Sierpniowe bzykanko jak dwa komary 🦟🦟, a wiosną do dziecka wstanie już Stary 🙋♂️.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, które zobaczyły ⏸️ jestem ciekawa czy ten szczęśliwy cykl różnił się czymś od poprzednich? Wprowadziłyście jakieś nowości (nowy suplement, dieta, żel itd.)?
Agn1000, Wiktorkaaa, ChocoMonster lubią tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
05/2025 - mezoterapia jajników
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Emka06 wrote:Dziewczyny, które zobaczyły ⏸️ jestem ciekawa czy ten szczęśliwy cykl różnił się czymś od poprzednich? Wprowadziłyście jakieś nowości (nowy suplement, dieta, żel itd.)?
U mnie nic ale tutaj sporo dziewczyn pisalo o tym zelu: Conceive Plus. Sama mialam go na liscieEmka06 lubi tę wiadomość
❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙 -
Witajcie w sierpniu, przedstawiałam się gdzieś pod koniec lipca (wiele info w stopce wiec nie będę spamować) i wypytywałam o NAC, nie udzielam się zbytnio, ale kilka razy dziennie staram się zaglądać i doczytać ostatnie 2 strony żeby wiedzieć co się dzieje.
Przede wszystkim gratuluje ⏸ dziewczynom które je ujrzały i mocno trzymam kciuki za zdrowe ciąże ✊well Tobie gratuluje osobiście ucieszyłam się na tę wiadomość ❤️
Przychodzę do Was z pytaniem, mianowicie kupiłam testy owu na Gemini Horien (liczyłam ze przyjdą te różowe, a przyszły cieniutkie niebieskie). Od początku mi się nie podobały, ale jak już mam to na nie sikałam i powiedzcie mi czy one są jakieś dziwne czy ja? Do wczoraj pobolewały mnie jajniki bardziej ten z prawej, wieczorem koło 21 silny ból tego prawego który się chwile utrzymywał. Śluz od kilku dni był rozciągliwy. Dziś jajników nie czyje wcale, śluzu brak czyli jakby ta owu była faktycznie wczoraj 🤔 czy jest sens sikać dalej?
https://ibb.co/6sR8mcDWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2022, 12:33
Wiktorkaaa, wellwellwell lubią tę wiadomość
32 lata
niedoczynność tarczycy
05.2020 - synek👶🏻
starania o drugie dzieciątko od 11.2020
12.2020 - cp, usunięcie lewego jajowodu
04.2021 - cb
19.04.2022 - 26 tc. synek aniołek, potwierdzony ZD
19.08.22 ⏸
22.08. beta 155 (14dpo)
24.08. beta 375 (16dpo), prog 50
01.09. jest pęcherzyk
08.09. jest ❤️
14.10. prenatalne
16.12. połówkowe
-
Meduza wrote:Witajcie w sierpniu, przedstawiałam się gdzieś pod koniec lipca (wiele info w stopce wiec nie będę spamować) i wypytywałam o NAC, nie udzielam się zbytnio, ale kilka razy dziennie staram się zaglądać i doczytać ostatnie 2 strony żeby wiedzieć co się dzieje.
Przede wszystkim gratuluje ⏸ dziewczynom które je ujrzały i mocno trzymam kciuki za zdrowe ciąże ✊well Tobie gratuluje osobiście ucieszyłam się na tę wiadomość ❤️
Przychodzę do Was z pytaniem, mianowicie kupiłam testy owu na Gemini Horien (liczyłam ze przyjdą te różowe, a przyszły cieniutkie niebieskie). Od początku mi się nie podobały, ale jak już mam to na nie sikałam i powiedzcie mi czy one są jakieś dziwne czy ja? Do wczoraj pobolewały mnie jajniki bardziej ten z prawej, wieczorem koło 21 silny ból tego prawego który się chwile utrzymywał. Śluz od kilku dni był rozciągliwy. Dziś jajników nie czyje wcale, śluzu brak czyli jakby ta owu była faktycznie wczoraj 🤔 czy jest sens sikać dalej?
https://ibb.co/6sR8mcD -
Milena92 wrote:Ja mam różowe i u mnie tak samo bladziochy same, po jakimś czasie zupełnie bledna. Ja na pewno ich nie kupie już. Tak samo jak tych z domowego laboratorium, pisze żeby po 5 min wynik odczytać, a ona po tym czasie już wyblakły
Polecam facelle. Sa fenomenalne. Idealnie sie wybarwiaja i pik potwierdzal mi sie z monitoringiem u ginaMadziq6 lubi tę wiadomość
❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙 -
Milena92 wrote:Ja mam różowe i u mnie tak samo bladziochy same, po jakimś czasie zupełnie bledna. Ja na pewno ich nie kupie już. Tak samo jak tych z domowego laboratorium, pisze żeby po 5 min wynik odczytać, a ona po tym czasie już wyblakły
Domowe laboratorium robiłam w tym samym czasie, z tego samego moczu co facelle.
