nadzieja, ktora trzymala mnie w ryzach, najpierw ze znajde dobrego lekarza ktory mi pomoze, potem ze zabieg naprawi szkody, nastepnie bylo dochodzenie do siebie po ciezkiej operacji i ten spokoj, spokoj ze juz bedzie lepiej. Ze sa szanse. Przeliczylam sie po raz kolejny. Za kazdym razem kiedy tu dolaczam, zaczynam starania, skupuje witaminy, testy, mierze temperature i jestem w tym cala soba- dostaje kopa w twarz. Tym razem to koniec, wyniki nie pozostawiaja zludzen, swoje mozliwosci mam juz za soba. Nawet in vitro na moich komorkach odpada, nie da sie przeprowadzic stymulacji na wygaszonej rezerwie i nieczynnych jajnikach. Pozostaje komorka dawczyni. Bedziemy probowac jezeli tylko sie da, bo to tez nie jest pewne w moim przypadku a koszta sa ogromne. Przykro mi. Bardzo. Jest tam w innym swiecie osoba, ktorej obiecalam pewne rzeczy- miedzy innymi ze nigdy sie nie poddam...Nie umiem sie pozbierac, jeszcze to potrwa zanim bedzie lepiej. Wyrzucilam wszystkie testy co pokupowalam na te starania, owulacyjne, ciazowe, termometr. To juz niestety nie dla mnie 😞Chcialam Wam podziekowac za kazde slowo tutaj, kazda pomoc, dobra rade. Dziewczyny jestescie nieocenione ❤️Te w ciazy, dla Was wszystkiego co najlepsze, te starajace- oby dla Was w koncu spadla gwiazdka z nieba 💫. Trzymam kciuki za kazda jedna. Uda sie, musicie wierzyc do samego konca, ze juz za moment bedziecie trzymac malucha w rekach. Zaslugujecie na to 💞🌸
ChocoMonster, Gwiazdeczka 93, Poziomka9204, AgulaM, Anett93, RoZyCzK4, pluto_nova lubią tę wiadomość
-
ForgetMeeNot wrote:To powinnas robić tak jak pisałaś wcześniej z tym dodawaniem i odejmowaniem
Czyli zaznacza takie kółeczka jak nie ma stałej godziny pomiaru? U mnie zazwyczaj jest stała, więc nawet nie zwróciłam na to uwagi. -
Mysza123 wrote:Dziewczyny moje kochane, tak sobie mysle ze chyba pora Was opuscic 😞Los kolejny raz mnie pokaral, nie wiem za co... Od dwoch lat moje zycie to pasmo cierpien, od roku zylam dodatkowa nadzieja, ktora trzymala mnie w ryzach, najpierw ze znajde dobrego lekarza ktory mi pomoze, potem ze zabieg naprawi szkody, nastepnie bylo dochodzenie do siebie po ciezkiej operacji i ten spokoj, spokoj ze juz bedzie lepiej. Ze sa szanse. Przeliczylam sie po raz kolejny. Za kazdym razem kiedy tu dolaczam, zaczynam starania, skupuje witaminy, testy, mierze temperature i jestem w tym cala soba- dostaje kopa w twarz. Tym razem to koniec, wyniki nie pozostawiaja zludzen, swoje mozliwosci mam juz za soba. Nawet in vitro na moich komorkach odpada, nie da sie przeprowadzic stymulacji na wygaszonej rezerwie i nieczynnych jajnikach. Pozostaje komorka dawczyni. Bedziemy probowac jezeli tylko sie da, bo to tez nie jest pewne w moim przypadku a koszta sa ogromne. Przykro mi. Bardzo. Jest tam w innym swiecie osoba, ktorej obiecalam pewne rzeczy- miedzy innymi ze nigdy sie nie poddam...Nie umiem sie pozbierac, jeszcze to potrwa zanim bedzie lepiej. Wyrzucilam wszystkie testy co pokupowalam na te starania, owulacyjne, ciazowe, termometr. To juz niestety nie dla mnie 😞Chcialam Wam podziekowac za kazde slowo tutaj, kazda pomoc, dobra rade. Dziewczyny jestescie nieocenione ❤️Te w ciazy, dla Was wszystkiego co najlepsze, te starajace- oby dla Was w koncu spadla gwiazdka z nieba 💫. Trzymam kciuki za kazda jedna. Uda sie, musicie wierzyc do samego konca, ze juz za moment bedziecie trzymac malucha w rekach. Zaslugujecie na to 💞🌸
-
Agula szkoda 😔 kurcze przez takie niedogadanie ehhh.... WRZESIEŃ 🤞🤞🤞🤞🤞
Mysza123 😢 bardzo mi przykro, że los jest dla Ciebie taki podły.... Pamiętaj, że nie może być ciągle źle i wkoncu ta zła karta odwróci się w końcu. Cuda się zdarzają. Wierze, ze jeszcze odezwiesz się tu z dobrymi informacjami, bo życie jest nieprzediwywalne🤞🍀🍀🍀🍀🍀AgulaM lubi tę wiadomość
-
Szafirek przytulam Cię mocno i trzymam kciuki, żeby wszystko się poukładało. To bardzo ważne, że potrafisz rozpoznać sygnały, że zbliża się zły czas i poszukać pomocy 😘
Mysza123 przykro mi bardzoprzytulam i mimo wszystko trzymam kciuki - może uda Ci się w tym wszystkim odnaleźć inną drogę do swojego szczęścia…
szafirek lubi tę wiadomość
🙋♀️32 🙋♂️ 43
Starania o pierwsze dziecko
na luzie od 12.2020
na poważnie od 08.2021
wrzesień 2022: cb
styczeń 2023: cb?