Domowe laboratorium nie wychodziło pozytywne, gdzie facelle mimo długiego rozkręcania się do pozytywu przez przesuniętą owu wskazało pik (pokrywa się z badaniami z krwi i bólem owulacyjnym - bez monitoringu).
Trochę droższe rozwiązanie, ale mimo wszystko taniej niż badania z krwi.🙎🏼♀️27
💆🏼♂️29
🐈 ♥️
starania od 2018
🕊🕊🕊🕊🕊
1 cs po przerwie 🍀
12:08 - 10dpo ⏸
beta 12.08 - 13,4 mlU/ml prog - 24,50 ng/ml
beta 16.08 - 178 mlU/ml prog - 29,10 ng/ml
beta 18.08 - 453 mlU/ml prog - 32,67 ng/ml
beta 20.08 - 942 mlU/ml
beta 24.08 - 4960 mlU/ml
14.09 - 18 mm szczęścia 💙
13.10 - 💪🏽🏋🏽💙
18.11 - 247g chłopaka
27.01 - 1400g chłopaka
20.04.2023 💙 czekamy -
szafirek wrote:Nie mam w domu żadnych testów, myślę że za wcześnie na testowanie. Dopiero 23dc - gdzie mam cykle 32-33 dniowe. Nawet nie wiem czy była owulacja, bo teraz odpuściłam mierzenie temp (choć wiem, ze skok temp też gwarancji nie daje). Obstawiam raczej zwykłe osłabienie organizmu niż objawy... do miesiączki jeszcze zostało sporo czasu.
Moje załamanie nie jest spowodowane tylko staraniami o dziecko. Wiem, że mamy jeszcze dużo czasu na to. Po prostu nałożyło się wiele spraw związanych też z pracą, relacjami w rodzinie, chorobami. I potrzebuję się jakoś zregenerować psychicznie. Leczyłam się jakiś czas na depresję, dlatego tak uważam na moje podłamania, bo nie chcę znowu przechodzić tego samego. Wolę w porę dać sobie odpoczynek, raz już to zaniedbałam i skończyło się na kilkumiesięcznym L4 w pracy.szafirek lubi tę wiadomość
-
Ok dzięki dziewczyny w takim razie wierze swoim objawom, a nie tym testom. Niestety wczoraj wieczorem nie udało się serduszkować (mój mąż niecierpi presji i akurat wczoraj był zmęczony) ale dzień wcześniej po południu było 💕 to może jakieś żołnierzyki poczekały🙈 w każdym razie bardzo proszę o wpisanie mnie na testowanie 20.08. Będzie 12 dpo (wytrzymam🙈). Dołączam do mocnej ekipy💪
okejka, RoZyCzK4, Yoanne lubią tę wiadomość
32 lata
niedoczynność tarczycy
05.2020 - synek👶🏻
starania o drugie dzieciątko od 11.2020
12.2020 - cp, usunięcie lewego jajowodu
04.2021 - cb
19.04.2022 - 26 tc. synek aniołek, potwierdzony ZD
19.08.22 ⏸
22.08. beta 155 (14dpo)
24.08. beta 375 (16dpo), prog 50
01.09. jest pęcherzyk
08.09. jest ❤️
14.10. prenatalne
16.12. połówkowe
-
natkurka wrote:Polecam facelle. Sa fenomenalne. Idealnie sie wybarwiaja i pik potwierdzal mi sie z monitoringiem u gina
-
Mój mąż dziś strzelił focha. Chciałam się z nim kochać i w żartach powiedziałam że musimy " spuścić z niego stare plemniory" żeby w razie owulacji były nowiutkie bo ostatnio kochaliśmy się jakoś 5 dni temu. A ten foch, i powiedział że jak mi nie pasuje to wcale nie będzie ❤️❤️❤️❤️
Oszaleje z tym chłopem!!!!!!Dorota333, A-6, Andelulla lubią tę wiadomość
-
Hello, widzę, że na wykresie brzuszki się pokazały! Życzę wam dużo zdrówka i ciąży idealnej
Ja dzisiaj byłam na badaniu krwi. I teraz tak, TSH mam 2,37, myślicie ze mam kontaktować się z ginem? Ona mówiła że najlepiej gdyby było koło 1-1,5, ale według jej instrukcji nadal jest w norma (na kartce mam do 2,5). Brałyście z podobnym wynikiem euthyrox? Ft też mam w normach.
29 👱♀️
31 👨🦱
starania od 02.2022 👶
Suple 👱♀️: inozytol, olej z wiesiołka, zioła ojca sroki, pregnastart
Suple 👨🦱: kwasy omega 3, wit D
🍀✊ -
Emka06 wrote:Dziewczyny, które zobaczyły ⏸️ jestem ciekawa czy ten szczęśliwy cykl różnił się czymś od poprzednich? Wprowadziłyście jakieś nowości (nowy suplement, dieta, żel itd.)?
Pierwszy cykl z NAC i upragniony urlop.Meduza, ForgetMeeNot, Emka06, RoZyCzK4, pluto_nova lubią tę wiadomość
-
Aaa i mówiła, że ten lek spokojnie przepisze mi Gin albo rodzinny
nie trzeba do e do skoro mam wyniki w normie ogolnej? Sorki ze tak wypytuje, pod tym względem jestem swiezak, tyle co od was wyczytam.
Miłego dnia29 👱♀️
31 👨🦱
starania od 02.2022 👶
🍀✊ -
Milena92 wrote:Mój mąż dziś strzelił focha. Chciałam się z nim kochać i w żartach powiedziałam że musimy " spuścić z niego stare plemniory" żeby w razie owulacji były nowiutkie bo ostatnio kochaliśmy się jakoś 5 dni temu. A ten foch, i powiedział że jak mi nie pasuje to wcale nie będzie ❤️❤️❤️❤️
Oszaleje z tym chłopem!!!!!!
Haha znam to 🤣 z moim to samo.. 😅Antoś 02/2015
Zuzia 04/2017
Marzenie o 3 ❤️
Starania od lutego 2022
Hashimoto i nisza w bliźnie po macicy.. -
Szafirek, spokój głowy jest najważniejszy. Odpocznij, nabierz dystansu, a na pewno za jakiś czas wrócisz do nas z dobrymi wieściami 😁
Mysza, mega przykro mi, że tak Cię los doświadczył, ale wierzę, że spotka Cię jeszcze sporo dobrego ❤️
Dziewczyny, no ja nie wiem co jest z tymi testami z Horiena - u mnie działają rewelacyjnie. Pokrywają się z monitoringiem u ginekologa, moimi objawami czy wynikami z krwi. Wczoraj ostatni dzień czułam jajniki i samopoczucie miałam 💩 (owulacja wczoraj w nocy), a dziś prawie jak młody Bóg się czuje. Jedynie lekkie pobolewanie jj, taki ślad śladu 🤷🏻♀️
Tak sobie dumam, a tak z krwi w dniu owulacji miałyście LH robione? Może to kwestia niedostatecznie wysokiego stężenia?👩🏻 34 👦🏻 35
08.22 - w 13 cs ⏸️ ➡️ 05.23 👧🏻 53cm, 3.05 kg szczęścia ❤️
05.24 decyzja o rodzeństwie dla M: badania, kontrola blizny - teoretycznie wszystko ✅️
08.24, 3 cs... ⏸️ 🥹 : 17 dpo bHCG 673, 19 dpo 1549
27.08 0.21 cm fasolki 🥹
10.09 1.34 cm fasolki 💓
25.09 2.96 cm fasolki z ❤️
-
Milena92 wrote:Mój mąż dziś strzelił focha. Chciałam się z nim kochać i w żartach powiedziałam że musimy " spuścić z niego stare plemniory" żeby w razie owulacji były nowiutkie bo ostatnio kochaliśmy się jakoś 5 dni temu. A ten foch, i powiedział że jak mi nie pasuje to wcale nie będzie ❤️❤️❤️❤️
Oszaleje z tym chłopem!!!!!!29 👱♀️
31 👨🦱
starania od 02.2022 👶
🍀✊ -
nick nieaktualnyJa zaczęłam ten cykl z nac i zobaczymy jak owulacja wypadnie biorę 2x500 mialam dołożyć ziola ojca sroki ale nie chce za xuzo brac żeby się nie przestymulowac ale myślę czy nie brac ich na druga faze cyklu bo podobno tez pomagają na krotka faze cyklu niski progesteron a mysle ze u mnie to tez problem
-
Milena92 wrote:
Miałam u mnie działały (jak i Horieny 🤣), ale stwierdziłam, że tu za dużo odpadu, mało to kompaktowe itd 🙈👩🏻 34 👦🏻 35
08.22 - w 13 cs ⏸️ ➡️ 05.23 👧🏻 53cm, 3.05 kg szczęścia ❤️
05.24 decyzja o rodzeństwie dla M: badania, kontrola blizny - teoretycznie wszystko ✅️
08.24, 3 cs... ⏸️ 🥹 : 17 dpo bHCG 673, 19 dpo 1549
27.08 0.21 cm fasolki 🥹
10.09 1.34 cm fasolki 💓
25.09 2.96 cm fasolki z ❤️