marzec 2023: cb?
maj 2023: poronienie 7tc
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami -
Mysza123 wrote:Dziewczyny moje kochane, tak sobie mysle ze chyba pora Was opuscic 😞Los kolejny raz mnie pokaral, nie wiem za co... Od dwoch lat moje zycie to pasmo cierpien, od roku zylam dodatkowa nadzieja, ktora trzymala mnie w ryzach, najpierw ze znajde dobrego lekarza ktory mi pomoze, potem ze zabieg naprawi szkody, nastepnie bylo dochodzenie do siebie po ciezkiej operacji i ten spokoj, spokoj ze juz bedzie lepiej. Ze sa szanse. Przeliczylam sie po raz kolejny. Za kazdym razem kiedy tu dolaczam, zaczynam starania, skupuje witaminy, testy, mierze temperature i jestem w tym cala soba- dostaje kopa w twarz. Tym razem to koniec, wyniki nie pozostawiaja zludzen, swoje mozliwosci mam juz za soba. Nawet in vitro na moich komorkach odpada, nie da sie przeprowadzic stymulacji na wygaszonej rezerwie i nieczynnych jajnikach. Pozostaje komorka dawczyni. Bedziemy probowac jezeli tylko sie da, bo to tez nie jest pewne w moim przypadku a koszta sa ogromne. Przykro mi. Bardzo. Jest tam w innym swiecie osoba, ktorej obiecalam pewne rzeczy- miedzy innymi ze nigdy sie nie poddam...Nie umiem sie pozbierac, jeszcze to potrwa zanim bedzie lepiej. Wyrzucilam wszystkie testy co pokupowalam na te starania, owulacyjne, ciazowe, termometr. To juz niestety nie dla mnie 😞Chcialam Wam podziekowac za kazde slowo tutaj, kazda pomoc, dobra rade. Dziewczyny jestescie nieocenione ❤️Te w ciazy, dla Was wszystkiego co najlepsze, te starajace- oby dla Was w koncu spadla gwiazdka z nieba 💫. Trzymam kciuki za kazda jedna. Uda sie, musicie wierzyc do samego konca, ze juz za moment bedziecie trzymac malucha w rekach. Zaslugujecie na to 💞🌸38 lat
-
Mysza123 wrote:Dziewczyny moje kochane, tak sobie mysle ze chyba pora Was opuscic 😞Los kolejny raz mnie pokaral, nie wiem za co... Od dwoch lat moje zycie to pasmo cierpien, od roku zylam dodatkowa nadzieja, ktora trzymala mnie w ryzach, najpierw ze znajde dobrego lekarza ktory mi pomoze, potem ze zabieg naprawi szkody, nastepnie bylo dochodzenie do siebie po ciezkiej operacji i ten spokoj, spokoj ze juz bedzie lepiej. Ze sa szanse. Przeliczylam sie po raz kolejny. Za kazdym razem kiedy tu dolaczam, zaczynam starania, skupuje witaminy, testy, mierze temperature i jestem w tym cala soba- dostaje kopa w twarz. Tym razem to koniec, wyniki nie pozostawiaja zludzen, swoje mozliwosci mam juz za soba. Nawet in vitro na moich komorkach odpada, nie da sie przeprowadzic stymulacji na wygaszonej rezerwie i nieczynnych jajnikach. Pozostaje komorka dawczyni. Bedziemy probowac jezeli tylko sie da, bo to tez nie jest pewne w moim przypadku a koszta sa ogromne. Przykro mi. Bardzo. Jest tam w innym swiecie osoba, ktorej obiecalam pewne rzeczy- miedzy innymi ze nigdy sie nie poddam...Nie umiem sie pozbierac, jeszcze to potrwa zanim bedzie lepiej. Wyrzucilam wszystkie testy co pokupowalam na te starania, owulacyjne, ciazowe, termometr. To juz niestety nie dla mnie 😞Chcialam Wam podziekowac za kazde slowo tutaj, kazda pomoc, dobra rade. Dziewczyny jestescie nieocenione ❤️Te w ciazy, dla Was wszystkiego co najlepsze, te starajace- oby dla Was w koncu spadla gwiazdka z nieba 💫. Trzymam kciuki za kazda jedna. Uda sie, musicie wierzyc do samego konca, ze juz za moment bedziecie trzymac malucha w rekach. Zaslugujecie na to 💞🌸
tak bardzo mi przykro, aż brakuje słów. Bądź tu z nami jeśli tylko chcesz, tutaj zawsze znajdziesz wsparcie. Trzymaj się 🥺🥺🥺
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Szafirku, jeśli tylko chcesz to wpadaj do nas i pisz co u Ciebie. Tutaj zawsze jesteśmy my, pocieszające w smutku i cieszące się razem z Tobą w radości. Będzie dobrze 🥺🙏
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2022, 11:26
szafirek lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Bardzo mi przykro, że u ciebie taka sytuacja... Bardzo mocno trzymałam za ciebie kciuki i będę trzymać nadal, aby udało Ci się spełnić twoje marzenia w inny sposób, tak jak mówisz z komórką dawcy... Życzę ci spokoju, abyś poukladala sobie wszystko w glowie i doszła do siebie. Może jeszcze kiedyś wrócisz z dobrymi informacjami! 🤞🍀
Wszystkiego dobrego ❤ -
Zycze Ci mimo wszystko wszystkiego co najlepsze! Obiecalas ze sie nie poddasz i mysle ze jestes wspaniala wojowniczka chociaz los cie wielokrotnie skopal:( bardzo mi przykro z powidu Twojej historii i bardzo podziwiam Twoja wolę walki. Jesteś niesamowita❤️🤞
❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